asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014 februárjának ritka érdekessége, hogy nem lesz Újhold ebben a hónapban! Januárban és márciusban ugyan 2-2 Újholldal is megörvendeztettek, megörvendeztetnek minket az égiek, februárban az Újhold támogató, friss energiái nélkül kell megküzdj a feladatokkal. Vajon mit hozol ki magadból, mennyi belső energiát vagy képes céljaid érdekében mozgósítani? A Life.hu horoszkópja elárulja neked!

Mozgalmasra sikerült január hava, ám ez nem jelentheti azt, hogy kiengedheted a kezedből az irányítás gyeplőjét! Tény, hogy lazíthatsz kicsit, mert a következő hetek nem lesznek túlságosan leterhelőek, de azért a gondolataidat továbbra is működtesd, találj ki új dolgokat, mutasd meg, hogy vannak rejtett tartalékaid. Az elmúlt időszakban összegyűlt feszültség lassan, de biztosan oldódik benned, egyre jobb lesz a kedved, szívesen ismerkedsz, és észreveszed, hogy nyitottabbá válsz új dolgok iránt. Anyagi ügyek terén is történik pozitív változás, ebben Merkúr sokat segít neked. Fontos viszont, hogy ne rohanj sehová, válassz kényelmes tempót a célok eléréséhez.
Vagány programtipp: Irány egy jó kis farsangi rendezvény

Egy olyan időszak veszi kezdetét február havával, mely bővelkedik izgalmakban és változatosságban. Egyre többször fogod észrevenni, hogy te magad kezdeményezel. Ismerkedsz, felfedezel, kipróbálsz olyasmit, amit eddig elutasítottál. Nagyszerű időszak ez szellemi fejlődésedre, tanulásra, önmegvalósításra. A lényeg, hogy tégy valami fontosat saját magadért. Olvass sokat, informálódj, ne utasíts el semmit csak azért, mert nem hiszel benne, vagy olyasvalaki mondja, aki elsőre nem szimpatikus. A dolgok változnak, a te véleményed is formálódik, ha nem leszel csőlátó! Szerelmi téren Vénusz mindenképp arra sarkall, hogy légy befogadóbb!
Vagány programtipp: Vegyél 2 jegyet egy bálba, s öltözzetek be farsangi maskarába!

Nem lesz könnyű ez a hónap, a tél végére alaposan elfáradsz, és egyre nehezebben viseled a hideget. Mivel a hangulatod gyakoran lesz ingadozó, így az utadba kerülő akadályokat is nagyobbnak fogod vélni a valóságosnál. Vitákba is könnyebben belegabalyodsz, viszont jó hír, hogy a legnagyobb részét ezeknek könnyen tudod majd kezelni. Minden nehézségből vond le a tanulságot! Ne hadakozz a változások ellen, mert azok akkor is megtörténnek, ha nem akarod. Ha viszont kicsit alkalmazkodóbb leszel, a saját mindennapjaidat könnyíted majd meg. Figyelj anyagi javaidra, vagyonodra, a közlekedésben is legyél körültekintőbb a hónap középső szakaszában.
Vagány programtipp: Ne feledkezz meg a Valentin napról. Ha nincs kedvesed, akkor keress egy pártalálós bulit, hogy legyen!

Érzelmi életed biztos, hogy felpezsdül, nagyszerű élményekben lesz részed, új emberekkel ismerkedhetsz meg, s akad köztük olyan, aki kiváló barát, vagy nagyszerű üzleti partner lehet.
Megnyílhatsz ismeretlen dolgok irányába, ezáltal pedig úgy fogsz tudni döntéseket hozni, ahogy eddig talán még soha: gyorsan, mégis megfontoltan és eredményesen! Nagyszerű energiákat kapsz ahhoz, hogy a régóta halogatott ügyeidre hathatós megoldásokat találj. Anyagi téren mindenképp mutatkozik javulás, de ez semmiképpen sem jelentheti azt, hogy megpihenhetsz!
Vagány programtipp: Egy igazi, hagyományos disznótor igazán jó móka lesz egy februári hétvégén.

Az elmúlt hetekben messze nem sikerült annyi feladatot elvégezned, mint az tőled megszokott. Voltak pillanatok, amikor egy helyben toporogtál, de február havának energiái ezt nem fogják támogatni, úgyhogy vértezd fel magad, mert akad tennivalód bőven. Szakmai, tanulmányi és otthoni téren is vannak félbehagyott ügyeid, amiket ideje rendezni.
Jelentős fordulatot hoz ez a hónap, különösen azért, mert egy régebben félbehagyott téma, vagy sutba dobott ötlet ismét terítékre kerül, s most többféleképpen hozhat hasznot neked. Fontos iránymutatás, hogy megfelelően oszd meg idődet az otthonod és egyéb helyek közt!
Vagány programtipp: Még nem késő a síeléshez, és jó ha nem felejted el, hazánkban is lelhetsz remek síterepet.

Szeretnéd, ha továbbra sem kellene túlzottan megerőltetned magad? Januárban lazíthattál kicsit, de ez most egyenesen tilos! Kapd össze magad, komoly kihívások várnak, és több élettéren neked kell kezdeményezned a változásokat. Figyeld meg, milyen sokan hallgatnak majd rád, csatlakoznak ötleteid megvalósításához, a közös munka pedig többszörös sikerrel kecsegtet. Ha változtatnál életmódodon, költöznél, vagy most tervezed a munkahelyváltást, tudd, hogy február hava kiváló lehetőségeket kínál ehhez. Nem mellékes viszont, hogy hajlamos lehetsz többet költeni a szokásosnál, ami később komoly hátrányt jelenthet.
Vagány programtipp: Keress egy klassz fesztivált, és vesd bele magad a forgatagba!

