Heti horoszkóp (szeptember 10-14.)

2012.09.09. 19:24

A Nyilasok előtt kiemelkedő hét áll, az Oroszlánoknak pedig figyelniük kell, hogy ezen a héten ne hajtsák szét magukat.

Kos

Szerencsére Jupiter teljes erővel dolgozik a háttérben, jó dolgokra számíthatsz, anyagiak terén javulhatnak, stabilizálódhatnak a dolgaid, ugyanakkor más életterületeid kissé bizonytalanok lehetnek, főleg emberi kapcsolataid adhatnak majd megoldandó feladatokat. Ha erőtlennek érzed magad, akkor annak a fogyóhold az oka. Ha levert és fáradt vagy, ne erőlködj, és ne küzdj ez ellen, akkor csak még több energiát veszítesz. Ereszd el a feszültséget, meditálj, relaxálj. Légy türelemmel önmagaddal szemben, hisz péntekre nemcsak sokat javul a helyzet, hanem visszanyerheted régi Kos önmagad.

Tipp: Ami ezen a héten el akar menni, azt ereszd el! Legyen az egy szerelem, egy barát vagy egy munka, engedd el, hogy egy új érkezhessen helyette.

Bika

Nem minden alakul úgy szerdáig, ahogy eltervezed eredetileg, s ezért egy kissé feszült hangulatba kerülsz, mely által banális hibákat követhetsz el munkád és magánéleted terén egyaránt. Minden apró kritika és baki alaposan fel is bosszant, kedélyállapotod pedig hullámzóvá válik. Hirtelen az a negatív éned kerül előtérbe, amelyet magad sem kedvelsz, és még meg is sérthetsz jó néhány embert! Az soha nem baj, ha az asztalra csapsz, csupán tedd mindezt megfontoltan, s alkalmazz diplomatikus eszközöket! Ugyanakkor furcsa felismerésben lesz részed, ugyanis még téged is meg fog lepni, hogy pont ez a cselekedet segít a régóta húzódó ügyek elrendezésében.

Tipp: Ha valaki tartozik neked pénzzel vagy egy szívességgel, ideje ennek is utánajárnod!

Ikrek

A heti csillagállás miatt néha szélsőségesen fogsz viselkedni, gyakran végletekbe fogsz esni, erősen csapongsz a szeretet és az elutasítás érzése között. Hol fenn, hol lenn leszel, ám ezzel leginkább csak megrémíted a környezetedet. Végletesen mutatod ki érzelmeidet, félreértésekbe, konfliktusokba bonyolódhatsz, amit Mars miatt elég nehezen fogsz tudni elkerülni, de mindenképpen fontos a tudatosság. Közvetlen környezeted sem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni, úgyhogy leginkább rajtad áll, meddig feszegeted a határaidat. A csütörtöki nap lehet érzelmi mélypontod csúcsa, bánj óvatosan a szavakkal és tettekkel. Várd ki a pénteket, amikor hirtelen felszabadulsz a terhek alól.

Tipp: Mivel a hét dolgosabbik része nehézre sikeredik, a hétvégén mindenképpen olyan programot szervezz, amely jó messzire űzi belőled a frusztrációt.

Rák

Nagyszerű napokat ígérnek neked a pozitív égi hatások, olyan bolygóállások kísérik utadat most, melyek különösen munkádban, karrieredben, anyagiak vagy épp tanulmányaid terén segíthetik terveid könnyű megvalósítását. Most egyáltalán ne ragaszkodj a realitás talajához, hanem légy befogadóbb, mozgékonyabb, észre kell venned a különleges lehetőségeket, s megragadnod a megfelelő alkalmat egy komoly siker eléréséhez. Csak tedd meg az első lépést, a többi megy magától úgy, hogy kérés nélküli segítséget kapsz közvetlen környezetedtől. Ne utasítsd el ezt, hanem fogadd el!

