Heti horoszkóp (július 21-27.) - Szivárványszínű hetet ígérnek az égiek!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs okod nyugtalanságra, bár úgy tűnik, próbára teszik rugalmasságodat a csillagok, valójában csak azt mutatják meg, mennyire színes az élet. Ám hogy mi vár rád az elkövetkező napok során pontosan, azt a Life.hu heti horoszkópjából tudhatod meg. 

Remek lehetőségeid lesznek ezen a héten, mindent használj ki, ami csak adódik. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy nem lesz annyi energiád, mint máskor, így érdemes jó időbeosztást készíteni, hogy biztosan minden tervezett tennivalónak a végére érj. Összességében jól érzed magad a bőrödben, sokat fogsz mosolyogni, élvezni a napsütést, és már azért is hálás tudsz lenni, ha egy jót beszélgethetsz valakivel. Érdekes információk juthatnak a birtokodba, amelyek nem most, hanem a következő hetekben lesznek hasznodra. Anyagilag stabilizálhatod, vagy jelentősen javíthatod jelen helyzetedet. Új üzleteket, befektetőket szerezhetsz, de akár egy állásváltoztatás jeleit is érzékelheted.

Ezen a héten semmi nem tud megakadályozni abban, hogy elérj oda, ahová menni akarsz. Ha vakációzol, akkor minden a terveid szerint alakul. Ha dolgoznod kell, akkor turbó fokozatra kapcsolva talán még mások feladatait is elvégzed. Semmiben nem fogsz hiányt szenvedni, erő, akarat, kitartás? Mind jelen lesznek benned, általuk pedig bármire képes vagy. A nyár ellenére tele vagy erővel, energiával, mindent meg akarsz valósítani, amit mostanra terveztél. A pillanatnyilag adódó lehetőségeket ragadd meg, ez most jó taktika, hisz sokan nem dolgoznak, vakációznak, vagy épp nincs kedvük meghódítani a világot, így mire észbe kapnak, te már túl messzire jutsz, s egyedül zsebelheted be a dicséreteket.

Rád általában nem az jellemző, hogy szeleburdi módon mennél előre, s akár a falon is lyukat ütsz, csak tovább haladhass. Ám ezen a héten mégis taktikát váltasz, s kipróbálod, milyen az, ha a pillanatnyi megérzések alapján döntesz, s akár óriási kockázatokat is bevállalsz. Jól döntesz! Nem fogsz hibázni, ez egyszer biztos! Nyugodtan hagyd ki a megfontoltságot most a döntéseidből, mert a lehető legjobbat tudod kihozni a pillanatnyi lehetőségekből! Nem kell körültekintőnek vagy precíznek lenned, mert tényleg kiválóan fog működni a hatodik érzéked. Ne mutasd a külvilágnak, mennyire lényeges számodra az a cél, amit el akarsz érni.

Úgy érzed, hogy elakadtál? Kissé lassan, vagy épp akadozva haladnak a dolgaid? Ez azért van így, mert csak a hétvégén köszönt be az újhold, addig pedig nehezen fogsz tudni újratöltődni. Ugyanakkor mégsem rossz ez a helyzet, az, hogy nagyobb harmónia és csend vesz körül, és nem kell száz százalékon pörögnöd, valójában jót fog tenni neked. Biztosan tapasztalni fogod, hogy alkalmanként elveszíted a fonalat bizonyos témákban, de ne ijedj meg ettől! Ez is segíthet abban, hogy új utakat fedezz fel, másképp oldj meg bizonyos rutinfeladatokat, vagy megértsd, mi az, amiről időszerű lemondanod. Ha nem muszáj, akkor most ne kezdj semmi újba, ne vegyél fel hitelt, ne adj kölcsön, és ne fektess kockázatos üzletbe.

A hét első felében sokszor leszel nyugtalan, sőt, alkalmanként igencsak figyelmetlen is, mert a fogyóhold nem tölt fel energiával, és úgy érezheted, a lehetőségeid száma is csökken. Mindent megteszel azért, hogy rálelj a békére, de a változékony hangulat, ami folyamatosan uralkodik rajtad, inkább hátráltat, mint segít. Ne ijedj meg attól, ha most kevés kérdésedre kapsz kielégítő választ. Ne bizonytalanodj el, ha valaki nem úgy viselkedik veled, mint azt megszoktad. Ha egyik pillanatban jól érezd magad, a másikban nem, akkor is tarts ki, mert a hétvégi újhold fantasztikus energiái új kapukat nyitnak ki előtted.

