asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold egész héten növekvőben lesz, így képes vagy minden nap feltölteni a tartalékaidat, és megvalósítani új dolgokat. Legyen bátorságod felfedezni önmagadban a képességet a megújulásra! Ám hogy mire számíthatsz pontosan, azt a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

Kissé szétszórttá válsz, kapkodsz, egyszerre akarsz több dologgal foglalkozni. Beleeshetsz abba a hibába, hogy hajlamos leszel a gyorsaságot előtérbe helyezni a minőséggel szemben, így nem csoda, ha vétesz pár hibát. Mielőtt ezt megteszed, jusson eszedbe, hogy épp ez az, amit ellenlábasaid könnyen az orrod alá dörgölhetnek. Ugye nem akarod? Csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér! Ne vállalj többet annál, mint amit biztonsággal el is tudsz végezni. Még szerencse, hogy csütörtöktől fellélegezhetsz, és megfelelő irányba tudsz ismét haladni.

Ez a hét döcögősen indul, minden dupla annyi időbe és erőfeszítésbe kerül. Legszívesebben már a hétvégére koncentrálnál? Jó lenne, de nem siethetsz ennyire előre! Ugyanis egy nem várt fordulattal kedvező pénzügyi lehetőségek nyílnak meg előtted, nagyon figyelj minden javaslatra, ajánlatra szerdán és csütörtökön. A baráti kapcsolatok is jelentős szerephez jutnak, és könnyen lehet, hogy valakitől most veszel végső búcsút. Ne félj kimondani, hogy teher számodra egy kötelék. Ami elmegy, ahelyett jön majd új. Ötleteidet, kezdeményezéseidet inkább lassan, de biztosan vidd sikerre!

Nem lesz ínyedre az, amit tapasztalni fogsz önmagadon. Hétfőn és kedden megmutatkozik az az oldalad, amelyik hajlamos az egy helyben toporgásra és a döntésképtelenségre. Úgy fogsz viselkedni, mint aki szereti az időt húzni. Két, problémás nap vár rád, sem munka, sem anyagiak terén nem bízhatod magadat a véletlenre, legalább annyit tegyél meg önmagadért, hogy nem halmozod fel a tennivalókat, valamint elkerülöd a jelentős felelősséggel járó döntéseket. Szerdán fordul a kocka, hirtelen a terhek lehullnak a válladról, és kisüt a fejed felett a Nap! Élvezd az öröm lehetőségét és mosolyogj sokat.

Jól érzed magad, ráadásul a hétvégén feltöltődtél annyi energiával, ami valószínűleg egész héten kitart. Látszik, hogy van kedved dolgozni, tüsténkedni, felvállalni az új kihívásokat. Olyat teszel, amiért sokan felmagasztalnak: besegítesz a bajban lévőknek, és nem kérsz érte semmilyen viszonzást. A sors ezt meghálálja neked úgy, hogy senki és semmi nem rontja el a kiváló hangulatot. Jól kezdődik a hét eleje, és a hangulat csak tovább fokozódik szerdától. Bár munka terén erőteljes tempóra lesz szükség, mégis bármikor és bárkitől segítséget kérhetsz, nem fognak elutasítani. Most célszerű lenne csapatban dolgoznod, jelentősebb sikereket érhetnél el így!

Ezen a héten nem halogathatod tovább a régi ügyek intézését. Aktivizálnod kell magad, mert ha nem teszed, a gondok csak tovább szaporodnak. Nézz szembe a tényekkel, vedd számba a függő dolgokat, s ismerd be, hogy az elmúlt időszakban nem tettél le igazán nagy teljesítményeket az asztalra. Ha idáig eljutsz, akkor már azt is tudni fogod, min kell módosítanod. Munkád terén elkelne a kreativitás, családi életedben pedig lenne mit rendezni, főleg, ha valakivel összerúgtad mostanság a port. Kezdeményezz beszélgetéseket, mondd el, ha bánt valami, csak így kaphatsz válaszokat!

Senki előtt nem lehet titok, hogy realista ember vagy, általában két lábbal állsz a földön, s ezen a héten különösen tisztán látod a lehetőségeidet. Mindez elkerülhetetlenül magával hozza a változást és a siker lehetőségét. Ugye élsz ezekkel? Hatalmas kitartásodnak és szorgalmadnak köszönhetően új kapuk nyílnak meg előtted. Érdekes megbízásra, üzletkötésekre, értékes emberi kapcsolatokra van kilátás. Ha esetleg most kérnek tőled olyat, ami számodra nem túl hízelgő, ne utasítsd azt vissza! Jusson eszedbe, hogy jó tett helyébe jót várhatsz - és elég hamar meg is fogod kapni!

