Meztelen testét mutogatta az RTL Klub sztárja

fotózás pucér meztelenkedés tehetségkutató Varga Viktor Csillag születik RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor egyre többször mutatja meg meztelen testét. A közösségi oldalának adatlapja is hemzseg az olyan fotóktól, illetve videóktól, amelyeken a pucér valóságot mutatja meg az énekes, legújabb kedvesével együtt.

Az egyik képen például szerelmesen zuhanyoznak - Viktor természetesen pőrén -, míg egy videón az egyik szegedi étterem közönsége előtt kapja le magáról a rövidnadrágot, és ugrik be a Tiszába az énekes.

www.facebook.com
www.facebook.com

"Nincs ezzel semmi baj szerintem. Én egy lázadó művész vagyok, egyszerűen nem zavar, ha mások látnak. Nyáron egyébként sem szoktam túlságosan felöltözni, alsógatyát sem hordok, így sokkal jobb érzés. Korábban voltam véletlenül egy horvátországi nudistakempingben a szüleimmel, talán akkor maradt bennem, hogy szeretek meztelenül lenni" - magyarázta a Vasárnapi Blikknek a Csillag születik felfedezettje, aki nem gondolja úgy, hogy a meztelenkedéssel tolná előre a karrierjét. "A zenémmel, a hangommal szeretnék előrébb jutni, nem pedig ilyen megmozdulásokkal" - tette hozzá a korábbi kiscsillag.

Titokban megházasodott a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120819-titokban-hazasodott-meg-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-erdelyi-timea.htmlSebestyén Balázs nagy hírt jelentett behttp://www.life.hu/legykepben/20120819-bejelentette-az-rtl-klub-a-2012es-oszi-musorait-elindult-a.htmlGerard Depardieu újabb botrányba keveredett - Feljelentették verekedésérthttp://www.life.hu/legykepben/20120819-motorost-vert-meg-a-napokban-a-botranyos-francia-szinesz-gerard.htmlKylie Minogue ausztrál énekesnővel lépett félre Jean-Claude Van Dammehttp://www.life.hu/legykepben/20120818-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-lepett-felre-jeanclaude-van-damme-a.htmlHoltan találták az MTV népszerű műsorának sztárját - Túladagolhatta magáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120818-kabitoszertuladagolas-miatt-meghalt-joey-kovar-az-mtv-real-world-hollywood.htmlTönkretette a válás, de végre talpra állt a szép színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120816-jennie-garth-a-beverly-hills-90210-sztarja-nemreg-valt-el.htmlMegállás nélkül iszik a népszerű zenészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120816-gary-numan-elektropop-zenesz-hatat-forditott-antialkoholista-eletmodjanak-reszegseggel-sulyosbitja.htmlFia halála óta először jelent meg a Stallone család nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120814-eloszor-mutatkozott-egyutt-sylvester-stallone-felesege-jennifer-flavin-es-a.htmlTe milyen emlékeidet változtatnád meg? A jövőben megteheted!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120817-mozi-szorakozas-film-te-milyen-emlekeidet-valtoztatnad-meg-a-jovoben.htmlEmlékszel még rá? Szabó Erika fenekét sok nő megirigyelhetihttp://www.life.hu/szorakozz/20120807-szabo-erika-a-baratok-kozt-sztarja-az-uvegtigris-3ban-megmutatja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.