Jóban Rosszban terhesség sorozat Kondákor Zsófia szereplő Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronka vesztét a gyermekáldás okozza, hiszen az őt alakító Kondákor Zsófi terhes filmbéli és egyben valós partnerétől, Kembe Soreltől.

Irigykedhet Veronka az őt alakító Zsófira, hiszen neki összejött az, amire vágyik: egy baba. Így azonban Veronika sorsát is újra kell gondolniuk a forgatókönyvíróknak, már agyalnak is rajta, hogy hogyan írják ki a történetből - írja a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Örülünk Zsófi és Sorel boldogságának, de természetesen ilyenkor azonnal elkezdünk dolgozni azon, hogyan oldható meg az adott karakter sorsa a sorozatban. Horváth Veronka kapcsán több verzió is felmerült már bennünk, de nincs még kiforrott megoldás. Annyit azonban elárulhatok, hogy izgalmas fordulatokkal búcsúzik majd a sorozattól. Hogy miként távozik és esetleg visszatérhet-e, az jelen pillanatban még számunkra is kérdés" - válaszolta a Borsnak Nagy Tamás, a sorozat producere.

Zsófi pocakja hamarosan elkezd kerekedni, így Veronka napjai meg vannak számlálva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.