asztrológia csillagok heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tanulás, karrier és a szerelem területén biztosan számíthatsz változásokra. De hogy a te csillagjegyed milyen irányba sodorja az életed, a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

Nyugodt, kellemes, már-már zavarba ejtően harmonikus napok állnak előtted, ami jó hír, ám lehet, hogy el sem akarod hinni. Éld meg a mindennapok szépségét és egyszerűségét, most nem lesz túl sok bonyolult vagy épp zűrös pillanat. Még önmagad is úgy ítéled meg a hét végén, hogy pozitív és eredményes időszakot élsz meg. Igazán nagy gond csak akkor lehet, ha tudatosan keresed a lehetőséget arra, hogy kibillenjen a mérleg. Cselekedj úgy, ahogy a kedved tartja, de közben jusson eszedbe, hogy mennyi mindent tettél az elmúlt hetekben azért, hogy végre jól érezd magad a bőrödben, és bizony eljött az ideje annak, hogy élvezd az élet örömeit.
Tipp: valakivel haragban vagy? Most nyújts békejobbot, nem fognak kikosarazni!

Érezhetően többet aggodalmaskodsz a kelleténél, s oktalanul félsz mindenféle kellemetlen hatástól. Tény, hogy Szaturnusz összezavarhat, s olyan helyzetekben sem látsz teljesen tisztán, ahol bármikor máskor képes lennél rá, de ez nem egyenlő azzal, hogy félnivalód lenne. Bika vagy, kellően reális, így minden feladatot meg tudsz oldani, még ha egy kicsit lassabban is, mint azt önmagadtól megszoktad. Pénteken pozitív változás várható, és egy fontos döntést kell meghoznod, figyelj erre!

Tipp: kifejezetten jót tenne a lelkednek egy mély, tartalmas beszélgetés valakivel, aki pontosan ismer, és képes hatni rád.

Az elmúlt hetek esetleges nehézségei egy csapásra eltűnnek, különféle magán- és hivatalos ügyeid hirtelen nagyon jó irányba fordul, igazán nem lehet okod panaszra vagy aggodalomra. Légy kitartó és szorgalmas, és tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy elismerjék szorgalmadat, munkádat, tehetségedet, kreativitásodat. Tudatosítsd magadban azt, hogy bármire képes vagy, s biztasson a tudat, hogy hosszú távon a mostani cselekedeteid meg fogják hozni a kiemelkedő eredményeket. Számodra fontos, jövőbe mutató megbeszélésekre kerülhet sor a hét középső szakaszában. Ha netán új munkalehetőség vagy költözés adódna, vágj bele!
Tipp: változás nélkül monoton lenne az életed. Ugye, ezt nem akarod? Akkor tegyél ellene időben!

Új és érdekes emberi kapcsolatok kiépítésében segít ezen a héten a Hold. Bárki keressen meg, légy nyitott, befogadó és figyelmes. Rengeteg hasznos információ birtokába juthatsz, csak rajtad múlik, hogy kitárod-e az ajtódat a lehetőségek előtt. Összeismerkedhetsz egy olyan személlyel, akivel kölcsönösen és gyorsan mély benyomást tesztek egymásra, s akár hosszú távú barátság, vagy nagyszerű üzleti kapcsolat is születhet találkozásotokból. Épp itt az ideje, hogy elhidd, neked is terem babér. A Nap nem csak mások feje felett süt, ám ennek alapvető eszköze az optimizmus kialakítása.
Tipp: ha az elmúlt években kimaradtak életedből a bálok, akkor még nem késő maskarát húzni és ott lenni az egyiken.

Már február lenne? Bizony, ezt mutatja a naptár, s ugyan az időjárás nem nagyon javul, a hangulatod lassan, de biztosan felfelé ível. Igazából ezen a héten semmi nem adhat okot aggodalomra vagy panaszra, ugyanis az égiek nagyszerű bolygóállásokkal kedveznek neked. Bármit tégy, akármilyen döntést is hozz, annak gyors és hasznos eredményét tudod learatni. Használd ki azt, amihez értesz, és ami eleve a birtokodban van: tüzesség, tenni vágyás, ötletek, kreativitás. Mutasd meg rejtett tehetségedet környezetednek, ez most jót tesz előmenetelednek, javíthat szakmai elismeréseden. Most olyan területen tudsz formabontót alkotni, amitől eddig kissé idegenkedtél, eközben pedig magadénak tudhatod más emberek elismerését.
Tipp: figyeld a hóvirágjelentést! Lehet, hogy már most megnézheted az első szálakat, például a Bükkben. Letépni tilos!

