asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén fújhat erre, fújhat arra a szél. Bele-belekaphatsz új dolgokba, de az is lehet, alapvetően változtatod meg az életed. Ám, hogy mi vár rád pontosan, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulja el neked.

Jókedvű, és élményekben gazdag hétvége áll előtted, csakis olyan dolgokat tégy, amik kedvedre vannak! Mivel a kötelezettségeket pénteken letudtad, ezért végre mindenre és mindenkire jut időd, energiád. Ha valaki mégis panaszkodna, hogy nem figyelsz rá eléggé, vagy elfelejtettél beváltani egy ígéretet, akkor pótold a hiányosságot. A közösen eltöltött pillanatokat szeretteid nagyon fogják élvezni veled egyetemben, így olyan két napot tudhattok majd a hátatok mögött, ami rengeteg emlékezetes élménnyel gyarapít mindenkit. Anyagi téren változásra számíthatsz, egy nagyobb összeg érkezése várható, amely alapvetően változtathatja meg, könnyebbé teheti életkörülményeidet.
Hétvégi tipp: egy kalandpályán eltöltött nap nem csak testileg, hanem szellemileg is komoly kihívást jelent! Próbáld ki!

Szombat délelőtt minden kötelezettséget tudj le, de gyorsan ám, mert este mindenképpen valamilyen izgalmas buliba várnak, ahol kötelező megjelenned, mert a fergeteges parti hangulat garantált. Szükséged van ilyen típusú kikapcsolódásra, fárasztó volt ez a hét. Ha valakivel muszáj találkoznod, hogy elrendezzetek valamit, azt még szombatra időzítsd, hogy a vasárnapod békében és csendben telhessen. Bátran ereszd szabadjára a fantáziádat, tervezd meg a következő heteket, s tűnődj el azon is, kinek és mit ígértél mostanában, mert lehet, hogy valami elkerüli a figyelmedet, s ez vasárnap galibát okozhat körülötted. Ne hagyd, hogy bármi elrontsa a kedved.
Hétvégi tipp: egy barlangtúra jót tehet a testednek, lelkednek egyaránt.

Miért is gyötörnek kételyek? Hibáztál? Valamilyen ígéretet nem váltottál be? Vagy csak húzod az időt egy változással kapcsolatban? Akkor ideje, hogy a tettek mezejére lépj, hisz ez a hétvége kiváló terepet kínál arra, hogy a változásra fókuszálj. Szükséged van arra, hogy kimozdulj a megszokásokból, akár csak annyira, hogy áttologatod a bútorokat más helyre, másik társasággal mész szórakozni, vagy új helyeket fedezel fel. Kedves szavak, pozitív gondolatok, néhány ölelés, - ezeket iktasd be a hétvége minden pillanatába, így csak azt veszed majd észre, hogy sokan fogják keresni a társaságodat.
Hétvégi tipp: legyen táncos program a hétvége kavalkádjában, jót tesz a vidámságnak, fokozza a hangulatot.

Ezen a hétvégén többször is azt fogod tapasztalni, hogy megakadsz, s nem mennek olyan gördülékenyen a dolgok, mint máskor. Hiába van növő fázisban a Hold, más égi energiák viszont hátráltatnak, ezért nem javasolt jelentős döntéseket hozni, különösen nem olyanokat, melyek esetében komoly anyagi hozadék is várható. Ne most dönts adás-vételekről, komoly befektetésekről, halaszd el ezt a jövő hétre! Mivel ez itt mégiscsak egy hétvége, hát szenteld a pihenésnek, a szórakozásnak az idődet. Próbáld azt tudatosítani magadban, hogy semmi sem szegheti kedvedet, mert némi tudatossággal és sok mosollyal jó irányba fordíthatóak az események. Vasárnapra minden visszakerül a normális kerékvágásba, délután épp ezért érdemes társaságban tölteni az idődet.
Hétvégi tipp: a gyenge indulás után tudatos odafigyeléssel remekké tudod alakítani a hétvégédet, csak akarni kell!

