Hétvégi horoszkóp (április 6-8.)

2012.04.05. 21:07

A Szüzek eredményes hétvége előtt állnak, a Rákok kedvét azonban könnyen elronthatja egy családi összejövetel.

Kos

Mivel semmire sem volt időd hét közben, nem csoda, ha enyhe káosz uralkodik az otthonodban. Tegyél rendet sürgősen, nem kötelező elviselni a kuplerájt! Eljött az idő, hogy szeretteid között is rendet teremts, mert a kisebb viták miatt senki sem tudja igazán kipihenni magát. A nyugodt családi háttér elengedhetetlen a sikerekhez is. Adj lehetőséget arra, hogy mindannyian egyszerre le tudjatok ülni, és át tudjátok beszélni kérdőjeles ügyeiteket.

Hétvégi tipp: ha már szombaton kezedbe veszed az irányítást, harmónia és béke uralkodhat a hétvége hátralévő részében.

Bika

Ne hagyd, hogy beleszóljanak a dolgaidba, vagy eltérítsenek vágyott terveidtől. Már szombaton is megeshet, hogy valaki okosabb akar lenni nálad, és megpróbál meggyőzni arról, hogy terved eleve kudarcra van ítélve. Vasárnap pedig egy közeli rokon igyekszik majd tanáccsal ellátni, vagy átrendezni az életed, de sajnos nem a legjobb ötletekkel fog szolgálni, ezért ne figyelj rá. A belső hangod vezéreljen, önmagadra hallgass, ne másokra!

Hétvégi tipp: maradj a hétvége minden pillanatában higgadt, és észérvekkel győzd meg a rokont saját igazadról.

Szólj bele! Hogyan készültök a húsvétra? Mit kapnak a locsolók? :)Ikrek

Már szombaton intézz el minden olyan dolgot, ami az élet kényelmetlenebbik részéhez tartozik, vasárnap ugyanis kellemes meglepetésben lehet részed, és jó lenne, ha annak minden pillanatát önfeledten tudnád élvezni. Egy szeretted áraszt majd el figyelmével és odaadásával, ami bizony igencsak rád fér. Teremtsd meg az alkalmat ahhoz, hogy teljesen önmagadra és a veled történő eseményekre koncentrálhass.

Hétvégi tipp: ha folyamatosan csak jössz-mész, robotolsz, akkor elszalasztasz valamilyen nagyszerű lehetőséget. Nemcsak szervezetednek, de lelkednek is kell a feltöltődés.

Rák

Egy családi összejövetelen elronthatják a kedvedet. Valaki valamit felhánytorgat a múltból, de az is megeshet, hogy olyan érzésed támad, mintha valamit titkolnának előled, ami rosszulesik. Próbáld meg reálisan szemlélni a dolgokat, és inkább kideríteni, mi zajlik a háttérben, mert lehet, hogy semmi alapja nincs a feltevésednek. A Hold most könnyen összekuszálja a gondolataidat, ami ehhez a megmagyarázhatatlan érzéshez vezet.

Hétvégi tipp: az lenne a legjobb, ha azon nyomban rákérdeznél a dologra, és el is mondanád, mit gondolsz. Ne feledd, nem az ellenségeiddel, hanem a szeretteiddel vagy!

Oroszlán

A szombatod kellemesen telhet, szinte semmi olyan dolgod nem adódik, ami problémát vagy nyűgöt jelentene. Ám a vasárnapodról már nem mondható el ugyanez, mert valaki alaposan felbosszanthat, persze csak akkor, ha hagyod magad. Csak rajtad múlik a hétvége második napjának hangulata, és te irányíthatod az eseményeket is. Eleve közöld a körülötted lévőkkel, hogy nincs kedved semmilyen mélyenszántó beszélgetéshez, vitákhoz különösen nincs, úgyhogy ne is próbálkozzanak.

Hétvégi tipp: teremtsd meg annak a lehetőségét, hogy az általad szeretett emberekkel kimozduljatok otthonról. Menjetek állatkertbe, vidámparkba vagy kirándulni a hegyekbe.

Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!
Szűz

Összességében jó és eredményes hétvége előtt állsz, bár számos régen tologatott feladat vár rád. Főleg szombaton kell szembenézned ezekkel a tennivalókkal, ám képes vagy Merkúr segítségével minden nehézségen könnyen és gyorsan átlendülni. Még szerencse, hogy van annyi fizikai és lelki erőd, hogy több nyűgös ügyet is lezárj, így a szombat estéd és a vasárnapod kellemesen, baráti és családi körben telhet, ahogy szeretnéd.

Hétvégi tipp: ne tologass semmit, mindent azon nyomban rendezz el! Segítséged is akad, csak fogadd el rokonaid jó szándékát.