Több dolog felett is szemet hunytál mostanság, azt gondolván, így akkor nem kell foglalkozni azokkal. Ám ennek a hónapnak az energiái nem hagyják, hogy halogasd a dolgaidat, sőt, kifejezetten kényszerhelyzetekbe fogsz kerülni, ahol nem lesz más választásod, mint rendezni a függő ügyeket. Békülj ki ellenlábasaiddal, tedd le a vizsgáidat, keress új állást, költözz el, - bármi a téma, most vagy soha! Kezdj valami új dologba, mert aminek most képes vagy az alapjait letenni, az óriási hasznot fog hozni később neked! Tanulásra, továbbképzésre, új ötletek megvalósítására is minden körülmény adott, hát cselekedj mihamarabb!
Vagány programtipp: Egy komolyzenei koncert jót tehet lelked megnyugtatásáért!

A 2014-es esztendő második havában előtérbe kell helyezned a béke, a tolerancia és a türelem szavak valódi jelentését. A körülötted lévő energiák sokszor nyugtalanítanak, alkalmanként rettentő feszült leszel, ugyanakkor nem mindig fogod megtalálni ez utóbbinak a valódi okát. Épp ezért jóval több megértést kell tanúsítanod közvetlen környezeteddel szemben, ugyanis a legtöbb ember idén februárban jelentős változásokon megy át, ami természetesen rád is komoly hatással lesz. Családi, baráti és párkapcsolati téren is elkerülhetetlen, hogy átformálj bizonyos dolgokat. Anyagi téren elkövethetsz a hónap közepe tájékán egy baklövést. Fókuszálj a lényegre, ne költekezz feleslegesen és ne adj kölcsön senkinek.
Vagány programtipp: Ha elveszted a fonalat, és kellene egy „béke sziget", akkor térj be egy múzeumba, ahol újra magadra találhatsz.

Nem lesz érthető számodra, hogy februárban miért keresztezik az utadat kisebb, nagyobb akadályok, hisz számodra úgy tűnhet, egyenes úton jársz, és nem adtál erre okot a sorsnak. Fordítsd meg a dolgokat! Most ne az okot keresd, hanem a megoldást. Mars és Szaturnusz alaposan megnehezítik a dolgodat, így a gondok mindenképpen megérkeznek. Az a feladatod, hogy leküzdd azokat! Ne futamodj meg, állj szembe velük, és győzd le őket! Ne restellj segítséget kérni, ha elakadsz egy problémamegoldás során! Ötvözd tüzes énedet, bátorságodat, adj hozzá csipetnyi kreativitást, és minden menni fog, mint a karikacsapás.
Vagány programtipp: Egy hétvége a hegyekben kiváló program lehet, főleg, ha barátokkal közösen kirándulsz.

Február második hetéig nem kell jelentős változásokra felkészülnöd, bár tény, hogy bőven lesz dolgod, a lazsálás semmiképpen sem megengedett. Aztán jön egy pillanat, amikor hirtelen sokkal többet kezdesz mosolyogni, élvezed az életet, örülsz az apróságoknak, és ha hibát vétesz, képes leszel abból okulni. Bármibe kezdj is ebben a hónapban, az meghozza számodra a sikert. Minél nagyobb fába vágod a fejszéd, annál nagyobb lesz a learatható babér. Lényeges tényező, hogy gyökeresen kell néhány dolgot megváltoztatnod önmagadban és magad körül ahhoz, hogy a siker valóban értékes és tartós legyen.
Vagány programtipp: Egy városnéző túranaphoz mit szólnál? Fedezd fel úgy szülővárosodat, mintha sose láttad volna. Friss szemmel és szívvel.

Február elején minden a Te malmodra hajtja a vizet, a jegyedben járó Nap jótékony hatásai mellett mindenképpen használd ki Merkúr segítségét is, mert eredményesen intézheted karrierrel és tanulmányaiddal összefüggő ügyeidet. Jelentős előrelépési lehetőség adódik számodra februárban, sőt, ez akár együtt járhat költözéssel, külföldi kapcsolatépítéssel is. Új üzleti kapcsolatokra van kilátás, melyekből biztosan fogsz tudni hasznot realizálni. Ha még nem vagy elkötelezve, ismerkedj, mert megnyílik előtted a szerelem kapuja, viszont ennek küszöbét nem tudja senki más átlépni helyetted.
Vagány programtipp: Építsd baráti kapcsolataidat. Bérelj egy vadászházat, és hívd meg azt a pár embert, akik nagyon fontosak számodra!

Február során sok új lehetőség adódik, talán több is annál, mint amennyire vágysz. Ne ijedj meg a kihívásoktól, hanem állj elébük, ugyanis márciusban már sokkal kevesebb lesz belőlük! Legfőképpen anyagiak terén nyílhatnak előtted új lehetőségek, nagyszerű változásokat hozhat ez a hónap, viszont tudd, hogy leginkább csak magadra számíthatsz. Neked kell döntened abban, hogy mikor és merre lépsz tovább. Ne hagyj ki semmit, olyan ajánlatot kaphatsz, melyre hónapokig nem lesz újabb példa. Nem csak előmenetelednek tesz jót, ha bátor leszel, hanem anyagi hátteredet is megerősítheted, ezáltal pedig nagyobb lesz a biztonságérzeted.
Vagány programtipp: Ha nincs kedved korizni, szánkózni, kint lenni a hidegben, akkor ülj be néhány színházi előadásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.