kínai asztrológia ezoterika horoszkóp kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es év a kínai asztrológia szerint a ló éve lesz. A 2014. január 31.-től (ekkor van a kínai újév) 2015. február 18.-ig tartó időszakban az emberek előreléphetnek az álmaik megvalósítása felé. De vajon mit hoz neked a ló éve?

Patkány

Munka: A következő éved bővelkedik majd a kihívásokban. Ezek azonban, különösen a munkahelyiek, egyáltalán nem zavarják a jegy szülötteit, így örömmel fogadhatod, hogy rengeteg lehetőséged lesz a bizonyításra.

Egészség: Az egészséges étrend, a sok alvás és a jóga segít az egyensúly megtartásában.

Szerelem: Lehetőleg ne teregess ki mindent a kapcsolatodról, mivel külső erők sodorhatják veszélybe a harmóniát.

Pénz: A bevételeiddel nem lesz probléma, de a kiadásaidra érdemes ügyelni, hogy a takarékosságot igénylő, hosszú távú beruházásokkal se legyen gondod.

Forrás: Thinkstock

Bivaly

Munka: Az év során fellépő nehézségek nagy részét a saját nyugtalanságod generálja. Ha például túl sok a munka, hajlamos leszel kiakadni, ami nem használ az előmenetelednek. Inkább légy őszinte magadhoz, és pihenj amikor kell, a problémákat pedig próbáld egy lépés távolságból nézni.

Egészség: A gyomrod és a fejed egészségére érdemes figyelni, ebben az évben ezek a testtájak lesznek érzékenyebbek.

Szerelem: Kifejezetten jó lesz számodra a Ló éve, csak a kettőtök közti bizalomra kell vigyáznotok. Ha még egyedül vagy, ebben az évben jó eséllyel találsz rá a szerelemre.

Pénz: A pénzügyi problémák végre megoldódni látszanak, de egyelőre még ne kezdj ész nélkül költekezni.

Tigris

Munka: A jegy szülöttei szerencsés évre számíthatnak. A munkahelyi változások persze stresszel járnak, de hamar rá fogsz jönni, hogy jobb helyzetbe kerülsz általuk.

Egészség: Minden rendben lesz, de azért ne hanyagold el magad, figyelj az egyensúlyra, hogy se a túlzások, se a hiány ne árthasson neked. Lelki téren fordulj kicsit jobban a spiritualitás felé.

Szerelem: A bizalom hiánya zavarhatja meg a magánéleti harmóniát, előkerülhetnek rég elfeledettnek hitt ügyek, amelyek miatt elárulva érezheted magad.

Pénz: A bevételek miatt nem kell aggódni, még egy kis luxusra is jut.

Nyúl

Munka: Kifogyhatatlan energiád és intelligenciád segít, hogy úrrá légy a nehézségeken, de ne bízd el magad.

Egészség: Akármilyen elfoglalt is vagy, sose felejts el magaddal törődni, nehogy kényszerpihenő legyen a túlzott hajtás vége.

Szerelem: A nehézségeket úgy előzheted meg, ha elegendő időt szánsz a partneredre. Így viszont simán fognak menni a dolgok.

Pénz: A Ló éve kedvező a számodra, a nagy befektetésekkel azonban légy óvatos. Pénzügyi téren kellemes meglepetésben lehet részed.

Sárkány

Munka: Nem lesz különösebben izgalmas éved, minden a megszokott mederben folyik. Ha a természeted már nagyon lázad a változatlanság ellen, vesd be a kreativitásodat.

Egészség: Csak a meglevő egyensúlyra figyelj, óvakodj a túlzásoktól és az önsanyargatástól is.

Szerelem: Az eddigi problémák közelednek a megoldáshoz, de itt is érvényes, hogy igyekezz a megőrizni a nyugalmadat akkor is, ha kisebb-nagyobb gondok merülnek fel.

Pénz: Kockázatos év várható, ügyelj a befektetéseidre és a kiadásaidra is. Arra figyelj, amid van, ne most próbálj ki újdonságokat.

Forrás: Thinkstock

Kígyó

Munka: Izgalmas, aktív és összességében kedvező év vár rád a munkahelyeden. Új munkatársaiddal adódhatnak problémák, de a Kígyó jegy szülötteinek soha nem okoz gondot a versenyhelyzet

Egészség: Mivel az év aktívan és boldogan alakul, hajlamos lehetsz rá, hogy ne figyelj az életmódodra, keveset pihenj, és rendszertelenül étkezz.

Szerelem: Minden az elképzeléseid szerint alakul, az év megfelelő a családalapításra, a szingliknek pedig arra, hogy megtalálják a lelki társukat.

Pénz: Pénzügyi téren nincs okod az aggodalomra. Bár a bevételeid arra ösztönözhetnek, hogy luxuscikkekre is költs, mégis jobb lenne, ha spórolnál egy kicsit.

Munka: Új feladatok adnak új lelkesedést a munkahelyeden. A siker magával ragad, de jobb, ha nem felejted el, honnan jöttél.