A hét folyamán a Hold végig növő fázisban lesz, könnyebben születnek új ötletek, nyitott leszel mindenféle újdonságra, ez pedig összességében a sok álmodozás mellett meglehetősen gyors eredményeket fog neked hozni. A szeleburdiságot viszont kerüld el, a figyelmetlenség nem kifizetődő. Azért, hogy minden helyzetből a legtöbbet tudd kihozni, sokkal jobban oda kell figyelned a mindennapi teendőidre, megszokott rutinfeladataidra. Szánj az eddiginél több időt környezetedre, próbálj meg örülni mások sikerének, az a te arcodra is mosolyt csalhat, és általánosságban elégedett lehetsz. Egy-egy kedves gesztus épp úgy jól fog esni másoknak, mint amikor feléd irányul ilyen energia, igaz?
Tipp: a pénzedet ezen a héten ne költsd, hanem gyűjtsd!

A heti bolygókonstellációk nagyon jó lehetőségeket biztosítanak neked. Különösebb küzdelem nélkül is fel tudsz majd töltődni energiával. Könnyedén mennek a dolgaid, nem lesznek fáradt vagy nyűgös pillanataid. A problémákat nem bajoknak, hanem egyszerű feladatoknak fogod tekinteni. Ez a pozitív életérzés arra ösztökél majd, hogy segíts másokon, különösen olyan embereken, akik tényleg bajban vannak, bizonytalanok valamiben, vagy épp képtelenek dönteni egy fontos kérdésben. Néha bizony veled is megtörténhet, hogy segítséget kell kérned valakitől, s már megtapasztalhattad, milyen jó érzés, ha valaki önzetlen veled.
Tipp: látod, hogy valaki épp nagy hibát követ el? Akkor lépj oda, és segíts neki tisztán látni. A mosollyal se fukarkodj!

A Hold egész héten növő fázisban lesz, ez a sok munka jó elvégzése mellett kifejezetten kedvez a családi ügyek rendezéséhez, új baráti vagy üzleti kapcsolatok építésének. Foglalkozz eleget önmagaddal, lelkeddel, testeddel, mert erre is szükség van. A hétvégéig alig lesz majd szabad pillanatod, annyi a tennivaló, mégis élvezni fogod,  hogy lesz eredménye a munkádnak. Szorgosnak kell lenned, még akkor is, ha alkalmanként néhány dolgot hagynál a csudába. Tarts ki! Ez a hét több próbatétel elé is odaállít, de most se feledd, hogy semmi nem történik véletlenül. Ugyanis épp ez az az időszak, amikor új dolgokat, célokat tudsz meghatározni.
Tipp: ez még csak az év második hónapja, semmiről nem vagy lemaradva. Legyenek ismét nagy céljaid!

A hét első felében, egészen szerdáig nem találod a helyed, gondolataid látványosan csaponganak, több érdekes lehetőséget is hagysz elmenni. Ugyanakkor a sors kegyes lesz veled, és ha megkésve is, de mindent behozol a hét második felében. Legkésőbb csütörtökön Mars megszünteti a kellemetlen hatásokat, s te magad leszel kezdeményezője szakmai változtatásoknak, vagy a magánéleted jelentős megreformálásnak. Tény, hogy a sikerek most nem jönnek könnyedén, de ez ne rettentsen vissza semmitől! Az a fontos, hogy jól kezeld a különféle helyzeteket, hirtelen kialakuló bonyodalmakat, és megfelelően ki tudd bogozni a szálakat… 
Tipp: a pénzköltést ezen a héten kerüld el! A gyűjtögetést tartsd szem előtt, majd később a választ is megkapod arra, hogy miért…

Meglepő sikerek, érdekes hírek, felemelő pillanatok várnak rád ezen a héten, annak ellenére, hogy a hétfői napon még nem látod ezeknek a jeleit. Ne aggódj, minden megérkezik a maga idejében. Semmi más dolgod nincs, mint kinyitni a szemed, hegyezni a füled, aztán pedig alkalmazkodni a változó körülményekhez. Különösen szakmai vagy tanulmányi téren kedveznek neked a heti konstellációk, rajtad múlik, hogy a siker mennyisége sok vagy csak kevés lesz. Figyelj minden apró jelre és lehetőségre, keresd meg azt a helyet, időt és személyt, akivel megoszthatod formabontó ötleteidet, és nem fogsz csalódni, mert nemcsak örömmel hallgat meg téged, hanem szívesen támogat is terveid kivitelezésében.
Tipp: ha befut egy régóta vágyott állásajánlat, esetleg egy külföldi tanulmányút, vagy ezek ötvözete, mondj rá azonnal igent!

