asztrológia horoszkóp Nőnapi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondják, annyira lesz férfi a párod melletted, amennyire tudsz, mersz vagy akarsz nő lenni. De tényleg igaz a mondás? Nem lehet, hogy egy sor egyéb tényező is befolyásolja kapcsolatodat a másik nemmel? Nézd meg, mit ígérnek a csillagok, neked, a nőnek 2014 nőnapjára!

Kos: Ma felragyog szépséged, akkor is, ha te ezt nem akarod, ha nincs benned tudatos vágy a hódításra. Kócosan, munkától, gyerekzsivajtól kábultan is gyönyörű vagy. Ráadásul ezt nem csak a párod, de a körülötted élő férfiak is látják.

Bika: Bódultan boldog vagy? Éppen ma köszöntött be az életedbe valaki, aki után már nagyon régen sóvárogtál? Ha igen, el ne szalaszd a lehetőséget.

Ikrek: Sokan gondolnak ma rád, olyan férfi is, aki már jó ideje szeretne a közeledbe férkőzni. Köszönd meg a bókokat, de csak akkor menj tovább, ha igazán ínyedre való a közeledés.

Rák: Lassú víz partot mos. Te azonban türelmetlen vagy, mert eleged van a várakozásból. Szingliként ma este aztán rúgj ki a hámból, ha hódításra vágysz. Amennyiben azonban kapcsolatban élsz, csábítsd el a párodat.

Oroszlán: Nem is tudod, miért vártad ilyen izgatott remegéssel a mai napot. Lehet ez az első közös ünnepeteket? Talán ma fog kiderülni, mennyire képes fantáziadús és emlékezetes ünnepet teremteni a kedvesed? Azért ne feledd, hogy ez rajtad is múlik.

Forrás: Thinkstock

Szűz: Az utóbbi időben rezgett a léc a kapcsolatban. Ma azonban 180 fokos fordulat jöhet: belátod, hogy a párod az, aki igazán hozzád tartozik. A szinglik számára is tartogat szépet a nőnap: talán csak egy mosoly az ajándék…. de nem mindegy kitől érkezik!

Mérleg: Jó ha tudod, hogy hűséget, szerelmet, érzékiséget és ünnepet nem lehet senkitől kicsikarni. Ha a kedvesed szívében nem virágzott ki – veled kapcsolatban- a nőnap ünnepe, akkor ne várj csodát. Valószínűleg nem ezen a területen okoz először csalódást. Ha viszont ünnepeltek ma, akkor nagyon odateszitek magatokat.

Skorpió: Atyaég, erre te sem számítottál! Annál inkább sem, mert talán soha nem történt még veled ilyen, hogy a pénztárnál sort állva elkérjék a telefonszámodat. Nem baj, ha zavarba jössz, és nem tudsz mit kezdeni a helyzettel. A lényeg nem a folytatás, hanem a szitu üzenete: csábító, gyönyörű nő vagy még ma is! Figyeld és élvezd a férfiak feléd irányuló figyelmét!

Nyilas: Mielőtt párod torkának esnél, vegyél egy mély lélegzetet. Volt már úgy, hogy esélyt sem kapott a párod a megszólalásra? Lehet, nem azért késik a köszöntő, mert elfelejtette, hanem mert estére tervez valami nagy durranást.

Bak: Egy nagy csalódás után igazán megérdemled, hogy a másik nem, nőként nézzen rád. Hidd el, a világ tudja, hogy csodaszámba megy életed. Nem kell már sokat várnod, és beköszönt az, aki igazán megérdemel, aki a tenyerén hordoz majd téged. A mai nap pedig az ünnep jegyében teljen: legyél gyönyörű és élvezd, hogy utánad fordulnak még a csajok is az utcán!

Vízöntő: Ha hangos, elragadtatott vagy rajongó köszöntésre vársz, lehet, hogy csalódás ér. Ám ha engeded, hogy a párod belehajoljon a nyakadba és egyetlen, leheletfinom puszival mondja el, mennyire szeret téged, akkor biztos lehetsz hűségében. Akár a virág is elmaradhat.

Halak: A lélek tükre a szem, mégis a legtöbb csodálatos dolgot lehunyt szemmel is élvezhetünk….. ma valami ilyesmi vár rád. Érzéki, pihe-puha pillanat. Nőnap alkalmából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.