Ő Katalin hercegnő hasonmása! Százezreket keres a pincérnő a külsejével

Katalin hercegnő botrány Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Agan egy hétköznapi ember. Az pedig csak a véletlen műve, hogy a megszólalásig hasonlít Katalin hercegnőre.

Korábban a gyorsétteremben pincérkedő Heidi közel kétezer forintos órabérért dolgozott. A harminckét éves lánynak a vendégek kezdtél el mondogatni, mennyire hasonlít Kate Middletonra. A lány akkor rájött, a külsejéből jól elélgedélhetne, és igaza volt: Heidi órabére manapság közel kétszázötvenezer forint. A róla készült döbbenetes képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

"Az emberek bejöttek, és mutogattak rám. Sokan jöttek már oda, mert az hitték, én vagyok Kate. A kislányaim pedig amikor meglátják a hercegnőt az újságban, azt hiszik, én szerepelek a cikkekben" - mesélte a nő, aki február óta a londoni Susan Scott hasonmás-ügynökség alkalmazottja. A lányt lefotózták Katalin több emlékezetes ruhájában, például abban a kék Isa darabban, amit az eljegyzésén is viselt.

A hölgy a hercegnő félmeztelen képei miatt kirobbant botrányt is kommentálta: "Nagyon megsajnáltam Kate-et a képek miatt, melyek egy privát nyaralásukon készültek róla. Ha valaki velem tette volna ezt, azonnal a rendőrségre mentem volna. Ő és Vilmos egyszerűen nem tudnak egy kis időt normálisan eltölteni. A fotók készítése a magánszféra megsértése volt. Engem ezidáig nem kértek fel félmeztelen munkákra, de nem is tenném meg, hiszen van két kisgyerekem" - tette hozzá Kate hasonmása. A nő azt is elmondta, élvezi új munkáját, ami sokkal jobban fizet, mint a vendéglátózás, ráadásul még izgalmas is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.