gyilkosság ház öngyilkosság baleset tragédia Németország Berlin épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gatow a német főváros egyik kellemes kertvárosa, csendes, nyugodt környék. Ebben az idilli környezetben azonban van egy ház, ahol senki nem lakik szívesen. A Life.hukíváncsi volt az elátkozott házra.

A hívogató, hófehér homlokzat megtévesztő, a hatalmas, gondozott kert csak kelepce! A Berlin-Gatow-i társasház falai között szörnyű tragédiák történtek, sőt, a ház lakói az otthonuktól távol sincsenek biztonságban. Balesetek, gyilkosságok, öngyilkosságok - a horrorház tulajdonosai közül 15 év alatt 9-en vesztették életüket, és egyikük halála sem volt természetes.

Thinkstock
Thinkstock

Ketten autóbalesetben hunytak el

A halálház két lakója az autópályán vesztette életét. A tetőtéri lakásban élt egy bordélyház tulajdonosa, a férfi nagy sebességgel motorozott a sztrádán, amikor elvesztette uralmát a járműve felett, felborult, és olyan szerencsétlenül esett, hogy leszakadt a feje. Egy másik ott élő férfi, egy mérnök kisebb balesetet okozott az autópályán. A felelősség elkerülése érdekében vagy mert egyszerűen pánikba esett, sportkocsijával menekülni akart a helyszínre kiérkező rendőrök elől, a szökési kísérletnek azonban tragédia lett a vége: több mint 200 km/órás sebességnél a sztrádát elválasztó falnak ütközött, és a helyszínen szörnyethalt.

Hárman öngyilkosok lettek

A sztrádán autóbalesetben elhunyt férfi előtt a lakásában egy brit újságíró és német élettársa lakott. A homoszexuális pár közösen követett el öngyilkosságot, megmérgezték magukat. A tragikus tettük oka valószínűleg az volt, hogy a két férfi végstádiumú AIDS-ben szenvedett, és kínjaik elől inkább a halálba menekültek.

Ahogy a motorbalesetben szörnyethalt férfi, úgy egy holland fiatalember is a padlástérben lakott. Ő szintén önkezével vetett véget az életének, de öngyilkosságát nem magyarázta meg búcsúlevelében.

Thinkstock
Thinkstock

Legutóbb a legszörnyűbb

Szintén a tetőtérben lévő lakás volt a helyszíne egy tavalyi gyilkosságnak is. A családi tragédia még a rendőröket és mentősöket is elborzasztotta. A 69 éves családfő először 28 esztendős feleségét lőtte le, majd 6 és 3 éves alvó kisfiukkal is végzett. Az 1 éves kislánynak azonban megkegyelmezett. Végül a férfi fejbelőtte magát. A megdöbbentő esetet a szomszédok fedezték fel, ők riasztották a rendőröket, de a család négy tagján már nem lehetett segíteni. És az okok? A családnak nagyobb összegű tartozásai voltak, a férfi üzleti tanácsadó cége a csőd szélére került, és a családfő valószínűleg emiatt szánta rá magát a borzalmas tettre. Az életben maradt kislányt az anyai nagyszülők vették magukhoz, távol az elátkozott háztól.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, hogy ne maradj le semmiről!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.