Botrányosan viselkedett az RTL Klub egykori sztárja - Leköpte zaklatóját VV Éva

VV Éva köpés Való Világ botrány RTL Klub zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva szerint a szomszédja egy ideje zaklatja őt, a férfi azonban egészen mást állít....

A ValóVilág szőkesége szerint a nála jóval idősebb szomszéd kihúzta a gyufát, ezért nem tudott parancsolni magának, nekiment a férfinak és leköpte őt. A szomszéd szerint azonban Éva nem egyszer félreérthetetlen jelzéseket küldött felé, és szerinte a köztük lévő korkülönbség sem akadály. Mindketten elmondták, hogyan vélekednek a másikról az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Kórházba került a durva bulizásairól elhíresült fiatal színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-hasnyalmirigygyulladassal-korhazba-kerult-tara-reid.htmlMi történik a testével? Egyre csak kerekedik Király Lindahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-jopar-kilot-felszedett-kiraly-linda.htmlElhunyt Sally Ride, az első amerikai űrhajósnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-elhunyt-sally-ride-az-elso-amerikai-urhajosno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.