Tipp: Ha lakásod, netán kerted átrendezésén, felújításán tűnődsz, bátran kezdj hozzá!

Oroszlán

Nagyszerűen érzed magad a bőrödben, sokat nevetsz, kedélyállapotod fordítottan arányos az ősz közeledtével, sokan fognak irigykedni amiatt, hogy bármilyen élethelyzetben feltalálod magad, bármit képes leszel megoldani. Ám ne feszítsd túl a húrt, ne vállalj magadra többet, mint amit teljes biztonsággal el is tudsz végezni. A munkahelyi robot nem neked való, a napi nyolc óra épp megteszi. Nem túl célszerű kíméletlenül hajtanod magad, hisz nem biztos, hogy ez a fajta hozzáállás hozhatja meg számodra a kívánt sikert és elismerést. Légy kicsit visszafogottabb, mert környezeted így is észreveszi szorgalmadat, és az áhított dicséret is meg fog érkezni.

Tipp: Mosoly, mosoly, mosoly! Jól csinálod, ennyi kell a boldogsághoz!

Szűz

Harmonikus, kiegyensúlyozott, nyugodt, szinte már sok a jóból! Igen, meglepő lehet, de gyakorlatilag minden problémától és nehézségtől mentes napok következnek az életedben, ne tiltakozz ellene, fogadd el, hogy a sors kegyeltje lehetsz. Gond legfeljebb abból adódhat, ha keresel magadnak valamit, ami kizökkent ebből a nyugalomból. Ezek a már-már egyhangú napok arra valók, hogy erővel és energiával töltődj fel, s ez bizony rád is fér, hisz szeptember eddigi napjaiban problémák sokaságával kellett szembenézned, és azokat megoldanod. A hétvégén magánügyeid kerüljenek előtérbe, ott is minden rendben alakul.

Tipp: Felejtsd el az aggodalmakat, és örülj mindennek, ami most történik veled. Szuper hét, zseniális lehetőségek.
 
Mérleg

Munkáddal, karriereddel, vagy akár saját vállalkozásoddal kapcsolatban érdekes, egyben pozitív hatások érkeznek. Meglepődsz ezen, mert nem számítottál ekkora eredményekre éppen most. Valami olyan információ fut be hozzád, mely gyorsan hoz pozitív eredményt, ez így, ebben a formában igen ritkán adatik meg. Mélységes elégedettség fog eltölteni, hisz karriered vagy tanulmányaid terén jelentős és látványos fejlődésre számíthatsz, mindez kemény munkád eredményének gyümölcse. Elmondható, hogy a jól végzett munka örömével fogadod és aratod le a babérokat, s nem okoz majd az sem gondot, hogy a továbbiakban is jól teljesíts.

Tipp: Eredményeid miatt sokan fordulnak hozzád tanácsért, ne utasítsd őket vissza!

Skorpió

Mostanában nem volt túl sok alkalmad a felhőtlen örömre, azonban ez a hét más lesz. Totálisan eltér az eddigiektől, kifejezetten pozitív, sikeres időszak köszönt be az életedbe, tele leszel energiával, szinte minden tervedet könnyedén viszed sikerre. Amivel adódik esetleg némi gondod, azt második nekifutásra tudod elvégezni, de ne ijedj meg, mert ebből tanulsz, márpedig a szellemi fejlődés és a tapasztalatgyűjtés alapvető fontosságú. Hosszú távon nemcsak erkölcsi, hanem anyagi elismerésekre is számíthatsz. Tetteidhez felelősségérzet és lelki stabilitás is társul. Megvan ahhoz minden képességed és lehetőséged, hogy most megvalósítsd legjelentősebb vágyaidat.

Tipp: Képes vagy arra, hogy átgondold és alaposan megtervezd lépéseidet, hát tedd is meg késlekedés nélkül!

