asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év utolsó nagy hajrája következik. Vajon hogyan bírod erővel, türelemmel a megpróbáltatásokat? Hogyan kezeled a feszültséget, a zűrzavart és a kapkodást? A Life.hu horoszkópja elárulja neked!

Kos

A hét első napjaiban intenzív leszel, folyamatosan jössz-mész, teszed a dolgot, sőt, amikor csak lehet, újabb kihívások elé állítod magad. Az energiád nem fogy el, s bár lesz egy-két pillanat, amikor fáradtnak érzed magad, de ezért ne állj meg. Képes vagy egy hegyet is megmozgatni, s minden, amit most teszel, annak erőteljes, pozitív hatásai lesznek. Csütörtökön lehet, hogy kissé elragadtatod magad, azért váratlan kitörésekkel ne rémítsd meg a környezetedet. Ne riaszd el az embereket magadtól, inkább tartsd szem előtt, hogy a hétvégére teljesen rendeződik a helyzet, újra önmagad lehetsz!

Tipp: Ne feledkezz el a Mikulásról, lepd meg szeretteidet valami aprósággal!

Bika

Új kapukat nyitnak meg előtted az égiek, ezek a napok kifejezetten kedveznek új elképzeléseidnek, vad ötleteknek, kreatív megoldásoknak. Láthatatlan erők sarkallnak majd arra, hogy a lehető legtöbb dologba vágd bele a fejszéd. Légy bátor, és ne félj az ismeretlentől, a durva kihívásoktól. Bikaként persze jobban szereted a nyugalmat, de néha igenis kell az izgalom, amit most meg is kapsz. A szerelem és a harmónia megteremtője, Vénusz nem fog fukarkodni veled, szenvedélyt visz a meglévő kapcsolatba, vagy alkalmat ad egy új ismeretségnek. Csütörtökig nyugodtan fokozd a tempót, hódítsd meg a kiszemeltedet, vagy vedd le ismét a lábáról már meglévő kedvesed.

Tipp: Ha vannak gyerekek a közvetlen környezetedben, öltözz krampuszruhába, és lepd meg őket! Ne riogass, csak mulattass!

Ikrek

Sok tennivalóval, váratlan, nehéz, bonyolult feladatokkal szembesülsz hétfőn, ami alaposan letöri a jó kedvedet. Egyet tehetsz, okos leszel és logikusan végiggondolod a napot, készítesz gyorsan egy profi időbeosztást, és fokozott tempóban állsz neki az egyes tennivalóknak. Légy egy kicsit önző, végezd a saját dolgod, ha pedig a környezetedből páran még a saját tennivalóikat is rád akarják testálni, arra mondj határozottan nemet! Ha mégis szendén bólogatsz, és bevállalsz mindenfélét, akkor viszont ne csodálkozz azon, ha szerdára látványosan ingerültté válsz, és mindenben a negatívumot látod. Előzd meg ezt a helyzetet, s lázadás és vita helyett próbáld a nézeteltéréseidet korrekt és barátságos hangnemben megbeszélni az érintettekkel.

Tipp: Lepd meg magadat valami aprósággal, tedd ki 5-én este az ablakba, s örülj neki 6-án reggel!

Rák

Így, hogy az év utolsó hava is elkezdődött, legszívesebben kicsit lazábbra engednéd a gyeplőt, de hamar rájössz, szó sem lehet ilyesmiről. A téli idő és a zord körülmények valahogy mégis képesek lesznek ösztönözni téged, de ebben talán a keddi újhold is a segítségedre lesz. Fontos döntések meghozatala vár rád minden nap, főleg azért, mert az évváltás mindenképpen módosulást hoz, s ezt te is pontosan érzed. Alapos átgondolás mellett jelentős döntéseket kell hoznod már a 2014-es esztendőre vonatkozóan. A lehetőségek szerdán és csütörtökön megtöbbszöröződnek, figyelj!

Tipp: Forró kakaó és pillecukor? Az ablakba is tegyél, nehogy szomjas maradjon a Mikulás!

Oroszlán

Az elmúlt hetek folyamatos akadályai alaposan megizzasztottak, a különféle kihívások próbára tettek, a tennivalók nehézségi foka magasabb volt az átlagnál. Most azonban végre valahára fellélegezhetsz, a szokottnál elevenebb, határozottabb lehetsz, ebben különösen nagy segítségedre lesz a keddi újhold. Egyértelműen közel jársz a céljaid eléréséhez, így kedélyállapotod látványosan javul, szinte kicsattansz az egészségtől, önbizalmad pedig szárnyal. Hát kellhet ennél több? Olyan lépések megtételéhez is lesz kedved, no és bátorságod, melyek eddig fényévnyi távolságban voltak. A jelenlegi égi konstellációk nem tökéletesek mindenhez, de jelentős elképzeléseidet elősegítik.

Tipp: Egészséged megőrzése érdekében minden nap egyél meg egy almát.

Szűz

Hétfőn még ingerlékeny lehetsz, tele feszültséggel, ami elsősorban abból adódik, hogy nem végeztél el mindent a múlt héten. A még fogyóban lévő Hold miatt jobb, ha komoly döntéseket sem hozol. Szerencsére kedden fordul a kocka, jön az újhold, fellélegzel, a problémák tovaszállnak, mindent könnyen és gyorsan megoldasz. Alkalmazkodóképességed hirtelen nagyot javul, de önmagadat se szorítsd háttérbe! Ne mondj le arról, hogy az lehess, aki valójában vagy. Egy olyan harmonikus időszak kezdődik az életedben, ami megnyugtat, kreatívvá tesz, és ötletekre sarkall. Készülj a karácsonyra!

Tipp: Adventi vásárok? Ott a helyed! Forralt bor és barátok!

