Letaperolta Görög Zitát az Edda énekese

2013.02.10. 14:17

Kiakadt Görög Zita A Nagy Duett próbáján! Pataky Attila a közös daluk közben egy lábemelésnél sokkal mélyebbre nyúlt Zita combjához, mint kellett volna.

"Ennyi! Nem csinálom tovább, miért nem tudsz jobban figyelni, Atti?" - fakadt ki a színpadon Zita, majd hátat fordított, és otthagyta Patakyt. Néhány percig úgy tűnt, nem is hajlandó folytatni a próbát, mert hiá­ba beszélt a lelkére a műsor kreatív producere, képtelen volt megbékíteni a kétgyermekes anyukát, akit az sem hatott meg, hogy Pataky Attila elnézést kért tőle - írja a Blikk.

Fotó: SuperTV2
A combfogás az élő show-ból sem maradt ki

Zita és az énekes között már a próba kezdetekor tapintható volt a feszültség, hiszen az exmodell nehezen viselte párja megingá­sait. Az évtizedes színpadi rutinnal felvértezett rocker ugyanis többször is hibázott.

"Értem én, hogy ez a rock 'n' roll, és Attit viszi a hév, de néha túl heves, és túl nagy lendülettel ránt magához. Kék-zöld a combom. Volt egy pillanat, amikor már nem bírtam tovább, egyszerűen betelt a pohár. Nekem itt minden új, és jól akarom csinálni, Atti pedig harmincnyolc éve ezt csinálja, mindig százhúsz százalékot nyújt, most viszont kétszer is rontott. Ettől teljesen befeszültem, az a combmarkolás pedig feltette az i-re a pontot" - fakadt ki a Megasztár egykori műsorvezetője.

Pataky viccel próbálta oldani a feszültséget annak ellenére, hogy elismerte: hibázott, mert egy új műfajban kell helytállnia, amiben ő sem magabiztos.

"Na jó, valamit tisztázzunk! Azért ez mégiscsak egy show lenne, és nem egy apácazárda. A cél érdekében a benyúlási együtthatómon állítottam egyet" - mókázott a rocker, majd komolyra váltott. "Egy kicsit égő volt, hogy hibáztam, de hát a próbák azért vannak, hogy ott hibázzon az ember, és amikor az éles jön, ott minden rendben legyen. Persze úgy voltam vele, hogy kimegyek, és megmutatom, hogy hogyan kell ezt csinálni, hogy ebben a stílusban is jó vagyok, erre elrontom, na és akkor mi van?! Ki mondta, hogy hibátlan vagyok? Elképesztően távol áll tőlem ez a műfaj, egyszerűen leblokkoltam. Soha nem énekeltem ilyen stílusban, és az is az én vállamat nyomja, hogy Zitát is segítsem, miközben magammal is küzdök. Jól kitalálta ezt nekünk a mentorunk" - magyarázta nevetve az énekes.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!Megszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-vv-vera-kertesz-vera-megszabadulna-ruhajatol-elarverezi-egy-beteg-kiskutyanak.html Írtózik a nőies ruháktól Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130210-cseke-katinka-szineszno-kiborult-a-nagy-duett-probajan-a.html Elvesztett szerelme miatt kesereg az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130207-baritz-gergo-az-xfaktor-enekese-elveszett-szerelmehez-irt-dallal-indul.html Elhunyt a Szomszédok ismert színészehttp://www.life.hu/legykepben/20130210-ongyilkos-lett-a-szomszedok-ismert-szinesze-kezdy-gyorgy-egy-korhazbol.html Ugrott A Nagy Duett sztárjának öltönyehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-lakatos-mark-stylistnak-bango-margit-amator-duettpartnerenek-a-nagy-duettben.html Elfelejtette pasija nevét Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20130209-kiszel-tunde-elfelejtette-fiatal-pasija-nevet.html Zsidró Tamás rosszfiú volt, megjártahttp://www.life.hu/legykepben/20130209-a-nagy-duett-probajan-interju-zsidro-tamassal-szandival-bango-margittal.html Szulák Andrea megadta magát partnerénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-papp-gergo-riporter-szulak-andrea-partnere-a-nagy-duettben-kedvenc.html
Görög ZitaPataky AttilavitafőpróbabalhéNagy Duett