asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán a legtöbb lendületet igénylő hét érkezik el. Több oldalról is próbára tehet az élet, de hogy lesz-e benned elég ötlet és erő a nehézségek legyőzéséhez, a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el.

Ezen a héten meglepő módon szinte minden könnyedén halad előre, még a bonyolult, nehézkes ügyekkel is jól bánsz, lerendezed a konfliktusokat, tudsz objektíven véleményt formálni. Egyszerűen csak jó minden, még az időjárás is a kedved szerint alakul, a komoly zűrök elkerülnek, nem léteznek most számodra megoldhatatlan feladatok, megválaszolatlan kérdések. Szerencsésnek érezheted magad, mert senki nem tart fel, sőt, közvetlen környezeted, azon belül leginkább családtagjaid és barátaid hozzájárulnak szellemi és lelki fejlődésedhez, új dolgok megismeréséhez, támogatnak őrült ötleteid megvalósításában is. Régóta húzódó ügyekben hirtelen tisztán fogsz látni, ez pedig elvezethet bizonyos dolgok vagy emberi kapcsolatok lezárásához.
Tipp: otthonod némi átalakítás után sóvárog? Új függönyök, szőnyegek? Vagy csak a bútorokat kellene áttologatni? A hétvégén szánj időt erre!

Nyisd ki a szemed és a füled, kedves Bika! A szerencse a te ajtódon kopogtat, hát engedd be, és élj az adódó lehetőségekkel! Ritka pillanat, hogy nem kell erőt és energiát feláldozva keresned a jó alkalmat a változtatásra, hanem az egyenesen házhoz jön. Több kedvező, váratlan, sőt, egyenesen mázlista pillanatban lesz részed, amikor csak magadhoz kell ragadnod azt, amit a sors tálcán kínált. Különösen igaz ez tanulásra, szellemi fejlődésre és anyagi gyarapodásra. Információéhséged megnő, kíváncsi leszel mindenre, ami az utadba kerül, még az is vonz, ami eddig mindig taszított. Elemzel, tervezel, variálsz, jobbá akarod formálni a körülötted lévő dolgokat, és ez sikerülni is fog!
Tipp: vond be a változtatásokba a környezetedet is, együtt a siker is édesebb.

Az égi konstellációk ezen a héten igen aktív energiákkal ölelnek körbe, azt közvetítik feléd, hogy cselekedj, ne lazsálj, módosíts néhány dolgon, különösen akkor, ha azok régóta elakadtak. Szerezz új tapasztalatokat, vállalj fel új feladatokat, tanulj, fejlődj, adj lehetőséget magadnak arra, hogy megismerj olyan témákat vagy épp embereket, akik eddig sosem vonzottak. Ne utasítsd el azt, ha valaki tanácsot akarna adni! Hallgasd meg, és fordítsd a saját javadra a kapott ötleteket. Mindenképpen törj ki az unalmas hétköznapokból. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy ha nekiindulsz egy ismeretlen útnak, nem torpanhatsz meg már a legelején. Menni kell előre rendületlenül, akár néhány esés árán is!
Tipp: ne hallgasd meg a negatív felhangokat, még a végén meginogsz. Figyelj a biztató szavakra, mert azokból is lesz bőven!

Ez a hét minden lehetőséget felkínál számodra, olyanokat, melyekre régóta vártál! Az égiek támogatják az ambícióidat, erőt és kitartást adnak a nehéz feladatokhoz, e mellé persze hab a tortán, hogy te magad sem akarsz a kényelmes fotelban üldögélni, hanem mész előre, teszed a dolgod, új utakat keresel, ismeretlen dolgokat próbálsz ki, tapasztalatot gyűjtesz, ez pedig nagyon komoly helyzeti előnyt jelent neked. Ez a pozitív közeg erőteljesen megnöveli önbizalmadat, aktivitásodat, energiaszintedet, ráadásul dicséreteket is bezsebelsz, s ez bizony jól fog esni. Akkor fogod még jobban érezni magad a bőrödben, ha még a családoddal, barátaiddal is elegendő időt tudsz tölteni.
Tipp: egy házibulihoz nem kell ok, sőt, most már egy kerti parti is aktuálissá válhat.