Ha az elmúlt néhány hétben érezhetően korlátok közé voltál szorítva, akkor most eljött a Te időd, a határok leomlanak, a siker körbeölel, s bármit teszel, nem fogsz tudni hibázni. Kreatív ötleteidet akadályok nélkül tudod megvalósítani, úgy, hogy könnyedén találsz támogatókat a nélkül, hogy különösebben kerested volna őket. Tanulmányi vagy szakmai terén léphetsz nagyot előre, igen jelentős esély van arra, hogy környezeted végre elismerje szorgalmadat, s valamilyen formában meg is jutalmazzanak. S bár meglehet, hogy ezen a héten ezektől a pozitív eredményektől nem változik meg gyökeresen a helyzeted, de Te becsüld meg a kicsit, s meglásd, hamarosan megérkezik a nagy elismerés is!
Tipp: ha a pihenés és a mozgás kellemes ötvözetére vágynál, akkor próbáld ki az Astanga jógát, mely egy dinamikus formája az ászanák kavalkádjának.

Nyűgösnek, kimerültnek érezheted magad a hét elején, de ez nem baj, így legalább nem rohansz sehová, ezzel pedig eleve csökkented a hibalehetőségek számát. Lassan, de biztosan javul majd a hangulatod szerdától, s már egyre kevésbé fog zavarni, hogy leterhelő feladatok sokaságát pakolják a válladra. Tény, hogy sok akadályba fogsz ütközni, ám jó, ha tudod, hogy ez nem a te hibád, hanem egyszerűen csak a Mars hátráltat, ráadásul napok óta nem pihented ki magad megfelelően, így az általános fáradtság érzete teljesen normális. Amit viszont nem végzel el a hét elején, azt be kell pótolnod később.
Tipp: ami nem megy, azt most ne erőltesd. Ha az ösztönöd azt súgja, hogy várnod kell, akkor tedd meg, és ne hagyd, hogy mások befolyásolják a döntéseidet.
Havi horoszkóp - 2014 februárhttp://www.life.hu/horoszkop/20140126-a-life-hu-havi-horoszkopja-2014-februar.html2014 februárjának ritka érdekessége, hogy nem lesz Újhold ebben a hónapban! Januárban és márciusban ugyan 2-2 Újholldal is megörvendeztettek, megörvendeztetnek minket az égiek, februárban az Újhold támogató, friss energiái nélkül kell megküzdj a feladatokkal. Vajon mit hozol ki magadból, mennyi belső energiát vagy képes céljaid érdekében mozgósítani? A Life.hu horoszkópja elárulja neked!Horoszkóp--Szerelmi horoszkóp - 2014. februárhttp://www.life.hu/horoszkop/20140126-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-februar.htmlA szerelem, a szenvedély vagy az ezek után érzett vágy alaposan felforgathatja az életedet. A február aztán nem fukarkodik az érzelmekkel. De vajon ki vagy mi érkezik el hozzád? Lesz elég bátorság benned a változtatásra, az új impulzusok befogadására? A Life.hu szerelmi horoszkópja segíthet neked eligazodni a zűrzavarban.Horoszkóp--Pénzhoroszkóp - 2014 februárhttp://www.life.hu/horoszkop/20140126-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-februar.htmlFebruár hónapban Szaturnusz nehezítheti az önmegtartóztatást, így sok jegy képviselőjével megeshet, hogy kicsit többet költ a kelleténél. Jó hír viszont, hogy növelhetők is a bevételek, így a mérleg nyelve egyensúlyba kerülhet. A te jegyed vajon eléri pénzzel kapcsolatos álmait ebben a hónapban? A Life.hu horoszkópja ismeri a választ!Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.