asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kimozdulni! Elindulni! Új élményeket szerezni! A hétvége a legtöbb csillagjegy szülöttei számára erről szól. Persze vannak olyan jegyek is, amelyek szülöttei pont az ellenkezőjére vágynak. Neked mit ígérnek a csillagok? A Life.hu horoszkópjából kiderül.

Kos

Pénteken azt hiheted, hogy hétvégén béke és csend vesz majd körül, ám a szombat délelőtt nyugalmát felboríthatja egy hír, ami teljesen lázba hoz, felvillanyoz, és azonnali tettekre ösztökél. Nagy eséllyel egy előre nem várt összejövetelre kapsz meghívást, rendkívül jónak és érdekfeszítőnek ígérkezik a társaság és a téma is. Ha igent mondasz, teljesen biztos, hogy vasárnap előtt haza sem érsz. Bár nem terveztél semmit, jól alakul a hétvégéd, hagyd magad sodortatni az árral. Vasárnap délután és este legyen a pihenésé a főszerep.

Bika

Nagyon vártad már ezt a hétvégét, ami nem véletlen, igaz? Végre tényleg lesz időd, sőt energiád is arra, hogy egy kicsit kényeztesd magad, testedet és lelkedet felszabadítsd a hét közben összegyűlt stressz nyomasztó terhe alól. Szeretteidet is bevonhatod minden tervezett és spontán programba - hidd el, kifejezetten jót fog neked tenni a társasági élet. Ha teheted, menj el egy wellness-hétvégére! Rád is fér a kikapcsolódás, no és meg is érdemled. Vasárnap estig ne is menj haza!

Ikrek

Szombaton a ház vagy a lakás körüli felhalmozódott teendőkkel kell foglalkoznod, és ezen feladatok elől most tényleg nem érdemes megfutamodni. Ne húzd ki magad semmilyen tennivaló alól, akkor különösen ne, ha azt másokkal közösen csinálhatod. Nem fogsz sokat pihenni, viszont tetteidért cserébe a lelked, sőt, a gondolataid is megtisztulnak. Mindent végezz el, ami csak belefér az idődbe, ne told tovább a takarítás, mosás, vasalás, főzés, szelektálás velejáróit. Még jól is fog esni, hogy újra pozitív energiák vesznek majd körül, vasárnap meg lazsálhatsz egész nap.

Rák

Vannak dolgok, amiket nagyon nem szeretsz, ezen a hétvégén meg valahogy különösen ellenállsz? Ilyen a takarítás és a bevásárlás, de most biztosan nem kerülheted el ezeket. A tumultus most nagyon fog frusztrálni, igyekezz tudatos lenni, listát készíteni a beszerzendőkről, így talán hamarabb túl lehetsz az egészen. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni, cserébe viszont tiéd a hétvége összes többi része. Egy-két kellemetlenebb óráért cserébe lesz sok örömöd, aminek alapvető feltétele, hogy kimozdulj a négy fal közül és jó társaságba menj!

Oroszlán

A szombati napod nem lesz könnyű, sőt, inkább a zűrös szó illik rá leginkább. A megszokottól eltérően nem igazán találod majd a közös hullámhosszt szeretteiddel, és egy-két vita átmenetileg beárnyékolhatja a jó hangulatot. Folyamatosan kényszert érzel arra, hogy nyaggasd őket mindenféle indokkal. Jó lenne, ha most visszafognád magad, keresd az egyensúlyt. A hétvégén nem az a kérdés, hogy vajon igazad van-e, hanem az, hogy másoknál mikor szakad el a cérna… Az együttlét most ne munkával és különféle dolgok felhánytorgatásával, hanem beszélgetéssel, közös főzéssel teljen!

Szűz

Szűz létedre a téli sportok csak csekély része tartozik a kedvteléseid közé, ám ezen a hétvégén lehet, hogy kedvet kapsz valamelyikhez. Bátran tedd próbára magad valami új sportágban, főleg, ha egy ilyen lehetőség kellős közepén találod magad a hétvégén. Bármilyen kihívás elé állítson a családod vagy a barátaid, fogd fel úgy a dolgot, hogy az együtt töltött percek úgyis bearanyozzák a napodat. Ezeket a pillanatokat nem lehet elfelejteni. Hidd el, még a végén te magad fogod megkérdezni, mikor mentek legközelebb!

