asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati teliholdig jó esélyeid vannak arra, hogy amibe belekezdesz, azt sikerre vidd. Elsősorban magadra számíthatsz, ám tudd, ha segítségre szorulsz, megtalálod azt, aki a támaszoddá válik, amikor ez szükséges. A párkeresőknek különösen csütörtökön és pénteken adódnak izgalmas lehetőségeik egy szerelem kibontakozásához.

Nem vonz különösebben a munka, persze ez nem csoda, kint süt a Nap, bent pedig legfeljebb a légkondi adhat némi örömöt. Inkább pihennél és lógatnád a lábad? Akkor ezt megelőzően vedd sorba tennivalóidat, hisz akad belőlük bőven, ezek terhe pedig nyomja a vállad, és ha megnézed a kész listát, rájöhetsz, a semmittevés nem fér bele ennek a hétnek a programjába. Szerencsére a feszített munkatempó jó ötleteket csikar ki belőled, s a végén minden, ami eleinte kényelmetlennek tűnt, az előnyödre válik. Könnyedén elkerülöd a felületességet, alapos leszel, és oda tudsz figyelni az apró részletekre. Önmagadra is szánj elegendő időt.

Nagyszerű napok állnak előtted, merész ötleteidre most sokan felfigyelnek, s szabad utat adnak a megvalósításhoz. Ha szükséged van külső segítségre, azt is meg fogod kapni. Hétfőn még nem reméled, de ezen a héten valamilyen pozitív, a sorsodat jó irányba terelő helyzet következik be, hagyd megtörténni a dolgokat. Kapj az alkalmon, örülj annak, hogy zöldre vált a lámpa, s egy terved elindulhat a cél felé. Régóta vártál már erre, úgyhogy kapd össze magad, s valósítsd meg a vágyaidat! Ugyanakkor nagyon fontos, hogy maradj a realitás talaján, így jóval nagyobb sikerekre és eredményekre számíthatsz. Csak türelmesen és megfontoltan haladj előre, egyről a kettőre.

Ha mostanra tervezted a vakációt, nem is találhattál volna erre kiválóbb időpontot. Ez a hét nagyszerű a szabadságra, ami biztos, hogy aktívan telik, és nagyszerű élményekkel gazdagodsz. Ha viszont a munka áll továbbra is fókuszban, akkor tudd, hogy nemcsak szakmai téren, hanem életed egyéb részeiben is nagyszerű lehetőségeket kapsz a változtatásra, fejlődésre, sőt, az anyagiak gyarapítására is. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy csakis rajtad múlik, mennyire sikerül kihasználnod ezeket a lehetőségeket. Régi terveid egyike is végre szabad utat kap, személyes vonzerőd, pozitív energiád pedig hozzásegít ahhoz, hogy mindenkit a magad oldalára állíts, és begyűjtsd az elismeréseket.

Már rég vártál arra, hogy minden adott legyen a sikerhez. Ez a pillanat most érkezik el, s olyan dolog történik meg veled, amiről szinte már le is mondtál. Anyagiak terén kedvező fordulat adódik már a hét elején, ám ne ülj a babérjaidon, hanem lendületesen tedd a dolgod! Használj ki minden lehetőséget, és ha kell, hát elégedj meg a kevéssel is, ugyanis ebből lesz később a sokkal több! Ne feledd a régi mondást: sok kicsi sokra megy! Különféle emberi kapcsolataid jelentős része átalakításra szorul, ezért elkerülhetetlen, hogy több időt és odafigyelést szentelj nekik. Új ismeretségekre is jó kilátás nyílik, ismerd be, hogy kellene új barátok, tehetős üzletfelek, vagy akár egy szerelem.