Nyilas

Mindenféle szempontból kedvező, eredményes és az egész évet tekintve kiemelkedő hét áll előtted. Régi vágyaid kerülnek ismét napirendre, és reméled, hogy végre jobban megbecsülnek, felnéznek rád, elismerik tetteidet, erőfeszítéseidet. Erre most minden esélyt megadnak fentről, különösen kedden, szerdán és csütörtökön. Ezekben a napokban olyan tettekre is képessé válsz, melyekről magad sem gondoltad volna, hogy végre tudod hajtani, hogy egyáltalán alkalmas vagy rá. Segítséget kapnak kezdeményezéseid az élet minden területén, úgy, hogy azt nem kell kérned, hanem egyszerűen csak feltűnnek a színen.

Tipp: Fogadj el mindent, amit tálcán kínál a sors, bizony most te leszel a szerencsés kivételezett.

Bak

Váratlan, de pozitív hatású, néha fura, máskor változatossággal teli, viszont összességében sikeres és szerencsés helyzeteket tartogat neked Jupiter és Merkúr a következő napokban, különösen karrier, szakmai kérdések, vállalkozásépítés és pénzügyek terén. Ez a fajta kiszámíthatatlanság azért eléggé megvisel, és lelki szinten is megpróbáltatásnak tesznek ki az égi hatások. Épp ezért sokkal több koncentrációra, odafigyelésre és összeszedettségre lesz szükséged, hogy ésszerű és jó megoldást találj a felmerülő kérdésekre. Őrizd meg a hidegvéredet, hogy képes legyél szerencsésen megoldani minden feladatot.

Tipp: Ha új álláslehetőség kínálkozik számodra, tilos nemet mondani. Egy álmod válhat most valóra!

Vízöntő

Érezd jól magad a bőrödben, ne panaszkodásra keress okot, hanem örömre! Különösen azért lesz fontos a mosolyod és a pozitív kedélyállapotod, mert sokaknak szüksége lesz rád a hét közepén, s ez egyfajta büszkeséggel, elégedettséggel tölthet el, de azért ne ess túlzásokba. Aztán a hatodik érzéked azt üzenheti pénteken, hogy valami hiányosságot is pótolnod kell, vagy egy adott életterületen nem mennek jól a dolgaid. Pedig valójában nincsenek komoly gondok körülötted, csupán várod, hogy valami átütő erejű dolog történjen veled is. Mindegy, hogy mi hozza meg a változást az életedben, de ezen a héten szinte minden dolog egyik pillanatról a másikra változhat.

Tipp: Alkalmazkodj a módosuló körülményekhez. Ne félj semmitől, akkor se, ha első látásra vagy hallásra rémisztőnek tűnne.

Halak

A legfontosabb feladatod ezen a héten, hogy a rajtad uralkodó bizonytalanságérzet végleg megszűnjön. Egyszerűen ne hagyd, hogy bármilyen külső befolyás irányítsa az életedet, a gyeplőt tartsd meg a kezedben. Ereszd el a görcsösséget és a kényszereket, csak feszültséget okoz az, ha mindig mindent időre, pontosan és mások elvárásaihoz igazodva akarsz megalkotni. Ehhez viszont rád van szükség, és elképesztő akaratodra. Ne félj attól, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj! Nincs baj, és nincs is erre utaló konkrét körülmény. Vívódásod hátterében leginkább a régóta lerendezetlen ügyeid bújnak meg, járj ezek végére sürgősen, hogy lelki békére találj!

Tipp: Azért kerülsz néha a hullámvasút aljára, hogy megtanulj onnan kimászni és felemelkedni. Mutasd meg környezetednek, hogy mire vagy képes.

 

Szeptemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120827-ezoteria-csillagjegy-asztrologia-szeptemberi-horoszkop.html Szerelmi horoszkóp szeptemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120827-ezoteria-csillagjegy-asztrologia-szerelmi-horoszkop-szeptemberre.html Szeptemberi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120827-ezoteria-csillagjegy-szeptemberi-karrierhoroszkop.html
ezotériacsillagjegyhoroszkópcsillagállás