Mivel alig volt időd önmagadra, szeretteidre és magánügyeid intézésére hét közben, így nem csoda, ha enyhe káosz uralkodik otthonodban péntek este. Épp ezért aludj egy jót, aztán szombat reggel hozd formába magad, mozgasd meg a testedet, aztán ess neki a legsürgősebb ház körüli teendőknek! Tégy rendet, moss, vasalj, takaríts, - mindent, amire csak szükség van, s minden egyes lépés után örülj annak, hogy szebb lesz az otthonod! Befurakodik egy fura érzés a szívedbe, talán valakit elhanyagoltál mostanság? Akkor hívd fel, kezdeményezz beszélgetést, hogy a lelkiismereted tiszta lehessen. Vasárnapra szervezz olyan programot, ahol mindenki jól érzi magát.
Hétvégi tipp: vedd kezedbe az irányítást, bármilyen ügyről, teendőről legyen szó, mert a te közbenjárásoddal megoldódnak a gondok.

Ne engedd, hogy mások belekotnyeleskedjenek a dolgodba, életedbe, döntéseidbe. Ha valamit ezen a hétvégén egyedül akarsz megoldani, azt add tudtára másoknak. A saját terveid megvalósítása mindennél fontosabb, különösen azért, mert most több kapu is megnyílik előtted, ráadásul a Növőhold feltölt energiával, így pedig semmi nem akadályozhat meg abban, hogy átszakítsd a célszalagot. Önálló, független lény vagy, és felnőtt, el tudod dönteni, mi a jó neked. A belső hangod vezéreljen, mert most nagyon erős és pontos instrukciókat küld! A családoddal vagy barátaiddal eltöltött idő közben egyszerűen tereld a témát másra, hátha lemondanak arról, hogy eltérítsenek a számodra fontos dolgok megvalósításától.
Hétvégi tipp: vedd elő a humoros oldaladat, mondj vicceket, és főzz vagy süss valami finomat. Ez legyen a közös téma, ne a vágyott dolgaid.

Egy percet se henyélj, mihamarabb ugorj ki szombat reggel az ágyból, és láss neki a tervezett feladatok megvalósításának. Akár a piacra szeretnél menni, akár a házimunkát elvégezni, kapcsolj turbó fokozatra, hogy mihamarabb a végére járj, így pedig szabaddá tedd magad, s valami szórakoztató programra fókuszálhass. Délutántól tiéd a pálya, menj társaságba, örülj a találkozóknak, és vigyél vidámságot mások életébe. Vasárnap is jól alakulnak a dolgok, talán jobban is, mint remélnéd. Kellemes meglepetésben lehet részed, és jó lenne, ha annak minden pillanatát önfeledten élveznéd. Nem baj, ha nem történnek világmegváltó dolgok, lásd meg az apró örömöket, azok is épp oly fontosak, mint a nagyok.
Hétvégi tipp: kell a lelki feltöltődés, úgyhogy tervezz be egy meditációt is, szerezz be hozzá egy új CD-t.

Egy baráti vagy családi összejövetelen tulajdonképpen bármi megtörténhet, a Növőhold energiái sokakra jó hatással lesznek, de a vizes jegyekre, - mint rád is -, kevésbé. Épp ezért, kicsit jobban magadra veszel most dolgokat, megjegyzéseket, nehezen viseled a kritikákat. Hagyd magad felvidítani, ha elhívnak valahová, arra mondj igent. Fontos lenne, hogy kimozdulj otthonról, és csak hagyd magad sodortatni az árral. Könnyen megtörténhet, hogy asztalra kerül egy olyan téma, ami már rég nem aktuális, és te továbblépnél, a másik viszont nem akar. Mi legyen? Jobb a békesség, igaz? Legyél okos és belátó, keress mindenki számára megfelelő kompromisszumot, így talán hamar lenyugszanak a kedélyek. Szerencsére vasárnap fel tudsz töltődni energiával.
Hétvégi tipp: Ki nevet a végén? Gazdálkodj okosan! Ismerősek még? Szinte minden otthonban lapul a szekrény alján egy-egy doboz, elő velük!

A szombati napod jól fog telni, semmi nem keresztezi utadat, a terveidet végrehajtod, és jól érzed magad a bőrödben. Hát kell ennél több? Ha adódik is valamilyen apróbb akadály, azt könnyedén megoldod, és a végén a javadra fordítod. Az otthonod körüli tennivalók egyenesen vonzanak, élvezed, ahogy lépésről lépésre szebbé válik a környezeted. Otthon lenni most felér a béke és a csend megteremtésének lehetőségével. A vasárnapodról már kevésbé mondható el ugyanez, a közvetlen környezetedből valaki felbosszanthat, persze csak akkor, ha hagyod magad provokálni! Csak rajtad múlik, vajon képes vagy-e ellenállni a kísértésnek, hogy vitába bonyolódj. Meg tudod akadályozni a konfliktusok kialakulását, ha tudatosan elkerülöd azokat!
Napi tipp: otthonod szépítgetésére elég pár óra. Utána irány egy közeli túraútvonal.

