Szerelmi horoszkóp áprilisra

2012.04.02. 21:32

A párban élő Bakokra csodálatos időszak vár áprilisban, az egyedülálló Vízöntőknek pedig most lenne érdemes új és merész dolgokat kipróbálniuk.

Kos

Páros: ne cipeld feleslegesen sérelmeidet, ha azt hiszed, úgy a jó, hogy hallgatsz, hát nagyot tévedsz! Valami nyomja a lelked? Hát beszélj róla őszintén. Szerinted a párod nem érzi, hogy valami zűr van? Dehogynem, ám változtatni csak akkor tud, ha azt is tudja, min kellene.
Páratlan: a sors izgalmas személlyel hoz össze még a hónap elején, és bár azt hiheted, számára csak egy újabb vonás leszel az ágy támláján, hamar magasabb szintre helyezitek a kapcsolatotokat, az álmok pedig szebben valósulnak meg, mint azt remélted volna.

Tipp: légy magabiztos és szókimondó! Így majd mindenki tudja, hányadán áll veled, és mire vágysz pontosan.

Bika

Páros: amit az elmúlt hónapokban hiányoltál, azt most megkapod. Kedvesed több időt szán rád, amit nemcsak élvezni fogsz, hanem meg is hálálsz. Április hava segíthet elfeledni a sérelmeket, és stabilabb talajra helyezi párkapcsolatotokat.
Páratlan: a régi, rossz tapasztalatok, a kellemetlen csalódások ne vegyék el kedved a párkereséstől, hiszen éppen április idusán kapsz óriási támogatást Vénusztól ahhoz, hogy belefuss a nagy szerelem karjaiba.

Tipp: helyezz hangsúlyt egy új stílus kialakítására. Haj, ruha, smink - formáld át magad!

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)Ikrek

Páros: nagyobb hangsúlyt kell helyezned április folyamán a kommunikációra, bizony nagyon lényeges lesz, miként adod tudtára a másiknak, milyen elvárásaid vannak vele szemben. Boldogságotok töretlen, ha nyíltan megkéred néhány dologra. Nem fog nemet mondani.
Páratlan: hited és belső hangod egyszerre tudatják veled, hogy ideje a tettek mezejére lépni. Ebben a hónapban óriási az esély az igazi fellelésére, bár azt elfelejtik közölni, hogy hirtelen két udvarló tűnik fel egy időben a színen. Melyiket válaszd? Nehéz döntés lesz! 

Tipp: tudd, hogy aki téged szemelt ki magának, az komolyan is gondolta, te is így állj hozzá!

Rák

Páros: április közepén feltűnik egy harmadik személy a színen, és bizony nem rejti véka alá érzelmeit irántad. Az is könnyen megeshet, hogy nem fogsz tudni ellenállni a vad csábításnak. Ha beleugrasz egy ilyen élethelyzetbe, előtte gondold át a lehetséges következményeket is!
Páratlan: szingliként persze más a helyzet, és miért ne használnád ki annak a lehetőségét, hogy többen is szemet vetnek rád ebben a hónapban? Ki tilthatja meg, hogy minden egyes jelölttel flörtölj, randizz, hogy ezek alapján választhass? Senki, igaz? 

Tipp: érthető, hogy vágysz a stabil, elkötelezett kapcsolatra - szerencsére ennek megszerzése most csak rajtad és csak a te hozzáállásodon múlik!

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Oroszlán

Páros: kissé görcsössé válsz, szigorú mércével figyeled a partneredet, visszaigazolásokat akarsz kapni az érzelmeiről, bele akarsz látni a gondolataiba. Ám ezzel a hozzáállással inkább elriasztod ahelyett, hogy vonzanád. Mi a valódi félelmed oka? Hiszen nincs is semmi baj!
Páratlan: legfontosabb feladatként fogadd el azt, hogy a túlzott ideáltípus helyett most egy egészen átlagosnak tűnő, egyszerű, hétköznapi személy fog levenni a lábadról. A külső és a belső nem lesz arányban egymással, a lelke megfog, képtelenség lesz ellenállni neki. 

Tipp: ha előre lefekteted a saját, szigorú szabályaidat, azzal gátat emelsz valódi boldogságod előtt.

Szűz

Páros: túl sokat vársz szerelmedtől, olyan elvárásokat támasztasz, melyeknek nem biztos, hogy meg akar felelni. El akarod őt riasztani magadtól? Bár igyekszik mindent megtenni érted, nem tudja mindazt nyújtani, amiről álmodozol. Adj lejjebb egy kicsit a túlzott elvárásokból!
Páratlan: az enyhén szólva is magasra helyezett mércéddel most könnyen elbaltázod saját sikeredet, miközben Vénusz több lehetőséget is az utadba sodor. Mondj le néhány túlzásról, irreális elvárásról, hiszen te sem vagy tökéletes.

Tipp: az elvárások kizárólag zűrzavart okoznak. Ne azt keresd a másikban, mi a rossz, hanem azt, mi a jó!