Oroszlán létedre igen ritka pillanat, hogy hezitálj, ezen a héten viszont csak alapos átgondoltsággal és ügyes mérlegeléssel tudod lehetőségeidet igazán jól kihasználni, és azokból megfelelően profitálni. Ezekben a napokban jelentős lépést tehetsz a sikeresebb, szebb, csillogóbb jövő felé. Fegyelmezettségre és szervezettségre lesz szükséged ahhoz, hogy sikert érj el. Jól érzed, hogy most nem kapkodhatsz, nem siethetsz el semmit, ugyanakkor nem várakoztathatsz túl sokáig senkit egy válasszal. Találd meg az arany középutat! Különösen munkád, saját vállalkozásod vagy tanulmányaid terén fontos ez, ezért ne hagyj figyelmen kívül egyetlen apró részletet sem!

Nyugalom, türelem, béke legyenek a jelszavaid erre a hétre! Ha okoson tervezel, eredményes hetet zársz majd! Döntéseid során ne hagyatkozz másokra, és messzire kerüld el a türelmetlenséget, akarnokságot. Ugyanakkor ne most törd a fejed jelentős változtatásokon! Ne rohanj fejjel a falnak, mindent alaposan fontolj meg! A heti konstellációk most nem kedveznek a komoly fordulatoknak, hidd el, ráérsz ezzel egy picit később. Nincs még itt az ideje új vállalkozás megkezdésének, költözésnek vagy munkahelyváltásnak. Ha észreveszed, hogy hibázol, légy elnéző önmagaddal! Igyekezz mértéktartó és visszafogott lenni, ne keveredj konfliktusba senkivel, nem éri meg!

Egészen szerda estig nehézségekkel kell számolnod, a dolgaid nem haladnak majd olyan ütemben, mint reméled. Ez persze nem feltétlenül baj, de persze nem fogsz neki túlzottan örülni. Több kellemetlen, egyben türelmetlenségre okot adó ügy bonyolítja az életedet, ezek váratlanul érkeznek, a megoldásuk pedig nem tűr halasztást. Úgy érezheted, hogy elborít a munka, eleinte nem fogsz tudni lépést tartani a változásokkal. Túl sok kötelezettség és elvárás nehezedik rád, s az ezekkel járó problémákat egyre nehezebben viseled. Segítséged sem igazán lesz, magadra vagy utalva, ám mivel egyre jobban szorít az idő szerdán összekapod magad, és eszeveszett tempóban oldod meg a függő ügyeket. Még magadat is megleped.

A munkakedv most másvalaki társaságát keresi, de nagy szerencséd lesz, ugyanis ezt senki nem fogja a szemedre vetni, sokan járnak hasonló cipőben. Fizikai és szellemi kapacitásod alapjáraton üzemel, nyugodtan mondd ki, hogy elfáradtál. Ugyanakkor hátulütője is lehet ennek a dolognak, kisebb-nagyobb bakikat véthetsz, egyes hiányosságokat nem feltétlenül veszel észre. Kialakulhatnak körülötted kisebb viták, adódnak pillanatok, amikor nem is érted, mi történik, csak úgy kialakul. Szerencsére a napok múlásával lecsendesedik ez a helyzet. Már csütörtököt fog mutatni a naptár, mire minden rendben lesz a fejedben, és szerencsére körülötted is. Ezek a napok rámutatnak arra, hogy te is törékeny vagy, egy ember, akinek feltöltődésre van szüksége.

Jókedvű vagy? Kicsattansz az energiától? Ez épp kapóra jön, akár dolgoznod kell, akár épp a szabadságodat töltöd. Már a múlt hét is egészen jól alakult, a hétvégén feltöltődtél, s ezek a tartalékok egész héten kitartanak. Tele vagy erővel, úttörő ötletekkel, ez pedig automatikusan cselekvésre ösztönöz. Ezt a hatást a bolygók, és leginkább Jupiter erős hátszelének köszönheted, hát használd is ki minden nap! Szerencsére tetterőben és energiában a napok múlásával sem fogsz hiányt szenvedni, sőt, a növőhold segít a pótlásban egészen szombatig. Minden feladatot végre tudsz hajtani, de fontos lenne azokra a dolgokra is gondolnod, amelyek már régóta függőben vannak. Élvezd a hétvégi teliholdat, mely a szexuális energiákat erősíti.