Ez a hét alaposan leterhel, de minden nehézkesebb pillanatban gondolj arra, hogy tetteidért a jutalom is meg fog érkezni. Egészen csütörtökig meglehetősen bonyolult és stresszes napok követik egymást, vegyes érzelmek vesznek körül, és alkalmanként az indulatok is elszabadulhatnak. Próbáld mindezt tudatosan kordában tartani, és ne hánytorgass fel semmit másoknak - még akkor se, ha neked van igazad. Minden vitának keresd a békés megoldását, ezzel nemcsak mások, hanem a saját helyzetedet is megkönnyíted. Legszívesebben elmondanád, ki és mit nem csinál jól? Ne tedd! Foglalkozz a saját tennivalóiddal. Hidd el, és egyben értsd is meg, hogy nem a te dolgod más emberek életét helyrehozni, hibáikat kijavítani.
Tipp: állíts fel nagyon pontos, részletes feladatlistát. Egy hétre, egy hónapra, vagy akár kettőre! Ha ez megvan, helyezz hangsúlyt az új tervekre! Egyet máris valósíts meg!

A heti égi konstellációk eleinte nem a te malmodra hajtják a vizet, nem igazán fogod jól érezni magad, alkalmanként eluralkodhat rajtad a bizonytalanság érzete, nem mindig kapsz egyenes és konkrét válaszokat a kérdéseidre, és ez bizony nagyon fog zavarni. Lesznek pillanatok, amikor képtelen leszel dönteni, és még segítségre sem igazán számíthatsz. Ha bizonytalan vagy a merre tovább kérdésben, nem tudod, kivel fogj közös dologba, mi az, amit befejezz, akkor egyszerűen csak várj egy kicsit. Légy türelmes önmagaddal, néhány nap nem a világ vége, és pont ez segíthet a tisztánlátásban. Néha bizony neked is meg kell fontolnod dolgokat, hisz egy elsietett válasz könnyen bajba is sodorhat. Csütörtökre könnyebb lesz minden, kitartás!
Tipp: ezen a héten ne félj kiadni a kezedből az irányítást. Ha másnak most ez jobban megy, hát bízd rá magad!

Tele vagy erővel, energiával, és tenni akarsz valami különlegeset, amin keresztül megcsillogtathatod a tudásodat. A lelkesedésed és az ambíciód az élet legkülönfélébb területein fog megmutatkozni ezen a héten, ráadásul a siker is garantált - hát cselekedj! Megmutatod, hogy a jó szándék vezérel, szívesen válaszolsz a kérdésekre, adsz tanácsot, mutatsz irányt látványos és pozitív közlékenység jellemez, sokan felnéznek majd rád emiatt. Tudd, hogy ez egy kiváló stratégia, hisz úgy tudod a magad oldalára állítani az embereket, hogy azt ők észre sem veszik. Spontán és befogadó leszel minden újra, ismeretlenre. Nem tehetsz ennél többet önmagadért! Hajrá!
Tipp: ha már szakmai vagy tanulmányi téren minden rendben van, akkor otthon is könnyebben mutatod ki, mennyire szereted a családodat.

Vénusz a hét elején kissé elkedvetleníthet, nem minden alakul a terveid szerint, de ez most nem baj, sőt! Kifejezetten jót tesz neked, ha kissé magadba szállsz, s átgondolod az idei esztendő eddigi történéseit, eredményeit, vagy épp kudarcait. A világ zajától való visszavonulás segíti a függőben lévő ügyek átgondolását és új tervek kiötlését. Ha megadod magadnak ezt a néhány nap nyugalmat, különös tekintettel az estékre, akkor a hét második felében újult erővel, óriási lendülettel tudod belevetni magad a teendőidbe. Ez a hét ugyan nem rejt nagy áttöréseket, de a gondolataidban már megfogalmazódhatnak jó dolgok. Közben megteheted azt, hogy átformálod kissé a munkametódusodat, hogy könnyebbé, gyorsabbá tedd a feladatok elvégzését. Ez hosszú távon komoly időspórolást jelent.
Tipp: nem baj, ha bevállalod a saját gondjaid mellett mások problémáinak a meghallgatását, csak arra vigyázz, hogy ne hassanak rád azoknak az embereknek a negatív energiái.

