plasztikai beavatkozás baba Barbie baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élő babalány plasztikai műtétes videójával vált híressé, ennek ellenére mégis hisz abban, hogy az emberiség jövője a spirituális utazásokban van. 

Egy ukrán modell borzolja a kedélyeket az Egyesült Államokban, ugyan nem éppen természetből fakadó szépségével, hanem az orvosi szikének köszönhető külsejével. Valeria Lukyonova mára egyre inkább hasonlít egy élő Barbie babára, hála a számtalan plasztikai műtétnek, melyeken átesett. Az operációkról saját szemével is meggyőződhet az érdeklődő, hiszen a huszonegy éves lányon végrehajtott beavatkozásokról videó is készült, melyet az interneten is közzétett.

A lány legutóbb az amerikai V magazinban pózolt, mint egy élő Barbie baba. A modell elmondása szerint mindent megtesz azért, hogy úgy nézzen ki, mint a híres baba. Hogy a teste arányos legyen a játékváltozatához, a plasztikai műtéteken túl rendszeresen edz is. "Reggel megcsinálom az arcom, azután masszázs következik. Ezután internetezek egy kicsit, majd meditálok" - meséli a lány, aki magát egyébként a leghíresebb oroszul beszélő nőnek tartja az orosz internet világában. Elmondása szerint szeret még a legjobb barátnőjével sétálgatni és vacsorát főzni az imádott férfinak. Ezután ismét meditál egy keveset, netezik, olvas, majd ágyba bújik. Valeria civilként meglepő módon egy spirituális iskolában tanítja az érdeklődőket, hogyan hagyják el fizikai testüket és hogyan utazgassanak spirituális testükkel az egész világban és az univerzumban.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.