Havi horoszkóp májusra

2013.04.30. 18:34

A Rákoknak május lesz az év legjobb hónapja, a Nyilasok pedig nagy változásokra számíthatnak. Rád mi vár májusban? A Life.hu horoszkópjából kiderül.

Kos

Több életterületen is pozitív irányba fordulnak a dolgaid, s ez az anyagi ügyekre különösen igaz lesz. Váratlan és érdekes fellendülést fogsz tapasztalni, ez akár egy külső segítség formájában is befuthat. Mindemellett a szerelemben és szakmai téren is jól alakulnak ügyeid. A havi csillagállások folyamatosan válaszutak elé állítanak, viszont az ösztöneid remekül fognak működni. Jó lesz, ha mindent azonnal megválaszolsz, ne aludj semmire egyet, most tényleg az első megérzésekre érdemes hagyatkozni. Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vársz, most minden a terveid szerint alakulhat!

Bika
 
Kellemes hatásokkal teli, könnyed, színes és mozgalmas májusi hónap áll előtted, panaszra kevés okod lesz. Ne keresd a kákán a csomót, mert nincsen! A terveid lassan, de biztosan megvalósulnak, persze fontos, hogy Bika jellemedhez illeszkedően reális vágyakat tűzz ki magad elé. A munka és egyéb kötelezettségek mellet pihenj és szórakozz is, most van itt az ideje a tartalmas kikapcsolódásnak. Megfigyelheted azt is, hogy mély és intenzív érzésekkel leszel tele, adni akarsz másoknak, viszont kérj is cserébe, a mérleg nyelve csak így lesz kiegyensúlyozott. A következő hetekben szinte bármit sikerre vihetsz!

Ikrek

Áprilisban bizony sokszor erődön felül teljesítettél, ezért nem csoda, ha május elején leeresztesz, és pár napig nem is lesz kedved dolgozni, tüsténkedni. Még szerencse, hogy 5-e után új energiák hatnak rád, lesz néhány vagány ötleted, amelyek inspirálnak, és be akarod bizonyítani magadnak, hogy képes vagy újra a csúcsra jutni. Megfigyelheted, hogy a napok múlásával egyre jobb a hangulatod, jól érzed magad, a problémákat nem nyűgként, hanem megoldandó feladatként fogod kezelni. Új barátságokra, párkeresőként új szerelemre találhatsz azután, miután a Nap május 20-án éjjel belép a te jegyedbe.

Rák

Egy Rák számára általában nem május az év legjobb hónapja, de 2013 kivétel lesz, mert ez az időszak hatalmas áttörést hozhat szakmai téren, magánügyekben, és akár anyagi siker formájában is. Igen vonzó lehetőségek sora nyílik meg előtted, ne toporogj egy helyben, hanem cselekedj, ragadd magadhoz a kezdeményezést, te legyél mindenhol az első, te szólalj meg először, és a tiéd legyen a legkreatívabb ötlet. Itt az idő új vállalkozás beindítására, vizsgák letételéhez, vagy jelentkezni egy tanfolyamra. Csupán május 24-én, teliholdkor és az előtte lévő napon kell egy-két kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre számítanod, de ettől eltekintve szuper hónapod lesz!

Oroszlán

Merkúr és Vénusz szakmai téren megnyugvást hoz neked, előre mutatnak, és elhitetik veled, hogy nemcsak jó az, amit csinálsz, hanem bizony hasznos is. Ha pedig a szakmai sikerek nem elégítenének ki kellőképpen, akkor készülj fel arra, hogy ugyanezen két bolygó együttes hatásaként egy új, váratlan szerelem bukkanhat fel az életedben, esetleg a meglévő fellángolhat, elmélyülhet. Egy biztos, ez a hónap nagyon romantikus és érzelmes lesz, és bizony szükséged is van arra, hogy szeressen valaki. Ha olyan válaszút elé kerülsz, amelyben bizonytalan vagy, kérj hozzáértőtől tanácsot, közben tartsd észben, hogy lassan járj, tovább érsz!

Szűz

Május 10-ig nem találod a helyed, valahogy semmi se jó, minden késik, idő előtt átalakul, a tervezett dolgaid nem záródnak hibátlanul, úgy fogod érezni, mintha folyamatosan keresztbe tenne neked valaki. Szerencsére az újhold meghozza a gyors változást, egyik pillanatról a másikra minden könnyűvé, gyorssá és eredményessé válik. Ami eddig döcögött, az most szuper gyorsasággal siklik a célszalag felé, másokat egyenesen zavarba fog ejteni az a tempó, amit diktálni fogsz. 10-e után szó szerint mozgalmas és egyre pozitívabb napok állnak előtted, te magad teremthetsz új lehetőségeket, és anyagilag is megkönnyítheted valahogy a dolgod.