Az elmúlt hét sok jót hozott neked, energiából, tetterőből sincs hiány, így ennek a hatására ezen a héten is pozitív lehetőségek sokasága vár. Élj minden adandó alkalommal, a lelki kiegyensúlyozottság sokat segít abban, hogy elérd a céljaidat, emellett pedig a harmonikus közeget is kialakítsd magad körül. Nyilasként sokakat meglepsz most azzal, hogy békés vagy, nem rohansz előre, nem vágod a fejszédet olyan fába, amit nem ismersz. Most pont az lesz a jellemző rád, hogy analizálsz, gondolkodsz, tűnődsz a részleteken, így pedig nagyon sok pozitív eredményt érsz el. Ezekben a napokban jól kezeled a szakmai és magánéleti kérdéseket, s másoknak is jó példát fogsz mutatni. Viszont még akkor se hagyd magad sodortatni az árral, ha elfáradsz, s felőrlöd az energiatartalékaidat.
Tipp: beszélgess olyanokkal, akik más típusú tapasztalatokkal bírnak, mint te, ez sokat segíthet a jó döntések meghozatalában.

Ezen a héten bármibe is kezdj, valahogy semmi sem a tervek szerint sül el. Könnyen meglehet, hogy az életed gyökerestül fordulhat fel, és kibillensz a lelki nyugalmadból. Persze most se feledd, hogy semmi sem történik véletlenül, lehet, hogy pont azért ütközöl folyamatosan akadályokba, mert az égiek a változás felé próbálnak terelni. Tény, hogy nehezen viseled a bizonytalanságot, s azt is észreveszed magadon, hogy szeszélyessé válsz, a külvilág szétszórtnak láthat, nem találod a helyed. Fontos, hogy semmit ne erőszakolj magadra, hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek maguktól. Lehet, hogy éppen ennek segítségével nyílhat meg előtted egy új kapu, vagy éppen érthetsz meg valamit, ami eddig rejtve volt.
Tipp: ha meginog a hited és bizalmad valakiben, akkor ezt vedd komolyan, és ne hagyd, hogy újra csőbe húzzon!

A hétfői nap nyugodtra sikeredik, az elmaradt feladatokat megcsinálod, és adódik alkalmad a tervezgetésre is. Kedden már mozgalmasabban telik az idő, szerda és csütörtök viszont már nagyszerű alkalmat kínálnak a siker elérésére. Különféle élethelyzetekben tudsz újat mutatni, ami nemcsak arra lesz jó, hogy környezetedet lenyűgözd, hanem arra is, hogy valaki észrevegye, mennyi tehetség, rejtett képesség rejtőzik még benned. Ezekben a napokban már-már zavarba ejtően reális leszel, mindent jól és tisztán látsz, korrekt véleményt formálsz. Energikusságod, ambíciód nagy eséllyel előrébb vihet karriered vagy üzleti ügyeid terén, sőt, új kapcsolatokat is építhetsz.
Tipp: szerződéskötés, hitelfelvétel, jogi ügyek? Minden égi segítséget megkapsz ezekhez is.

Türelem és nyugalom kíséri utadat ezen a héten! Az se baj, ha felírod a tenyeredre vagy épp a határidőnaplód aktuális oldalára minden reggel, hogy el ne felejtsd a nehézkesebb pillanatokban. Fontos és hosszú távra előremutató döntéseket kell meghoznod, s bizony többször megesik, hogy mások szándékosan felbosszantanak, vagy épp azon húzod fel magad, hogy nem csinálnak meg valamit, nem jól, vagy nem időben. Súlyos teher nyomja a válladat, ugyanis a felelősség a tiéd. Épp ezért talán az lenne a legjobb, ha visszavonulót fújnál, s csendben, logikusan, összezördülések nélkül próbálnád lerendezni a dolgaidat. Fejezd be azokat a feladatokat, amelyeket hetek óta csak halogatsz.
Tipp: a vitákat messzire kerüld el, könnyen húzhatod a rövidebbet, ha belebonyolódsz egybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.