csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzek eredményes hétvége előtt állnak, a Rákok kedvét azonban könnyen elronthatja egy családi összejövetel.

Kos

Hétvégi tipp: ha már szombaton kezedbe veszed az irányítást, harmónia és béke uralkodhat a hétvége hátralévő részében.

Bika

Hétvégi tipp: maradj a hétvége minden pillanatában higgadt, és észérvekkel győzd meg a rokont saját igazadról.

Ikrek

Hétvégi tipp: ha folyamatosan csak jössz-mész, robotolsz, akkor elszalasztasz valamilyen nagyszerű lehetőséget. Nemcsak szervezetednek, de lelkednek is kell a feltöltődés.

Rák

Hétvégi tipp: az lenne a legjobb, ha azon nyomban rákérdeznél a dologra, és el is mondanád, mit gondolsz. Ne feledd, nem az ellenségeiddel, hanem a szeretteiddel vagy!

Oroszlán

Hétvégi tipp: teremtsd meg annak a lehetőségét, hogy az általad szeretett emberekkel kimozduljatok otthonról. Menjetek állatkertbe, vidámparkba vagy kirándulni a hegyekbe.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Szűz

Hétvégi tipp: ne tologass semmit, mindent azon nyomban rendezz el! Segítséged is akad, csak fogadd el rokonaid jó szándékát.

Mérleg

Hétvégi tipp: ha már eddig sem terveztél semmit, most se kötelezd el magad. Csak sodródj az árral, és tedd azt, ami jólesik. Ez a hétvége erről szól.

Skorpió

Hétvégi tipp: vállald magadra bátran a döntőbíró szerepét, mert sikeresen meg fogod oldani a vitás helyzetet, így a nap többi része gondtalanul telhet.

Nyilas

Hétvégi tipp: ha egy váratlan meghívást kapsz szombat délután, arra se mondj nemet! Vidd családodat is magaddal, minden együtt töltött pillanat élmény lesz.

Bak

Hétvégi tipp: ha eszedbe jut valami, ami még elintézetlen, minél előbb láss neki! Ehhez minden égi támogatást megkapsz.

Vízöntő

Hétvégi tipp: ha senki meghívására nem akarsz nemet mondani, intézd úgy a dolgokat, hogy mindenki együtt tudjon lenni.

Halak

Hétvégi tipp: a gyenge indulás után remek hétvégéd lehet, ha azt akarod. Némi alkalmazkodásra persze szükség lesz, de ha megteszed, a vasárnap szuper lesz.

Szerelmi horoszkóp áprilisrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120329-szerelmi-horoszkop-aprilisra.htmlÁprilisi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120328-aprilisi-horoszkop.htmlÁprilisi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120329-aprilisi-karrierhoroszkop.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.