Sikeres napok állnak előtted, de az, hogy mennyit használsz ki a pozitív energiákból, csak rajtad múlik! Számtalan új lehetőség adódik számodra, párhoz kell némi bátorság is, de egy Mérlegben van kellő ambíció, igaz? Olyan kapuk nyílnak meg, amelyeken eddig hiába dörömböltél. Az égi hatások minden nap eljuttatják hozzád a jó energiákat, támogatásuknak köszönhetően sikerre, szerencsés helyzetekre számíthatsz, és garantált, hogy a hét második felére elégedett leszel. Jó az esély arra, hogy szakmai téren nagyot tudsz villantani, hisz kiváló formában vagy. Amit most a fejedbe veszel, azt különösebb akadályok nélkül meg is valósítod.

Ez a hét tele lesz kihívásokkal, és bizony be kell vetned szellemi képességeidet, logikádat, kreativitásodat azért, ha fejlődni akarsz, ha előrébb lépnél, ha egyszerűen csak bebizonyítanád magadnak, hogy bizony van benned tartalék. Megcsillogtathatod rejtett tudásodat, letehetsz valami olyat az asztalra, ami sokak elismerését kivívja. Igazán kapóra fog jönni, hogy nyár van, sokan mennek szabadságra, s pár kolléga feladatát neked kell elvégezni. Ne ijedj meg a kihívásoktól, hanem mutasd meg, hogy rád bizony lehet számítani a nehéz időszakokban is. Mert lehet, ugye?

A lelked csodálatos dolgokra lesz képes: befogad, elfogad, támogat, jótékonykodik. Ne félj adni! Jusson eszedbe, hogy mindent visszakapsz, hát adj bátran! Különféle fura élethelyzetek késztetnek majd gondolkodásra, sarkallnak majd cselekvésre. Olyan napok jönnek, amikor a legbonyolultabb helyzetekből is jól jössz ki, és különféle ügyeidet is viszonylag könnyen rendezed. Ha anyagi problémák nehezítik napjaidat, a most következő hét, illetve hetek nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy magad mögött hagyd ezek nagy részét. Ne dugd a fejedet a homokba, s akkor nem lesz semmi baj!

A napsütés ellenére morcosnak érzed magad. Ne rontsd el a hangulatot, inkább mosolyogj! Tény, hogy a hétfői és keddi nap nehéz lesz, de szerdától fordul a kocka, és karrier valamint pénzügyek terén nagyot léphetsz előre. Hiába mutat a naptár júliust, ez a hét kifejezetten kedvező időszak üzleti tárgyalások lebonyolítására, megállapodásokra, fontos döntések meghozatalára. Ám arra is, hogy valami olyan úton indulj el, aminek semmi köze a karrieredhez. Valamit elő kell végre csalogatnod önmagadból, és ha ezt megteszed, olyan embereket vonzhatsz be, akik színesebbé, gazdagabbá tehetik életed. Talán a szerelem is rád mosolyog végre!

Életed több pontján is változásra számíthatsz. A magánéletedben és munka fronton is elengedhetetlen volna néhány őszinte megnyilvánulás, melynek során egyértelműen tudatosítod az emberekkel, hogy mit szeretsz, mit nem, és hogyan akarsz bizonyos dolgokat rendezni, formálni, jobbá tenni. Szeretteid, barátaid, feletteseid most mind meggyőzhetők, de neked kell kezdeményezned! Tisztázz minden régi félreértést. Többet kellene foglalkoznod azokkal, akik fontosak számodra, és szorosabbra fűznöd a kapcsolatodat velük, mindezt úgy, hogy kimondod, mit is érzel és gondolsz valójában.

Figyelj jobban magadra, egészségedre és nem utolsósorban a környezetedre. Semmilyen segélykiáltásra ne legyints! Ha valaki hozzád fordul a bánatával, ne küldd el! Légy befogadó, mert most mások bajából tanulhatsz a legtöbbet. Az egyszerűnek tűnő kérdéseket is válaszold meg legjobb tudásod szerint! Talán zavarni fog, hogy sokan fordulnak majd hozzád segítségért, s benned látják a megmentőjüket, de ez valójában egy elismerés feléd. Ezen a héten kiemelt helyre kerül a kommunikáció, ezért is lényeges, hogy miként formálod meg a válaszokat, vagy milyen irányba terelsz egy beszélgetést. Munkahelyeden, otthon, sőt baráti körben is pozitív változások indulnak útjukra.

Pénzhoroszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-julius.htmlJók a lehetőségek, de semmit ne csinálj, amihez most nincs kedved! Légy őszinte magadhoz, s csakis olyan dolgokba kezdj, amik érdekelnek és inspirálnak. Ehhez Szaturnusz segítséget, Jupiter pedig szerencsés hátszelet ad.HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-julius.htmlA szerelemben is a legfontosabb érték az őszinteség. Jusson eszedbe ez, amikor kikacsintgatnál jelenlegi kapcsolatodból, és akkor is, ha még szingli vagy, ám nem mered valódi lényedet megmutatni a másiknak. Hogy mi vár rád egészen pontosan, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el.Horoszkóp--Havi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-havi-horoszkopja-2014-julius-1.htmlVegyes hatásokkal érkezik a július, hoz megoldásra váró feladatot, de örömöket is bőven. Ám, hogy egészen pontosan mit ígérnek neked a csillagok, azt a Life.hu havi horoszkópja árulhatja el.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.