Ledobta a ruháját Szinetár Dóra és Dobó Kata a jó ügyért

2012.09.11. 21:10

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. E nemes cél érdekében vetkőzött hat ismert magyar nő, köztük Szinetár Dóra és Dobó Kata.

Hat nőt kértek fel arra, hogy különleges fotósorozattal hívják fel a figyelmet a mellrákra. Szinetár Dóra különböző rákellenes kampányokban már részt vett, de a mellrák elleni kampányba most először kapcsolódott be. A színésznő, aki a nyáron készült riportban még hosszú hajjal nyilatkozik, elmesélte, hogy korábban ugyaneddig a szintig levetkőzött már egy női magazin részére. "Ameddig a jóízlés határain belül segíteni lehet vele, addig megengedhető" - mondta Dóra.

Fotó: Mudra László [origo]

"Alapvetően nem szeretek vetkőzni, de tudtam, hogy ez egy olyan ügy, aminek használ" - mondta Dobó Kata a Fókusz riporterének, aki 5-6 éve a mellrákellenes kampány arca. Színésznőként többször került olyan szituációba, ahol vetkőznie kellett, ennek ellenére nem mondja azt, hogy ez természetesen jön belőle. Katának egyébként kicsit lelkiismeret-furdalása volt a lánya miatt, aki nagyon elfáradt a fotózáson. A részletekért és a fotókért nézd meg a Fókusz riportját!

 

Szülése után néhány hónappal Dobó Kata visszatérhttp://www.life.hu/legykepben/20120815-dobo-kata-szineszno-kislanya-szofi-szuletese-utan-visszamegy-dolgozni.html Fél oldalára mozgásképtelen lett Dobó Kata - Súlyos mániája ráment az egészségérehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120722-dobo-kata-rend-es-tisztasagmaniaja-rament-az-egeszsegere.html Dobó Kata: "Ilyet csak a legrosszabb anyák követnek el"http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120718-dobo-kata-ilyet-csak-a-legrosszabb-anyak-kovetnek-el.html Orvoshoz kellett vinni Dobó Kata pár hetes kislányáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120529-orvoshoz-kellett-vinnie-2-honapos-kislanyat-dobo-katanak-tulsagosan-aggodik.html Az új szerelem csinosabbá teszi: jó pár kilót ledobott Szinetár Dórahttp://www.life.hu/szeress/20120906-szinetar-dora-szineszno-ujra-szerelmes-a-boldogsagtol-lefogyott-es-uj.html Nős férfit szeret Szinetár Dóra - A színésznek egy kétéves kisfia is vanhttp://www.life.hu/legykepben/20120831-szinetar-dora-szineszno-kedvese-makranczi-zalan-nos-es-van-egy.html Szinetár Dóra most először mesélt válásáról és új életérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120825-szinetar-dora-szineszno-most-eloszor-nyilatkozott-bereczki-zoltan-szinesszel-valo.html Kollégájába szeretett bele Szinetár Dóra - Együtt távoztak az előadásrólhttp://www.life.hu/szeress/20120823-kollegajaba-szeretett-bele-szinetar-dora-makranczi-zalan-miatt-valik.html

 

 

Dobó KataSzinetár Dóramellrákkampánymeztelenfotózásmagazin