Mérleg

Vénusz és Jupiter nem fukarkodnak a pozitív energiákkal, feltöltenek téged nap mint nap, a hónap közepére már szinte zavarni fog, hogy nem tudsz elfáradni, hogy mindenre kapható vagy, túlórákat és extra feladatokat vállalsz. Ugyanakkor ne feledd, hogy mindez a saját érdeked is, tapasztalatokat gyűjteni, okosodni, új dolgokban kipróbálni magad a hasznodra válik! Mindeközben alkalmanként megesik, hogy szakmai téren akadályokba ütközöl, de ez inkább mások lassúsága miatt lesz. Egészen május 10-ig még egy-egy konfliktus is fogja tarkítani napjaidat, de összességében annyi pozitív hatás ér, ami bőven kárpótol majd.

Skorpió

A Skorpiók esetében is igaz az, hogy a május 10-i újholdig jobban oda kell figyelni a feladatokra, észre kell venni, ha valami akadozik, több problémát kell orvosolni. Ha van párkapcsolatod, hullámvölgyek tarkítják a mindennapokat, lesz benne konfliktus és édes kibékülés egyaránt. Új kapcsolatoknak a hónap középső szakasza kedvez, ekkor ad a Hold olyan extra energiákat, melyek vonzóvá tesznek a másik nem szemében. Azért, hogy a nehezebb időszakokat is átvészeld, használd kommunikációs képességedet, legyél meggyőző, mutass rá arra, hogy minden éremnek két oldala van.

Nyilas

A rég várt változások elképesztő sebességgel robbannak be az életedbe, sok apró csodában lesz részed, május olyasmit tartogat, ami jóval túlmutat a legmerészebb álmaidon. Különösen szakmai előmenetel terén és anyagiakkal összefüggésben mosolyoghat rád a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, vagy lerakhatod az alapkövét saját vállalkozásodnak. Érzelmek terén Vénusz segít jó döntéseket hozni, a régit meg lehet erősíteni és felturbózni, újat pedig könnyedén lehet találni, gyors fellobbanással. Csak rajtad múlik, hogy mennyi élménnyel gazdagodsz, és meghúzod a határt, vagy a csúcsra törsz.

Bak

Május hava számos változást hoz neked, kimozdít az egyhangúságból, és többször arra kényszerít, hogy elrugaszkodj a talajtól. Ám ez jót fog tenni, kreatívabb ötletek pattannak ki a fejedből, kicsit színesebben látod majd a világot, és bele mersz vágni olyan dolgokba, amelyektől eddig távol tartottad magad. A hónap középső periódusa hozza meg a csúcspontot, amikor mindent őrültségre kapható leszel, bármit bevállalsz, határokat lépsz át, ezáltal pedig erősíted a saját önbizalmadat, hisz bármit teszel, azzal kapcsolatban folyamatosan pozitív visszaigazolásokat fogsz kapni. Élvezd a sikert, akad belőle bőven!

Vízöntő

A hónap első napjai is nagyon kedvezően alakulnak számodra, ám ahogy telnek a napok, egyre több öröm, siker érkezik hozzád, és az elégedettség érzése is folyamatosan jelen lehet az életedben. Ez utóbbit viszont csak akkor tudod megtartani hosszú távon, ha nem tűzöl ki magad elé irreális célokat. Legyenek álmaid és vágyaid, de tartsd be a fokozatosság elvét, így biztos, hogy pont oda jutsz, ahová eredetileg tervezted. Érzelmek terén is pozitív események követik egymást, hagyd magad szeretni, elcsábítani, körberajongani. Régóta kapcsolatban élő Vízöntőknél ez a hónap komoly elhatározásokat hoz, a szinglik pedig elkerülhetetlenül szerelembe fognak esni.

Halak

Április hava maga mögött hagyott pár megválaszolatlan kérdést, május viszont újakat hoz a már meglévők mellé. Egy biztos, nem halogathatod semmilyen tevékenység és feladat elvégzését, mert annak úgyis te iszod meg a levét. Most különösen sokat segíthetnek neked a tüzes jegyek, Kosok, Oroszlánok és Nyilasok, próbálj erőt meríteni belőlük, kérd a tanácsaikat, és lesd el optimista szemléletmódjukat. Ha nyitott leszel arra, hogy új tapasztalatokat szerezz, okulj mások kárából vagy épp sikeréből, azzal a saját dolgodat könnyíted meg. Építs ki új kapcsolatokat, főleg üzleti téren adódnak jó kilátások.

ezotériahoroszkóp