asztrológia csillagok ezoterika csillagállás csillagjegy jóslás horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmas és szélsőséges tapasztalatokat kínáló hétvége vár rád. Néha érezheted úgy, hogy a világ minden gondja a te válladon nyugszik. A csillagok azonban nem hagynak magadra, ám hogy mennyi energiát kapsz a feladatok megoldásához, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulja el neked.

Az év első két hónapjában elég kevés lehetőséged adódott a pihenésre, kikapcsolódásra, ám ez a hétvége teljes mértékben a te kedved és terveid szerint fog alakulni. Itt az alkalom arra, hogy programok helyett egyszerűen a csendet és a békét válaszd, bárhol légy is. Ám a sors vasárnap talán mégis közbeszól, így elsősorban szombaton lesz alkalmad magaddal és otthonoddal törődni, mert vasárnapra vagy meghívást kapsz egy társaságba, vagy váratlan vendégek toppanhatnak be. A hétvégét nyugtával dicséred, és ez a lényeg!
Hétvégi tipp: szombaton csakis azt csináld, ami jólesik, így tudsz feltöltődni energiával, amire bizony szükséged is lesz a jövő héten.

Némi feszültség jelenhet meg a környezetedben szombat reggel, ám nagyszerű bírája leszel önmagadnak és környezeted tagjainak, így bármi is a probléma okozója, azt te jól kezeled és megoldást is találsz rá. Békét teremtesz és mosolyt csalsz szeretteid arcára, így a hétvége hátralévő része vidáman telik majd. Ne menj el amellett, ha valakinek esetleg rossz kedve van, netán a problémáit akarná veled megosztani. Fogadd őt tárt karokkal, hallgasd meg a sirámait, hisz ez számodra is dicséret, hogy veled akarja megosztani a búját, baját. Tégy meg mindent szeretteidért, közeli barátaidért, hisz ők is szoktak a kedvedben járni.
Hétvégi tipp: a munkahelyi gondjaidat, megoldatlan feladataidat ne vidd haza, ráérsz velük hétfőn foglalkozni!

Szombatra rengeteg tennivalót iktattál be magadnak? A gondolat nem rossz, de azért ne ess túlzásba, igyekezz figyelembe venni azt, hogy hétvége van, és pihenned is kell. Ne halogasd a takarítást, bevásárlást, mosást, de csak a legszükségesebbeket végezd el, találd meg az arany középutat! Ugyanakkor az is lényeges, hogy ne hagyj félbemaradt feladatokat vasárnapra, mert az eltereli a gondolataidat. Egy társasági program alkalmával megismerkedhetsz valakivel, akivel meglepő gyorsasággal találjátok meg a közös hangot, s érdekes eszmecseréitek lesznek. Figyeld ennek a lehetőségét, mert akár egy tartós barátság alapjait is leteheted.
Hétvégi tipp: jó dolog egy új barátra lelni, de azért a régieket se hanyagold!

Figyelj oda ezen a hétvégén mindenre, ami anyagiakkal, pénzzel, vagyonnal, befektetésekkel függ össze. A legkisebbtől a legjelentősebbig! Bevásárlásnál, kirakatnézegetésnél ne engedj a csábításnak, és ne hidd el, hogy minden arany, ami fénylik. Akadnak majd mézesmadzagok, de ne dőlj be a csábításnak, bármilyen szépet is ígérjen neked valaki! Ezen a hétvégén többet költhetsz, mint amennyit megengedhetsz magadnak, vagy beleeshetsz abba a hibába, hogy olyan kiadásba vered magad, ami sosem térül meg. Józan ítélőképességed segít, és időben felébreszt, figyelj a belső hangodra, és a szeretteid intelmeire is!
Hétvégi tipp: rengeteg filmpremiert ígérnek márciusra, érdemes moziba menni! 

Ezen a hétvégén ne a házimunkát helyezd középpontba, hanem elsősorban a saját igényeidet! Csökkentsd a minimumra a szokásos hétvégi teendőket, és menj szórakozni, sőt, ha alkalmad adódik, utazz el! Légy felszabadult, jókedvű, mosolygós, és ha kell, bátor! Ne érvényesítsd irányítói képességedet, hagyd, hogy most mások mutassák az utat. Ha rá mered bízni magadat a többiekre, hidd el, jó helyre visznek! Nem baj, ha ismeretlen helyeket fedezel fel, mert ez együtt jár új emberek vagy akár kultúrák megismerésével is. Ha nagyon muszáj, akkor vasárnapra iktasd be a kötelező házimunkát, de csak mértékkel. 
Hétvégi tipp: keress egy olyan helyet, ami elég messze van ahhoz, hogy elszakadj az otthonoddal kapcsolatos kérdéskörtől.

Légy őszinte önmagadhoz, és ismerd be bátran, hogy sokkal előrébb helyezted mostanában a munkádat vagy a tanulmányaidat, mint bármi mást. Néhány barátot vagy épp közeli rokont is hátrébb soroltál a kelleténél, amin most azonnal változtatni kell. Szombat délelőtt kezdd el átgondolni azt, ki és mi fontos, miről maradnál le, ha most is a szakmai vagy a tanulmányi dolgokat sorolnád előre. Rá fogsz jönni, hogy neked is szükséged van szeretteid társaságára, nem csak nekik a tiédre! Örömmel látnak téged, és a közös ebédek, vacsorák, séták mindenkinek jót fognak tenni, különösen neked!
Hétvégi tipp: ne feledd el azt, hogy a jó eredményekhez részben a szeretteid adják a biztos lelki hátteret!

