Balatonfüred szépségkirálynő Anna-bál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bőr Viktória, balatonfüredi első bálozó lett a szombaton tartott 187. Anna-bál szépe, a Kiss Ernő díjat posztumusz Bujor István színművész kapta.

Bőr Viktória a Herendi Porcelán Manufaktúra Zrt. Viktória-mintás vázáját kapta ajándékba. Ivo Dujmic, a bál díszvendégeként szereplő Opatija polgármestere egyhetes vendégségbe hívta meg a bálkirálynőt, aki ezen idő alatt részt vehet az Opatijában Béccsel közösen megrendezendő bálon. Az első udvarhölgy a budapesti Antal Dóra, a második a veszprémi Albert Zsuzsanna lett. Az első hölgy Rotschild-, a második Apponyi-mintás vázát kapott. Az idei Kiss Ernő-díjat posztumusz Bujtor István színművész kapta, a díjat özvegye, Bujtor Judit vette át.

Forrás: MTI

Íme Kylie Minogue és Elvis Presley unokájának leszbikus csókja - videóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-ime-kylie-minogue-es-elvis-presley-unokajanak-leszbikus-csokja.htmlA düh útja, avagy a segítő dühhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-a-duh-utja-avagy-a-segito-duh-mi-tortenik.htmlHolttest mellett szolgáltak fel hamburgert egy gyorsétterembenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120728-noi-holttest-mellett-szolgaltak-fel-hamburgert.htmlFolyt a vér Rihanna legutóbbi bulijában - Az üvegek mellett a csontok is törtekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-folyt-a-ver-rihanna-legutobbi-bulijaban.htmlEgy sziklának csapódott és súlyosan megsérült az X-Faktor mentorának édesanyjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120726-platinalemez-tartja-ossze-geszti-peter-anyukaja-marta-neni-csontjait.htmlBotrányosan viselkedett az RTL Klub egykori sztárja - Leköpte zaklatóját VV Évahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-vv-eva-arrol-meselt-ki-es-miert-zaklatja-ot.htmlÉleteket ment és túl van már a válásán az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-klausmann-viktor-keszen-all-a-szerelemre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.