boszorkányság jóslás világsztár horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy a jövődre? Döntéshelyzetben vagy, de nem tudsz választani? A hírességek is kerülnek ilyen szituációba, és ilyenkor felhívják ezoterikus tanácsadóikat, akik segítenek nekik tisztán látni a jövőt. A Life.hu összegyűjtötte a hírességek kedvenc jövendőmondóit.

Laura Day, a mindentudó

Álomszerep, álomalak, álompartner - ez mind elérhető, ha az intuícióiról híres spirituális tanácsadóhoz fordulsz. Ahogy például Laura Dayt kérdezi Demi Moore, Brad Pitt és egykori neje, Jennifer Aniston is, ha ügyes-bajos dolgaikra keresnek megoldást. Természetesen a mindentudó asszony el is látja őket tuti tippekkel, amelyek minden bizonnyal be is válnak, hiszen Laura az elmúlt 15 évben több mint 10 millió amerikai dollárt keresett. De a jósnő nemcsak a hollywoodi ügyfeleiből él. Már számtalan könyvet és cikket írt, és persze bármely földi halandó is felkeresheti őt, ha másképp szeretné a sorsát alakítani.

Egy konzultáció Laura Dayjel 500 dollárba kerül.
Bővebb infó: http://www.howtoruletheworldfromyourcouch.com/

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Winfried Noé, a csillagok csillagjósa

Valószínűleg nincs is annál nagyobb elismerés egy asztrológusnak, ha a sztárok vele készíttetik el a horoszkópjukat. Winfried Noé egyike a világ legelismertebb és legismertebb asztrológusainak. Népszerű női magazinokat lát el napi, heti, havi és éves előrejelzésekkel, és természetesen személyre szabott elemzéseket is készít. Saját honlapján és televíziós műsorában is segíti a jövőjüket firtatókat útmutatásával. "A horoszkóp a csillagok időjárás-jelentése" - nyilatkozta egyszer Noé, ezzel talán arra utalt, hogy sem a meteorológusok, sem ő nem tévedhetetlen. Bár Lady Diana 1997-ben bekövetkezett tragikus halálát előre látta, Steffi Graf és Andre Agassi házassága jócskán túlélte az általa jósolt két évet.

Egy éves horoszkóp Winfried Noé "tollából" 50 euróba kerül, de az asztrológus webshopjában a könyvektől a talizmánokig bármit megtalálsz. Bővebb infó: http://www.noeastro.de



Elizabeth Teissier, aki modellből lett csillagjós

Talán a csillagok állásából olvasta ki, talán nem, mindenesetre Elizabeth Teissier tisztában volt vele, hogy sem manökennek, sem színésznőnek lenni nem nyugdíjas állás. Még akkor sem, ha valaki a világhírű Chanel divatháznak pózol. És még akkor sem, ha Jean-Paul Belmondo vagy Burt Lancester mellett lehet filmes üdvöske. Elizabeth asztrológusi karrierje igen különösen kezdődött. A szépségből Federico Fellini kreált jövendőmondót egy filmjéhez, majd egy francia asztroshow-ban kezdett el dolgozni - többek között Serge Gainsbourg jövőjét kutatta, de François Mitterrand francia elnök is Elizabethtől rendelte a horoszkópját.

A 72 éves asztrológusnő manapság már nem fogad ügyfeleket, de honlapján rendszeresen értekezik a világ jövőnket is befolyásoló dolgairól. Bővebb infó: http://www.eteissier.com/


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



Emanuell Charis, a látnok

"Mióta megszülettem, tisztán látok" - így mutatkozik be Emanuell Charis. A görög származású sztárjós specialitása azonban mégsem a jövőbe látás, hanem az elvált párok újra összehozása. Ehhez pedig számtalan spirituális technikát bevet, kommunikál a szellemvilággal, olvas a füstjelekből és az áramló energiákból. Egy német televíziós műsorban az ezoterikus tanácsadó 100%-os találati rátát produkált, de a tévén kívül már kevésbé bizonyult hatékonynak: 2007-ben fals lottószámokat "látott", 2009-ben megjósolta, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie hamarosan szakítanak, a sztárpár azonban a próféciára fittyet hányva remekül éldegél együtt a mai napig.

Emanuell Charisnál egy óra tisztánlátás-konzultáció 100 euróba kerül, de a füstjelek megfejtése ennek a háromszorosa.
Bővebb infó: http://www.agiogeos.de/index.html


Nikki Pezaro, a bizarr médium

A kanadai jövendőmondó évről évre meghökkentő jóslataival hívja fel magára a figyelmet. Nikki Pezaro beszélt már ufólandolásról a Fehér Ház zöld gyepére, a Loch Ness-i szörny felbukkanásáról és a Dél-Angliában elszaporodó óriásnyulakról is. De a különleges képességekkel rendelkező asszony előre látta Michael Jackson halálát, Tiger Woods kínos lebukását és válását, illetve Lindsay Lohan botrányait is. Bár ez előbbiek mind tévedésnek bizonyultak, a magát elsősorban médiumnak tekintő ezoterikus tanácsadóhoz csak úgy dőlnek (be) az ügyfelek. Nikkihez fordul például sorsfordító kérdésekben Shirley MacLaine, Cher, Rod Stewart, Matt Dillon és Tom Cruise is.

Nikki Pezaro 2013-as bizarr jövendöléseit itt olvashatod: http://www.psychicnikki.com/predictions.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.