Egy elég összetett dologba szeretne valaki bevonni, csakhogy elsősorban ezt a saját érdekei miatt tenné, kevésbé fontos neki, hogy számodra jót vagy kellemetlenséget hozna ez a helyzet. Lehet az is, hogy egy bonyolult vitában kell egyértelmű állást foglalnod, legalábbis erre kérhetnek meg téged. Nem lesz kedvedre való egyik szituáció sem, sőt, kifejezetten zavar, hogy a békédet fel akarják bolygatni. Ugyanakkor józan ítélőképességed segítségével meg tudod magad menteni a kellemetlen helyzettől, sőt, még a békétlen feleket is a harmónia pártjára állítod. Ha túl vagy ezen az ügyön, akkor légy egy kicsit önző, s azt nézd, mi a jó neked! 
Hétvégi tipp: menj a szabadba, kirándulj, s próbáld érezni, hogy közeleg a tavasz!

A szombati napod jól indul, főleg azért, mert kicsattansz az erőtől, energiától, jó a kedved, és minden apró nehézségen könnyedén átlépsz. Semmi nem tudja elrontani a hangulatodat, ezzel a pozitív hozzáállással pedig a környezeteden is segítesz. Sok otthoni dolognak a végére jársz, így a délutánod már kényelmesen, rohanás nélkül telik, kedved szerint, akár el is utazhatsz valahová. Este vagy vasárnap egy érdekes és mély beszélgetésben lesz részed, mely során izgalmas információkhoz juthatsz olyan személyekről, akiket jól ismersz. Ne törj pálcát senki feje felett, csak figyeld az eseményeket!
Hétvégi tipp: egy kirándulás és a friss levegő kreatív ötletek megfoganását segíti, mindenképpen mozdulj ki otthonról!

Nagyszerűen alakul a hétvégéd, viszont fontos, hogy ne hagyd magad semmilyen tervről lebeszélni. Folyamatosan jó hírek érkeznek, sok öröm és mosoly vesz körül, de az sem mellékes, hogy ki kellene mozdulnod otthonról! Ne zárkózz be, ott semmi esélyed ismerkedni, és nincs is kire mosolyogni, kivel trécselni. Menj a szabadba, hívj ismerősöket, barátokat, akiket szeretsz, és töltsd ezt a két napot olyan tevékenységekkel, amelyek aktívak ugyan, de mégis feltöltenek és kikapcsolnak. A munka eszedbe se jusson, ráérsz majd hétfőn, felébredés után megtervezni a következő heti menetrendet.
Hétvégi tipp: egy forralt boros parti a szabadban, és minden barátodat le fog nyűgözni. 

A munkával kapcsolatos összes gondolatodat száműzd messzire még szombat reggel! Hétfőig ne is kerüljön szóba, ha valaki próbálkozna mégis ezzel, azt határozottan utasítsd el! Nem igaz, hogy nem telhet el nap szakmai kérdések nélkül! Szabadítsd fel a szellemi oldaladat a hétköznapok terhei alól! Ez csakis rajtad múlik! Szeretteid vagy a barátaid nagyon rosszul fogják viselni ezen a hétvégén, ha nélkülözniük kell téged. A vasárnapot tedd teljesen szabaddá, szükséged van testi és lelki megnyugvásra, pihenésre.
Hétvégi tipp: a közös programok alól ne húzd ki magad, adódik alkalom örömre, mosolyra és érdekes eszmecserékre.

Önts tiszta vizet a pohárba még szombaton minden olyan üggyel összefüggésben, mely régóta húzódik, és nem lehet a továbbiakban is a szőnyeg alá seperni. Rossz tanácsadó a harag, ráadásul csak energiát visz el tőled, akkor pedig még inkább hátrányos, ha szeretteidről vagy közeli barátaidról van szó! Legyen merszed előállni a témával, másképp nem fognak ezek a dolgok megoldódni. Vénusz és Merkúr segíti a félreértések könnyed, békés rendezését. Persze fontos lenne, hogy ki is mozdulj otthonról, de csakis jó társaságban! 
Hétvégi tipp: túrázz egyet a Budai-hegyekben, ez igazán jó kezdete lehet a tavasznak!

Szombat reggel kissé ingerültebb lehetsz a kelleténél, de próbáld meg a feszültséget olyan helyen levezetni, mint a sport, a főzés vagy a takarítás. Próbálj jó dolgokra fókuszálni és abban reménykedni, hogy még sok pozitív élmény vár rád a hétvégén. Ne csodálkozz azon, ha szeretteid mindenféle programokba akarnak bevonni, ugyanis igénylik a társaságodat. Ha nem szóltál időben, hogy felhajtás helyett inkább pihenésre vágynál, akkor ne csodálkozz, hogy folyamatosan nyaggatnak majd. Találj arany középutat, ami mindenki számára kielégítő.
Hétvégi tipp: sakkozz jól a lehetőségeiddel, elégítsd ki szeretteid igényeit, hogy utána önmagadra is jusson elegendő időd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.