Demcsák Zsuzsa kukkolás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kukkoló megszállottan lesi Ördög Nórát és Demcsák Zsuzsát a kereskedelmi csatornák reggeli műsoraiban. A felvételeket lelassítja és átszerkeszti, így beláthat a szoknyájuk alá is.

Nézz meg még több képet az RTL Klub sztárjairól! Kattints a képre!

"Nem tartom ezt olyan drámai dolognak. Csak magára vethet, aki úgy teszi keresztbe a lábát élő adás közben, hogy belátni a szoknyája alá. Olyan tévéműsorokban dolgozom, amelyeket ország-világ láthat, így számolni kell az efféle következményekkel. Vannak ilyen beteg emberek, de úgy érzem, félnem nem kell. Magánszemélyként nem kívánok a hatóságokhoz fordulni. Inkább legközelebb jobban odafigyelek a mozdulataimra a felvételek alatt" - mondta derűsen Ördög Nóra a Borsnak.

Tipp! Ördög Nóra gyerekkori képei! Kattints a galériáért!


"Nagy az Isten állatkertje, de azt hiszem, félnivalóm nekem sincs. Gyakran kapunk az adásban olyan SMS-eket, melyekben az operatőröket arra kérik, hogy közelítsenek rá a lábamra, a harisnyámra vagy a cipőmre. A weboldalon látható, kinagyított és lassított felvételeken ugyan nem látszik semmi, ezért nem is vagyok kiakadva. A megdöbbentő inkább az, hogy valakinek ez eszébe jut, és van rá ideje, hogy ilyesmivel szöszmötöljön. Mindenesetre ez rádöbbentett, hogy még jobban kell vigyázni, mit tesz az ember a kamerák előtt"

"Teljesen nyilvánvaló, hogy az oldal jogszerűtlenül használja fel a képsorokat. A TV2 megteszi a szükséges lépéseket""Mélységesen elítéljük az esetet. Az RTL Klub jogi osztálya pedig máris intézkedett, hogy a csatornánk tulajdonát képező videókat eltávolítsák a szóban forgó weboldalról"

"Ezt az egészet egy mondvacsinált történetnek gondolom. Persze féltem Nórit az igazi attrocitásoktól - de ez nem az"



Tipp! Sztárok, akik botrányosan elhíztak! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.