Mérleg

A hétvégén főleg magányra és csendre vágynál? A Hold fogyó hatása miatt érzed majd ezt, kifejezetten rosszul fogod viselni a tömeget, a tumultust, olyan dolgok is zavarhatnak, amik máskor sosem. Most inkább próbáld elkerülni azokat a helyeket, ahol sok ember gyűlhet össze egy időben. Ne feledd, hogy nyakunkon az advent, és lassan mindenki kezd megbolondulni a karácsonyi felhajtástól. Ha megteheted, akkor el se menj otthonról, mert a végén túlságosan felidegesíted magad. Ugye ezt nem akarod?

Skorpió

Ha nem vigyázol magadra, könnyen bajod eshet vagy bonyolult helyzetekbe kerülhetsz. Ezek egyike sem valami jó kilátás mostanra, és alaposan keresztbe tehet a jövő heti programoknak is. Vedd észre, hogy a szervezeted le van merülve, és ehhez alkalmazkodva fel is kellene tölteni a tartalékaidat. Mivel szabadtéri programod is adódhat, ezért ügyelj majd arra, hogy mit veszel magadra, mielőtt kiteszed a lábad az ajtón. A friss levegő és a mozgás kiváló hatással lesz rád, úgyhogy ne ücsörögj otthon. Viszont készülj extra tartalékokkal, forró tea, házi süti és egy csipetnyi jókedv!

Nyilas

A hétvégét még véletlenül se töltsd munkával, legfeljebb otthon végezz el pár dolgot, amitől jobb lehet a közérzeted, de elsődleges célod az legyen, hogy kipihend magad. Jövő héten kifejezetten mozgalmas napok jönnek: fel kell töltened magad tartalék energiákkal. Az előtted álló erőteljes pörgést csak úgy fogod gond nélkül átvészelni, ha a most következő két napon teljesen elereszted magad, és csakis olyan dolgokat csinálsz, amelyek jólesnek a lelkednek és a testednek. Mondj nemet mindenre, amit rád akarnak erőltetni. Kapcsolódj ki, és ennek legyen része valamilyen szabadtéri program - séta, futás, bringázás.

Bak

A hétvégén sok ügyes trükköt bevetsz majd azért, hogy megcáfold a rólad kialakult hibás sztereotípiákat. Azok, akik eddig nem voltak kedvező véleménnyel rólad, belátják, rosszul vélekedtek, így pedig sokakat a magad pártjára tudsz állítani. Arra is lesz alkalmad, hogy egy kicsit újra gyerek légy! Keress magadnak olyan társaságot, ahol vannak kiskorúak, totyogók vagy tinédzserek, mert kiválóan szót értesz majd velük. Minden bolondozásban légy benne, hagyd, hogy bármire rávegyenek, még arra is, amit tegnap még kézzel-lábbal elutasítottál volna.

Vízöntő

A hétvége mozgalmas, izgalmas, sőt, egyenesen fergeteges lesz, sok móka, rohanás, és tennivaló áll sorban - mind rád várnak. Igazából magadnak alakítottad így a dolgokat, tehát most már ne bújj el a programok elől, hanem hagyd magad sodródni az árral. Az elmúlt időszak állandó kapkodással telt, így erre a hétvégére elég sok minden felhalmozódott otthon, de nem ítélheted magad szobafogságra a mosogatószivacs és a vasaló társaságában. Ezeket a feladatokat majd elvégzed jövő héten, most inkább menj társaságba és bulizz.

Halak

A szeretet, a másikra való odafigyelés és az összetartás jellemzi a hétvége hangulatát, ami kiválóan biztosítja majd a maximális testi-lelki feltöltődésedet. Lehet az időjárás bármilyen, te akkor is megtalálod a módját annak, hogy nagyszerűen érezd magad, sőt, még másokat is képes leszel felvidítani, mosolyra ösztökélni. Érezd magad szerencsésnek azért, mert a kellemetlenségek közt is meglátod a jó dolgokat, ráadásul a környezeted jelentős része szeret, amit sokan nem mondhatnak el magukról. Ha akad valaki, aki kicsit most zsörtölődik, az valójában szintén a te segítségedre lesz, csak figyeld meg!

Őserdőért síró indián törzsfőnök - mi az igazság?http://www.life.hu/tested-lelked/20131114-oserdoert-siro-indian-torzsfonok-mi-az-igazsag.htmlHogyan éljük túl a válást?http://www.life.hu/tested-lelked/20131114-szerelem-es-parkapcsolat-igy-lehet-tulelni-a-valast.htmlAkinek szenvedés a szerelemhttp://www.life.hu/tested-lelked/20131107-parkapcsolat-es-erzelem-akinek-szenvedes-a-szerelem.html599-es kód jelzi a magyar terméket - mi az igazság?http://www.life.hu/tested-lelked/20131107-osszeeskuves-elmeletek-nyomaban-599es-kod-jelzi-a-magyar-termeket-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.