asztrológia Nagy Melinda asztrológus horoszkóp Life.hu szakértő ezotéria szakértő kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Melinda, a Life.hu asztrológus és asztrozófus szakértője segít eligazodni a kínai horoszkóp rejtelmeiben. Azt például tudtad, hogy a teljes kínai horoszkópod  nágy állat szimbólumából áll össze?

"Kedves Melinda!

1983-ban születtem, a kínai horoszkóp szerint a Disznó évében. Azt olvastam, hogy a mostani Kígyó év nekem nem lesz valami jó, ez tényleg így van? Mire számíthatok? Előre is köszönöm a válaszod.

Üdvözlettel: Kata"

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Kedves Kata!

A köztudattal ellentétben a kínai asztrológiában is éppen akkora jelentősége van a teljes születési időpontodnak, mint a nyugati asztrológiában, tehát nem elég csupán az, hogy a Disznó évében születtél, fontos, hogy milyen hónapban, melyik napon, sőt az is, hogy pontosan hány órakor (ha tudod).

Így a teljes kínai horoszkópod négy állat szimbólumából fog majd állni: a születési éved állata, a hónapod állata, a napod állata és az órád állata. Mind a négy állatot figyelembe kell venni a kínai horoszkóp elemzésénél, csak ezek ismeretében lehet pontos elemzést készíteni.

Az alábbi link alatt található ingyenes kalkulátor segítségével te is könnyen megnézheted, hogy Disznó évén kívül milyen állatok szerepelnek még a horoszkópodban. Nem gondolnám, hogy a Kígyó év rossz lenne számodra. Sokkal inkább jelez ez az állás valamilyen változást az életedben, esetleg utazást, költözést. Ha gondolkodsz ilyenen, akkor csak biztatni tudlak, ugyanis energetikailag a váltás, költözés most maximálisan támogatott. Ez azt jelenti, mintha minden összefogna azért, hogy az ilyen irányú terveidet a legkönnyebben megvalósíthasd.

Arra biztatnálak, hogy ne aggódd túl a dolgokat. Előfordulhat, hogy felnagyítasz problémákat és olyan dolgokat is problémának érzel, ami a valóságban nem is az. Ha ezt szem előtt tartod, akkor idén minden valószínűség szerint sikeres változásoknak nézel elébe.

A kínai asztrológiában lehetőség van energetikai szimbólumok használatára is. A te esetedben ez a segítő szimbólum a Tigris (pici tigriskép, kabbala vagy medál jó, ha nálad van).

Üdvözlettel : Melinda

Tedd fel kérdéseidet a szakerto@life.hu címen! Kérdéseddel együtt azt is írd meg, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni. Ezt követően hamarosan megjelenik a cikk, amely segítséget nyújthat számodra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.