Mérleg

Ha tanulsz vagy mostanában tervezed ennek a megkezdését, egy percig se halogasd tovább a startot! Észre kellett venned, hogy mostanában fogékonyabb vagy az ismeretlenre, így gyorsabban és hatékonyabban leszel képes felfogni minden újdonságot. Ha vizsgák előtt állsz, ez lesz az egyik legsikeresebb időszakod, úgyhogy tanulj, mert hasznod lesz belőle! Ettől függetlenül is vonzod magadhoz az új információkat, jól kombinálsz, érted és átlátod a dolgokat, megfelelően kapcsolod össze az apró puzzle-darabokat. Csütörtökön vagy pénteken óriási esélyt kapsz ahhoz, hogy megvalósíts egy régi álmot, mely jelentős mértékben megváltoztathatja anyagi körülményeidet.

Tipp: Jön a Mikulás, úgyhogy pucold ki a csizmát és tedd ki időben az ablakba!

Skorpió

Nagyon komoly és erőteljes változások várnak rád, ehhez óriási lökést ad a keddi újhold. Ha bármiben bizonytalan lennél, vagy eddig féltél elindulni egy új úton, most megkapod azt a különleges többletenergiát, ami eddig hiányzott belőled. Tisztán fogod érezni és látni, hogy a legjobb úton jársz a sikerek és elismerések felé, s mivel folyamatos megerősítéseket is fogsz kapni, a mosoly és az elégedettség állandóan a nyomodban lesznek. Olyan pozitív irányú javulást tapasztalhatsz ezen a héten, mely ritka, és kötelező kihasználni! Élj a mának, ragadj magadhoz mindent, kezdeményezz, kommunikálj, cserélj eszmét, és figyeld meg, hogy legalább egy életterületed gyökeresen változni fog!

Tipp: Ha a környezetedben azt látod, hogy sokan sárgulnak az irigységtől, hát nyugodtan tegyél rá még egy lapáttal!

Nyilas

Hétfőn még egy kicsit el leszel varázsolva, leginkább az egyszerű és könnyebb feladatok elvégzése javallott, ám a keddi újhold meghozza az ihletet, és nagyszerű dolgokba vágod majd a fejszéd. Szerda és csütörtök annak kedvez, hogy pénzügyeidet megpróbáld rendezni, jelentősen javíthatod egzisztenciális helyzetedet, csupán le kell mondanod néhány dologról. Lehet, hogy ezt most nem érted, de meglásd, tisztán fogod látni, mi az, amit tenned kell a sikeredért! Használd ki azt a fantasztikus lehetőséget, hogy most szinte bárkit, bármiről képes vagy meggyőzni.

Tipp: Mi újság a szerelem terén? Vigyél szenvedélyt a meglévő kapcsolatba, és minden randimeghívásra mondj igent.

Bak

Váratlan akadályok nehezíthetik meg ezen a héten eredeti terveid megvalósítását. Ne aggódj, mert bár azt fogod gondolni, hogy valami láthatatlan erő visszatart a sikertől, ez nem igaz! Az égiek arra próbálnak óvatosan rávenni, hogy kicsit módosíts az elképzeléseiden, formáld a terveidet, mert így a siker még nagyobb lehetne. Ne rohanj fejjel a falnak, hanem minden egyes gödör és akadály előtt gondolkodj el, vajon mit csinálhatnál másként. Ha ezt megteszed, akkor a zárt kapuk kinyílnak előtted, és minden álmod teljesülni fog. Könnyen elképzelhetőek a napokban kisebb súrlódások, nézeteltérések, amelyeket azért alakítanak ki az égi hatások, hogy felnyissák a szemed, s felhívják a figyelmedet arra, magadat rangsorold előre, mások helyett.

Tipp: Szomorkodásnak nincs helye! A keddi újhold erőt ad, hogy tarts ki a végsőkig!

Vízöntő

Szuper hét vár rád, fantasztikus lehetőségekkel, s mivel tele vagy tartalékokkal, minden körülmény adott a sikerhez. Valami egészen különleges képességedet mutathatod meg a világnak, sokakat meg fogsz lepni, mert nem látták, hogy mi minden rejlik benned. Akadnak majd irigyek is, de ne foglalkozz velük! A jóindulat, az ésszerűség és a rátermettség hármasát ötvözd, a kívülről érkező jó tanácsokat pedig nyugodtan fogadd meg. Most arra is képes leszel, hogy a függőben lévő, elhúzódott ügyeidet végleg lerendezd. Az elmúlt időszak kissé zűrzavaros állapotaihoz képest rendeződnek a mindennapok, amin még te is meglepődsz.

Tipp: Miért ne lephetnéd meg magad egy wellness-hétvégével? Vagy lepjen meg a Mikulás?

Halak

Vénusz és Jupiter erős támaszoddá válik ezen a héten, az újhold friss energiákkal tölt fel, így összességében eredményes, jó napok állnak előtted. Különféle emberi kapcsolataid minősége pozitív irányba fordul, viszont a lehető legtöbb időt töltsd azokkal, akik számodra fontosak, és ez nemcsak a családodra, a barátaidra igaz, hanem bizony a kollégákra vagy iskolatársakra is. Szakmai vagy tanulmányi téren jóval többre leszel képes, mint az év elmúlt két hónapjában. A jelenlegi égi konstellációk arra sarkallnak, hogy eddig jól eltitkolt tehetségedet, értékeidet mihamarabb a felszínre hozd, és megmutasd a környezetednek, milyen rejtett értékekkel bírsz még. A pillanatnyi lehetőségek váratlan, pozitív irányú fordulatot hozhatnak az életedbe, hát figyelj!

Tipp: A sikert neked kell elérned, ne félj új utakra lépni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.