Mérleg

Páros: kedveseddel több konfliktusba is bonyolódtok ebben a csodás tavaszi időszakban. Ezeket ugyan nem lesz nehéz rendezni, ám mindenképpen időt igényel a helyzet, ahelyett, hogy békében meglennétek egymás mellett. Ne halogassátok a nagy beszélgetést!
Páratlan: április eleje lazán telik, sok munkád miatt nem is nagyon van időd a szerelmi életedet alakítgatni. Ám a hónap második fele nagyon is kedvez egy új szerelem kialakulásának. Április végén már újult erővel veted bele magad az érzelmek mély tengerébe.

Tipp: minden, ami most történik, tanulnivalót hordoz. Figyeld az égi jeleket!

Skorpió

Páros: vállald nyíltan, hogy szereted a változatosságot, és untat a napi rutin, az egyhangúság. Bátran mondd ki, hogy milyen igényeid vannak érzelmi és intim kérdéseket illetően! Persze ez a játék csak akkor fair, ha a másik is szóhoz jut.
Páratlan: hirtelen robban be a szerelem az életedbe, bár igazából most nem számítottál rá, annyi egyéb dolgod lenne. Néhány hét alatt olyan magas szintre juttok közösen, amit el sem akarsz hinni. Ez pont veled történik? Bizony, veled esik meg a várva várt csoda! 

Tipp: ne bújj magas falak mögé, vesd le kemény külsődet, mutasd meg bájodat!

Nyilas

Páros: a hónap elején sehogy sem találod a helyed, a szerelmi életedet viták tarkítják. Pánikra azonban semmi ok, éppen ezek a konfliktusok fognak rámutatni a hiányosságok valódi okaira, s így mindketten könnyebben átlátjátok, mit is akartok a másiktól a jövőben.
Páratlan: április elején azt sem bánod, ha magányosan telnek napjaid, sőt, kifejezetten zavar majd, ha valaki megpróbál közeledni. A hónap utolsó napjaiban ismét megnyílsz, és érzed, itt az idő, hogy megkeresd az igazit. Nem kell sokáig kutakodnod! 

Tipp: vonulj vissza kissé, így átgondolhatod, milyen elvárásaid vannak egy párkapcsolattal szemben.

Bak

Páros: a tavasz legszebb időszakát hozza számodra április - kötelező feladatokkal. Nagyon lényeges lesz, hogy foglalkozz érzelmi életed stabilabbá tételével, kapcsolatod építésével, szépítésével. Alapjaiban kell újragondolnod, mit akarsz kedvesedtől.
Páratlan: a most következő hetek nem kedveznek a túlzott flörtölésnek, a vakrandiknak, hogy bármi áron, de legyen valakid, akárcsak átmenetileg is. Ráérsz ezzel a hónap utolsó harmadában törődni, amikor hipp-hopp adódnak olyan helyzetek, melyek segítségével megtalálod az igazit.

Tipp: az erőlködés nem áll jól neked. Hidd el, mindennek eljön a maga ideje.

Vízöntő

Páros: nagyon fontos időszak veszi kezdetét a magánéletedben: el kell mélyülnötök a pároddal egymásban, sokat kell beszélgetnetek, terveznetek, térképezzétek fel részletesen közös lehetőségeiteket. Ahhoz, hogy előre jussatok, komoly és lényeges kompromisszumokat kell hoznotok.
Páratlan: legyél merész, próbálj ki új dolgokat, és fogadd el, hogy néha le kell térni a megszokott útról, ha sikert akarsz elérni. Ha nem tetszik valaki, ne randizz vele újra, ne tégy felelőtlen ígéreteket, viszont mondj igent annak, akit vonzónak találsz, még akkor is, ha teljesen eltér az eddig vágyott ideálodtól.

Tipp: ha valamilyen körülmény vagy valaki nem szimpatikus, hát mondd ki bátran. Őrizd meg személyes teredet, légy az, aki vagy, nem kell a maszk!

Halak

Páros: április hava kiegyensúlyozottságot, így elégedettséget is hoz mindennapjaidba, azt fogod érezni, jó helyen vagy és jó időben, nem is vágysz ennél sokkal többre, amit eddig megkaptál, az örömmel tölt el. Persze ne érd be kevéssel, egy picit még fantáziálhatsz!
Páratlan: anélkül, hogy tudatosan törekedtél volna egy új kapcsolatra, belép valaki az életedbe, és olyan érzelmi mélységet élsz meg egy találkozás alkalmával, hogy soha többé nem akarod elereszteni őt. Végre megtörténik veled az, amiről mások régóta regéltek neked.

Tipp: minden álmod megvalósul most, de hagynod kell, hogy a másik fél cselekedjen többet!

Kultikus túra a Földön - Tarts velünk!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110427-a-fold-kultikus-helyei-a-fold-csakrai.html Miért félünk a számoktól? - A babonák történetehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110509-miert-felunk-a-szamoktol-a-babonak-tortenete.html Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.html Így értelmezd az álmaidat!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110308-igy-ertelmezd-az-almaidat.html

 

ezotériacsillagjegyhoroszkóp