Íme 2012 legszexibb férfiúja

szexi LifeNight Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin szerint idén a legszexibb pasi nem más, mint Channing Tatum.

A nők idén imádták a meztelen férfitestekkel tűzdelt Magic Mike című filmet, így nem is csoda, hogy a film főhőse, Channing Tatum lett a legszexibb férfiú 2012-ben. A fiatal színész azonban már foglalt: 2009-ben vette feleségül Jenna Dewan színésznőt.

Forrás: www.people.com, http://magicmikemovie.warnerbros.com
Forrás: www.people.com, http://magicmikemovie.warnerbros.com

Channing egyébként már nagyon szeretne családot alapítani: "Kész vagyok az apaságra, és Jenna is szeretne már családot. Most azt gondolom, jó lenne három gyerek, de a legfontosabb, hogy egészséges legyen, aztán majd meglátjuk" - vallotta a szívtipró.

A Clapham-erdő rejtélye (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121113-gyilkossag-eltunes-halalesetek-a-claphamerdo-rejtelye.htmlFejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121110-onismeret-ezoteria-igy-fejleszd-a-hatodik-erzeked-gyakorlati-utmutato.htmlCsontsoványra fogyott az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20121110-csontsovanyra-fogyott-az-alkonyat-sztarja-nikki-reed-szineszno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.