Hova tűnt a visszafogott kislány? Melltartóban és arcpirítóan rövid sortban fotózták a fiatal színés

szexi tini Emma Watson Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson külseje teljesen megváltozott. A Harry Potter-filmek cserfes kislánya igazi, szexi csajszi lesz a következő filmjében.

Alig lehet ráismerni Emmára a The Bling Ring című film forgatásán. A fiatal színésznő mindig is mellőzte a feltűnő, közönséges ruhadarabokat, és általában csinos, a korához képest visszafogott és klasszikus ruhákat visel a hétköznapokban és a vörös szőnyegen. Éppen ezért volt igazán meglepő, amikor Miss Watsont falatnyi farmersortban, melltartóban, hosszú hajjal és tetoválással kapták lencsevégre. A róla készült legfrissebb képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

Emma a legújabb filmjében ugyanis egy olyan fiatal lányt alakít, aki a bandájával sztárok otthonát rabolja ki. A fiatal színésznőnek pedig meg kell felelnie a szerepnek, ezért kihívó tinivé kellett válnia. Ez nem is volt nehéz, hiszen némi póthajjal, falatnyi ruhadarabokban és erős sminkben Emma máris olyan, mint egy igazi Los Angeles-i rosszéletű tinilány...

Tipp! Húsz évet öregedett a szexi táncosnő! Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Természetes megoldások kellemetlen szájszag ellenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120413-termeszetes-megoldasok-kellemetlen-szajszag-ellen.htmlMár csak napjai vannak hátra: kómába esett a Bee Gees énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120414-mar-csak-napjai-vannak-hatra-komaba-esett-a-bee-gees.htmlBiztos nem anorexiás? Rengeteget fogyott az utóbbi időben a fiatal világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120410-nem-anorexias-a-fiatal-vilagsztar-elarulta-miert-fogy-rohamosan.htmlÉveket fiatalodhatsz csodakrémek és kezelések nélkül - Egyszerű a megoldáshttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20120412-eveket-fiatalodhatsz-csodakremek-es-kezelesek-nelkul-egyszeru-a-megoldas.htmlHol van már az a csúnyácska kislány! Iszonyúan dögös csaj lett Kelly Osbourne - Fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120412-hol-van-mar-az-a-csunyacska-kislany-iszonyuan-dogos-csaj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.