Kárász Róbert TV2 Mokka szex Sági Szilárd szerelem tengerpart beszólás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sági Szilárd és L.L. Junior nem jöttek zavarba, amikor a TV2 reggeli műsorában a szexről kellett beszélgetniük. Kárász Robi, a Mokka műsorvezetője azonban nem kímélte vendégeit beszólásaitól.

A két híresség mesélt egyet s mást extrém kalandjairól, és mindketten elmondták tapasztalataikat a tengerparti szeretkezéssel kapcsolatban.

Kórházba kellett szállítani Miley Cyrus öccsét, Braisonthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120718-korhazba-kellett-szallitani-miley-cyrus-occset-braisont.htmlTúltette magát a váláson az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120719-tultette-magat-a-valason-az-xfaktor-mentora-keresztes-ildiko-pompas.htmlFia halála után megszólalt Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-fia-halala-utan-megszolalt-sylvester-stallone.htmlEltűnt édesapját keresi a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-eltunt-edesapjat-keresi-a-valovilag-sztarja-vv-veronika.htmlÍme az 5 legszexibb ajkú hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-angelina-jolie-monica-bellucci-es-penelope-cruz-a-legszexibb-ajku.htmlElhunyt Jon Lord, a Deep Purple billentyűsehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-elhunyt-jon-lord-a-deep-purple-billentyuse.htmlTe is felelős vagy az arcvonásaidért!http://www.life.hu/tested-lelked/20120709-osi-szemelyisegelemzo-modszer-az-arcelemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.