Mindenkit meglepett Kemény Dénes bejelentése: Visszavonul!

2012.09.21. 12:49

Nem folytatja munkáját a magyar vízilabda-válogatott mellett Kemény Dénes. Ezt a szövetségi kapitány a magyar férfi vízilabda-válogatott honlapján jelentette be. 

Kemény Dénes szövetségi kapitányi időszaka alatt a magyar válogatott 29 világversenyen szerepelt és 24 alkalommal éremmel tért haza. Most mégis úgy döntött, hogy nem folytatja tovább pályafutását. A vlv.hu honlapnak adott interjúban úgy nyilatkozott: minden körülményt mérlegelt, és egyáltalán nem volt könnyű a döntés.

Forrás: MTI/Kovács Tamás


"Azt bántam meg, hogy Athén után elvállaltam az újabb ciklust. Peking után, kockáztatva a londoni gyengébb szereplést is, gyáva lépésnek éreztem volna, ha nem folytatom, mert nagyon nem álltunk jól" - ismerte el.

Kemény Dénes azon még nem gondolkozott, hogyan képzeli el a jövőjét.

Forrás: Blikk

Ordított a szörnyű fájdalomtól a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120920-szecsodi-karcsi-transzexualis-enekes-melleket-kapott-fajt-a-melle-a.html Megszületett az RTL Klub sztárjának első gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20120921-kiraly-lnorbi-2010es-xfaktor-dobogosanak-gyermeke-szuletett.html Ikrekkel terhes Kate Middleton!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-kate-middleton-angol-hercegno-ikreket-var-botrany-tort-ki-a.html Megdöbbentő bejelentést tett a Való Világ sztárja - Erre senki se számított!http://www.life.hu/legykepben/20120921-megdobbento-bejelentest-tett-a-valo-vilag-sztarja-vv-gigi-aki.html Kórházba szállították a világhírű magyar zenészt!http://www.life.hu/legykepben/20120921-korhazba-szallitottak-a-vilaghiru-magyar-zeneszt-a-nemzeti-filharmonikusok-fozeneigazgatojat.html Áramot vezettek a testébe az ismert műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20120920-horvath-eva-viasat3-musorvezetoje-aramutessel-karcsusodik-fogy-nem-fut.html VV Béci fejbe rúgta VV Gigit, aki elájulthttp://www.life.hu/legykepben/20120919-vv-beci-az-extrem-szexet-szereti-es-fejbe-rugta-vv.html Tom Cruise megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.html


Kemény Dénesbejelentésvisszavonulásvízilabda-válogatottbefejezésszövetségi kapitány