Mérleg

Ilyen remek hétvégéd már régen volt. Nem számítottál ilyen pörgésre és pozitív élményekre, nem terveztél semmit előre, mégis páratlan két napban lehet részed. Jupiter hatása miatt nagyszerű a kedved, lankadatlanul mosolyogsz, és mindenre készen állsz. Szerencsére most még a bosszantó dolgok sem rontják el a derűlátásod, képes vagy mindenre humorral vagy bölcsen reagálni.

Hétvégi tipp: ha már eddig sem terveztél semmit, most se kötelezd el magad. Csak sodródj az árral, és tedd azt, ami jólesik. Ez a hétvége erről szól.

Skorpió

Úgy tűnik, minden jól alakul a hétvégén, legalábbis az első napon még így látszik. Ám egy nyugalmas és csendes szombat után egy kicsit hangosabb vasárnapra ébredhetsz. Két szeretted között vita alakulhat ki egy tárgy vagy egy elrendezetlen ügy miatt. Most remek diplomáciai képességednek köszönhetően elsimíthatod a dolgot, és a húsvét további része békésen zajlik majd.

Hétvégi tipp: vállald magadra bátran a döntőbíró szerepét, mert sikeresen meg fogod oldani a vitás helyzetet, így a nap többi része gondtalanul telhet.

Nyilas

Nagyszerű hétvége áll előtted, csak azt tedd, ami jólesik! Végre mindenre és mindenkire jut időd, energiád, senki nem fog panaszkodni, hogy nem figyelsz eléggé. Ezt nemcsak te, hanem szeretteid is nagyon élvezik majd, így olyan két napot élhettek át közösen, ami rengeteg emlékezetes pillanattal és közös élménnyel gyarapíthat mindenkit. Okozz kellemes meglepetéseket környezetednek, főzz valami finomat, esetleg süss, hívd el őket olyan helyre, ahol együtt még nem jártatok, vagy társasjátékozzatok.

Hétvégi tipp: ha egy váratlan meghívást kapsz szombat délután, arra se mondj nemet! Vidd családodat is magaddal, minden együtt töltött pillanat élmény lesz.

Bak

Szombaton minden családi kötelezettséget végezz el, kivétel nélkül! Azt is, amihez semmi kedved! Ugye nem felejtettél el semmit, vagy senkit? Gondold végig alaposan, kinek és mit ígértél mostanság, mert meglehet, hogy valami elkerüli a figyelmedet, ami vasárnap galibát okozhat körülötted. Ne hagyd, hogy elrontsa ez az apróság a napod, vagy akár a hétvégéd. Vasárnap viszont kifejezetten nyugodt, békés órák várnak, tényleg ideje, hogy lógasd a lábad kicsit.

Hétvégi tipp: ha eszedbe jut valami, ami még elintézetlen, minél előbb láss neki! Ehhez minden égi támogatást megkapsz.

Vízöntő

Azt hiszed, téged senki sem szeret? Honnan veszed ezt a botorságot? Ezen a hétvégén meglátod, mennyire nincs igazad, minden mostanában hiányolt visszaigazolás megérkezik hozzád. Sokan fogják keresni a társaságod, olyanok is, akikkel nagyon régen nem találkoztál. A végén azt sem tudod, mitévő légy, annyian szeretnének veled lenni, a tanácsodat kérni, vagy egyszerűen csak szórakozni menni. Sőt, valaki még a hálóját is ki fogja vetni rád!

Hétvégi tipp: ha senki meghívására nem akarsz nemet mondani, intézd úgy a dolgokat, hogy mindenki együtt tudjon lenni.

Halak

Ezen a hétvégén messze nem mennek úgy a dolgok, ahogy azt tervezted, vagy legalábbis remélted. Kisebb akadályok adódhatnak, és ebből a szempontból a szombat különösen kritikus lesz. Sokan nem ismernek majd határokat, és lesz, aki alaposan fel is bosszant. Ez azonban ne szegje kedved, mert egy kis változtatással jó irányba fordíthatók az események. Vasárnapra minden visszakerül a normális kerékvágásba, sok mosoly övezi a napot.

Hétvégi tipp: a gyenge indulás után remek hétvégéd lehet, ha azt akarod. Némi alkalmazkodásra persze szükség lesz, de ha megteszed, a vasárnap szuper lesz.

Szerelmi horoszkóp áprilisrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120329-szerelmi-horoszkop-aprilisra.html Áprilisi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120328-aprilisi-horoszkop.html Áprilisi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120329-aprilisi-karrierhoroszkop.html
ezotériacsillagjegyhoroszkóp