Minden kedvedre lesz ezen a hétvégén, a körülmények, az események kielégítik a harmóniára való igényedet. Persze azért ne feledd, hogy vannak bizonyos kötelezettségeid, amiket érdemes a vitahelyzetek elkerülése érdekében megcsinálni, ugyanakkor örömhír lehet, hogy most még ezekkel is könnyen elboldogulsz. Mihamarabb végezz az otthoni teendőkkel, hogy kedved szerint indulhass neki egy baráti találkozónak, randinak, vagy egy bulinak. Merkúr folyamatosan energetizál, átlendít a holtpontokon, és ad pár kreatív ötletet is. A kellemes szombat este után egy még jobb vasárnap következik, valamilyen jó programot szervezz magadnak házon kívül.
Hétvégi tipp: az emberek most jó szándékkal vesznek körül, így, ha bajban vagy, esetleg kételyek gyötörnek, minden lelki támogatást meg fogsz kapni.

Remek hétvége lesz ez a mostani, az első percétől az utolsóig élvezni fogod. Akármit tervezz is, minden az igényeid szerint fog alakulni, - telve vidámsággal, elégedettséggel. Ha nyugalmat keresnél, minden körülmény adott lesz ehhez, ám, ha mégis pörgésre, jövés-menésre szánod rá magad, akkor is meglesznek a pozitív élmények. Talán az a legjobb, ha nem tervezel meg semmit percre pontosan, hanem csak hagyod magad sodortatni az árral. Így a spontaneitás lehetőségével végképp szuper kilátások várnak. Jupiter kedvező hatása miatt hangulatod emelkedik, mosolyogsz, s pár új barátra is szert teszel.
Hétvégi tipp: menj a szabadba kirándulni, sportolni, ez már önmagában egy nagy élmény lesz.

Az égi konstellációk szerint minden a kedved szerint alakul a hétvégén, legalábbis szombaton biztosan, - hát tégy olyasmit, amire régóta vágysz, viszont fontos, hogy olyan emberekkel töltsd az idődet, akiket szeretsz. A szombattal ellentétben a vasárnap már más energetikákat rejt, kicsit hangosabb, zajosabb, kihívásokkal telibb lehet. Két szeretted közt fura viszály dúl, aminek közepén egy tárgy, vagy egy elrendezetlen ügy áll. Ám ekkor te színre lépsz, és remek diplomáciai képességednek köszönhetően percek alatt elsimítod a dolgot. Ezért mindenki rettentő hálás lesz neked, - hát kell ennél több?
Hétvégi tipp: legyen ez a hétvége egészséges, a sport mellett a táplálkozásodra is figyelj.

Tesztoszteron és krokodilkönnyek: filmek, amiken pasik is sírhatnakhttp://www.life.hu/kult/20140401-filmek-amin-ferfiak-is-sirhatnak-armageddon-apollo-13-hair-marley-meg-en-idorol-idore-p-s-i.htmlRengeteg pasit megkérdeztünk, melyik alkotáson sírtak utoljára. A legtöbben pontosan azt felelték, amit vártunk, hogy természetesen ők nem sírnak, főleg nem filmeken. Szerencsénkre azonban akadtak páran, akik bevallották, hogy igen, volt olyan mozi, amely még belőlük is képes volt elképesztő érzelmeket kiváltani. A Life.hu most ezeket gyűjtötte csokorba.KultOrigoKölessel készül a szépítő vacsora! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140401-hogyan-legyek-jo-no-kolessel-keszul-a-szepito-vacsora.htmlAz egészséges táplálkozás nem feltétlenül jelenti azt, hogy kevés és ráadásul íztelen ételt eszünk!Hogyan legyek jó nőOrigoÍgy válassz arckrémet tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20140402-szepsegapolas-borapolas-arckremek-tavaszra.htmlVégérvényesen itt a tavasz, ez pedig nemcsak a ruhatárunkat és a lelkiállapotunkat befolyásolja. A melegebb levegő és a sok napsütés jó dolog, ám az arcbőrödre egyre több figyelemet kell fordítanod. A Life.hu utánajárt, hogyan érdemes ilyenkor arckrémet választani.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.