Nagyot fordulnak veled a dolgok, különféle életterületeken egyszerre jönnek pozitív változások, csak tudj minden lehetőséget kihasználni. Anyagi téren meglepetést hozhatnak ezek a napok, hagyd magad inspirálni, sőt, vágj bele valamilyen befektetésbe, adás-vételbe, esetleg egy vállalkozás elindításába. Jupiter hathatós segítségével jelentős változások lendítik előre karrieredet, ami épp jókor jön ahhoz, hogy elérj egy fontos célt. Egy előléptetés, új munkalehetőség vagy akár fizetésemelés formájában is jelentkezhetnek a változások, légy bátor, és fogadj mindent örömmel! Ha vállalkozásod van, megcsíphetsz egy komoly szerződést. Ne utasíts vissza semmilyen ajánlatot!

Sok érdekes lehetőség adódik számodra ezen a héten, figyelj mindenre! Különösen gyorsan kell reagálnod a külvilág felől érkező impulzusokra, a láthatatlan jelekre, az apró megjegyzésekre, mert mindennek komoly jelentősége lesz. Emellett ösztönös megérzéseidet se szorítsd háttérbe! Ha jól ötvözöd a különböző információkat és a belső hangod üzeneteit, ezek összességükben nagyon sokat segíthetnek abban, hogy könnyebben boldogulj a hétköznapok során. Szentelj komoly figyelmet a munkádnak, most légy aprólékos, s szánj időt azokra az emberekre, akik segítségedre lehetnek feladataid megoldásában. Több kedvező helyzet adódik a napokban, légy aktív!

Ha máskorra tervezted a vakációt, akkor is próbáld valahogy kisakkozni annak a lehetőségét, hogy sürgősen szabadságra menj, legalább egy-két napot vegyél ki, megtoldva a hétvégét! Ellenkező esetben könnyen megtörténhet, hogy munkád vagy esetleges tanulmányaid terén váratlan problémákkal kerülhetsz szembe, ezek pedig akadályozhatnak abban, hogy hibátlanul elvégezd mindennapi feladataidat. A heti konstellációk folyamatosan gátakat emelnek eléd, ezért ha teheted, a nehéz feladatokat inkább halaszd el a jövő hétre. Ha úgy érzed, nem boldogulsz, ugyanakkor mégsem halogathatod a tennivalóidat, kérj bátran segítséget vagy tanácsot a környezetedben lévőktől. A szeretet energiája - a növőhold miatt - könnyen eljut hozzád is!

Pénzhoroszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-julius.htmlJók a lehetőségek, de semmit ne csinálj, amihez most nincs kedved! Légy őszinte magadhoz, s csakis olyan dolgokba kezdj, amik érdekelnek és inspirálnak. Ehhez Szaturnusz segítséget, Jupiter pedig szerencsés hátszelet ad.HoroszkópOrigoSzerelmi horoszkóp júliusrahttp://www.life.hu/horoszkop/20140623-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-julius.htmlA szerelemben is a legfontosabb érték az őszinteség. Jusson eszedbe ez, amikor kikacsintgatnál jelenlegi kapcsolatodból, és akkor is, ha még szingli vagy, ám nem mered valódi lényedet megmutatni a másiknak. Hogy mi vár rád egészen pontosan, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el.Horoszkóp--Hány életed volt már? - Elképesztő emlékek a "múltból"http://www.life.hu/horoszkop/20140610-az-ujraszuletes-gondolata-a-reinkarnacio-sok-embert-foglalkoztat.htmlA Pew kutatóközpont 2010-ben készült, több mint 230 országot átfogó felmérése szerint 1 milliárd hindu és közel 500 millió buddhista él a Földön. Vagyis az emberiség egy jelentős része, több, mint egymilliárd ember hiszi, hogy jelenlegi élete nem az első és nem is az utolsó. Hiszi, hogy jelenlegi születésének, az új megtestesülésnek legfőbb feladata a fejlődés, és addig újra és újra lehetőséget kap, amíg el nem éri azt a szellemi síkot, amely egy új dimenzióban való létezés kapuját nyitja meg.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.