Nem tűnik jobb kedvűnek Demi Moore: férjezett nevén posztolgat furcsa fotókat

Ashton Kutcher bánat válás közösségi oldal Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore kálváriája talán végre véget ér. A sztár néhány napja a hosszabb távolléte után ismét megjelent a nyilvánosság előtt, de azért vannak jelek, amik arra utalnak, hogy a színésznőnek még vannak gondjai.

Demi korábban rengeteg időt töltött a közösségi oldalán, de válása óta nem tette tiszteletét a Twitteren. Három hónap után a napokban azonban ismét feltűnt a színésznő az éterben: egy kissé bizarr képet rakott fel magáról az oldalra. Demi szemüvegben és cipőben, az ágyán fekve készített magáról egy fotót, melyhez a következőket kommentálta: "Próbálgatás".

twitter.com/mrskutcher
twitter.com/mrskutcher

A neve mellett pedig még mindig ott szerepel "asszonyneve", a Mrs. Kutcher, de a sztár már írt a rajongóinak a közösségi oldalra, hogy szeretné megváltoztatni azt.

Demi a fénykép után egy nappal jelent meg először a nyilvánosság előtt egy privát partin, Beverly Hillsben. A frissen elvált sztár mosolygott a fotósoknak, és láthatóan jobb passzban volt, mint három hónappal ezelőtt. De lehetséges, hogy a mosoly mögött bánat lapul - a pár nappal ezelőtti közösségi oldalas ténykedése ugyanis inkább ezt bizonyítja...

AFP
AFP

Tipp! Újabb tehetség búcsúzott a Megasztártól. Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Mint egy töltött galamb: Christina Aguilera szó szerint belepasszírozta magát a dresszébehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120417-mint-egy-toltott-galamb-christina-aguilera-szo-szerint-belepasszirozta-magat.htmlHova tűnt a visszafogott kislány? Melltartóban és arcpirítóan rövid sortban fotózták a fiatal színésznőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120416-hova-tunt-a-visszafogott-kislany-melltartoban-es-arcpiritoan-rovid-sortban.htmlTermészetes megoldások kellemetlen szájszag ellenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120413-termeszetes-megoldasok-kellemetlen-szajszag-ellen.htmlMár csak napjai vannak hátra: kómába esett a Bee Gees énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120414-mar-csak-napjai-vannak-hatra-komaba-esett-a-bee-gees.htmlBiztos nem anorexiás? Rengeteget fogyott az utóbbi időben a fiatal világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120410-nem-anorexias-a-fiatal-vilagsztar-elarulta-miert-fogy-rohamosan.htmlÉveket fiatalodhatsz csodakrémek és kezelések nélkül - Egyszerű a megoldáshttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20120412-eveket-fiatalodhatsz-csodakremek-es-kezelesek-nelkul-egyszeru-a-megoldas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.