Már a saját lányai sem kíváncsiak Demi Moore-ra

depresszió Bruce Willis konfliktus szülő család Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik Demi Moore színésznő kálváriája.

Nem elég, hogy Demit tavaly év végén csúnyán otthagyta a nála jóval fiatalabb férje, Ashton Kutcher, a színésznő a szakítás után mély depresszióba esett. A rehabilitáció végeztével azzal kellett szembesülnie, hogy már a lányai számára is nemkívánatos személy lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Igen nagy a szakadék Demi és a lányok között. Demi a legtöbb idejét Idahóban tölti, és nem Los Angelesben. A lányainak pedig elege van a körülötte folyó hercehurcából" - mesélte egy bennfentes. A sztár lányai, Rumer, Scout és Tallulah ráadásul több dolog miatt is neheztelnek édesanyjukra.
Tallulah diplomaosztója június elején volt, itt Demi a családtól egészen messze foglalt helyet, nem szólt senkihez, és még azelőtt távozott, mielőtt a lánya megkapta volna a bizonyítványát. Ez pedig kiborította a lányokat, akik ráadásul imádták Ashton Kutchert, és a tönkrement házasság miatt is anyjukat okolják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.