Egészség: Egészségügyi szempontból kedvező lesz az év, de a fennálló problémáidat ne hanyagold el.

Szerelem: Gondold át alaposan a nagyobb lépéseket, nehogy félreértsék a gesztusaidat. Arra is nagy szükséged lesz, hogy elég időt adj a szerelmi életednek.

Pénz: Anyagilag valóságos ajándék ez az év, intelligenciádnak és magabiztosságodnak köszönhetően mindig megtalálod majd a legjobb üzletet.

Kecske

Munka: Sok jó lehetőség vár rád az új évben, a kollégák és a feletteseid egyaránt melletted állnak. Ha keményen dolgozol, meglesz az eredménye, az előléptetés sem kizárt.

Egészség: A stressz megbetegíthet, így érdemes stresszoldó technikákat tanulnod. Vigyázz a hátadra és a felsőtestedre, a legjobb lenne, ha rendszeres edzéssel tartanád magad fitten.

Szerelem: Az egész év a szerelemről fog szólni, de elengedni is meg kell tanulnod. Ne görcsölj rá semmire, a túlzott erőlködés csak megzavarja a dolgokat. A szinglik szerelemre találhatnak, de az is lehetséges, hogy ez a kapcsolat nem lesz tartós.

Pénz: A bevételi forrásaidból épp elég pénz ömlik majd be a bankszámládra, de a legjobb felhasználása gondot okozhat. Sokat költhetsz, hogy elbűvöld a szerelmedet, ám ez nem igazán ajánlott ebben az évben.

Majom

Munka: A vegyes eredmények éve vár rád. Keményen dolgozol, de az elsietett döntések nehézségeket okozhatnak, épp ezért minden lépésedet gondold át alaposan.

Egészség: Ügyelj az életmódodra, és ne hagyd figyelmen kívül az apró tüneteket, nehogy súlyosbodjanak.

Szerelem: A szerelmi életed romantikus és harmonikus, a családalapításra is megfelelő ez az időszak. Ha még egyedülálló vagy, dolgozz a vonzerődön.

Pénz: A bevételeiddel nem lesz baj, de ne verd magad nagy kiadásokba. A túl jónak tűnő befektetések láttán inkább légy gyanakvó, nehogy a kapzsiságod miatt veszteséget szenvedj el.

Forrás: Thinkstock

Kakas

Munka: Változások várhatnak rád a munkahelyeden, amelyektől egy darabig kényelmetlenül érzed majd magad. Sokat segíthet, ha gyorsan alkalmazkodsz a helyzethez.

Egészség: Az egészségeddel nem lesz baj, de a stresszt inkább kerüld. A jóga és a meditáció sokat segíthet.

Szerelem: A szerelmi életedben bukkanók várhatók, érdemes megőrizni a hidegvéredet. A párok között nézeteltérések merülhetnek fel: a vita felpezsdítheti a szerelmi életeteket, de nem kell túlzásba vinni, hogy ne ronthassa meg a kapcsolatot. A szinglik továbbra is keresik az igazit.

Pénz: Az év elején jó lesz az anyagi helyzeted, de év végére lehet, hogy nehézségekkel kell számolnod. A Kakas jegy szülöttei nagyvonalúak, így többet költhetnek az átlagosnál – 2014-ben azonban érdemes szakítani ezzel a szokással.

Kutya

Munka: A munkádban pozitív változásra számíthatsz, amely kihozza belőled a rejtett képességeidet.

Egészség: Nem lesz komolyabb gondod az egészségeddel, de a gyomrodra figyelj oda.

Szerelem: Izgalmas időszak kezdődik a szerelmi életedben. A szinglik nehezen találják a lelki társukat, a párban élőknek pedig azért kell dolgozniuk, hogy a kedvesükkel maradjanak.

Pénz: Pénzügyekben légy óvatos, pontosan jegyezd fel a kiadásaidat. Légy kevésbé nagyvonalú, mint szoktál, mivel saját magadra is épp elég pénzt kell fordítanod.

Disznó

Munka: Üzletileg kedvező év várható, a versenytársak sem lassítják le a fejlődésedet. Mindenesetre akármennyi sikerben is van részed, maradj két lábbal a földön.

Egészség: Ha elmerülsz az egészségtelen ételek élvezetében, problémákra számíthatsz. A Disznó jegy szülötteinek érzékeny a gyomra, erre különösen oda kell figyelned, nehogy emésztési problémák vagy fekélyek lépjenek fel.

Szerelem: A szerelmi életed akkor lesz szép, ha nem foglalkozol a múlttal. A házaspárok életében kellemes időszak következik, akár a család bővülésével is számolhatnak. Az egyedülállók élvezni fogják a szabadságot, a bulikat és a flörtölést.

Pénz: Sok lehetőséged lesz a bevételeid növelésére, de jobb, ha a kiadásaid nem szállnak el. Segíts másokon, de ne hagyd, hogy kihasználjanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.