Senkinek ne engedd meg azt, hogy elállja az utadat! Ha behódolsz mások akaratának, épp azt veszítheted el, ami nagyon fontos: a szabad akaratodat! Nem az a valódi gond, ha valaki megpróbál akadályozni terveid megvalósításában, hanem az, ha hagyod ezt neki! Minden, ami veled történik, az általad lesz valamilyen! Az önös érdekeidet most bátran helyezd előtérbe, és tedd, amit érzel! A hétvégéig tartó fogyóhold most nem akadályoz semmiben, sőt, inkább az általa biztosított kissé nyugalmasabb napok kedveznek a gondolkodásnak, tervezésnek, és annak, hogy csendben tovább haladj a kijelölt úton. Ha anyagiakkal összefüggésben meg kell hoznod egy fontos döntést, egy percig se halogasd, most nem fogsz rosszul választani.

Az égi konstellációk szerda estig nem sok jóval kecsegtetnek, a fogyóhold és Mars kellemetlenkedése miatt azt tapasztalhatod, hogy sok mindent lassabban tudsz megcsinálni, és olyan akadályok is utadat állják, melyek eddig sosem. A nyugtalanság könnyen eluralhatja életedet, csaponghatnak a gondolataid, és olyan ügyekkel összefüggésben is kételyeid merülhetnek fel, melyekkel kapcsolatban azt hihetted eddig, minden rendben van. Ezen a héten sok minden változni fog körülötted, még akkor is, ha ezeket nem magad kezdeményezed. Váratlan események sorára számíts, viszont jó hír, hogy minden a te javadat szolgálja. Maradj nyugodt, uralkodj az indulataidon!

Jupiter hátszelével bárhová eljuthatsz ezen a héten, viszont ne ijedj meg attól, hogy minden kicsit lassabban fog menni. A fogyóhold energiát von el tőled, ezért érezheted azt, hogy néha kétszer kell nekifutni még a rutinfeladatoknak is. Sebaj, lebegjen az a szemed előtt, hogy csak annak nem érsz a végére, amit el sem kezdesz. Összességében elmondható, hogy minden kitűzött feladatot elvégzel, viszont nem árt, ha a munkametódusaidat is átalakítod kicsit. A hét második felében biztos, hogy utolérnek mások dicséretei, ezeket fogadd örömmel, s légy hálás azért, ha valaki valami különleges ajándékkal vagy egy bölcs tanáccsal lep meg téged.

Bármi történjék is ezen a héten, akármennyi kihívással kerülj is szembe, teljesen biztos, hogy nem veszíted el a lendületedet, mindig lesz valaki, aki inspirálni fog, tanáccsal lát el, irányt mutat, épp azt adja majd, amire szükséged van a továbblépéshez. Számos fontos, érdekes és egyben jelentős esemény történik körülötted, valamilyen formában mind építő hatással lesz rád. Rengeteg megoldandó feladat sorakozik előtted, de sem munka, sem pedig magánélet terén nem fogsz kudarcot vallani. Kreatív ötleteidet építsd be a mindennapokba, és ne sajnáld az időt semmitől! Ha kell külső segítség, ne félj kérni! A héten befejezett feladatok ugyan nem hoznak azonnali és látványos eredményt, de hosszú távon garantáltan megtérülnek.

Nem leszel túl kiegyensúlyozott a hét első felében, szinte napról napra veszítesz a lendületből, de ez a körülmény talán mégis segítségedre lehet abban, hogy eltűnődj, kicsit lenyugodj, s megpróbáld tervezni a jövőt, összeszedni a gondolataidat. Ne aggódj, ez a nehézkes hatás csütörtökre megszűnik, s visszatalálsz önmagadhoz. Lelkivilágod most bizony sérülékenyebb lesz, ezért nagyon fontos, hogy ne vegyél semmit személyeskedésnek, s ha mégis sikerül valakinek megsértenie téged, akkor erőltess mosolyt az arcodra, s lépj túl a dolgon, ne rágódj az adott ügyön napokig, vagy akár hetekig! Csütörtök reggel úgy ébredsz, mintha meg sem történtek volna az előző napok, minden jó és harmonikus lesz.

Jókedvű leszel, ráadásul teljes mértékben a magad ura. Lendülettel, mozgalmassággal teli, izgalmas napok állnak előtted, ugyanakkor fel kell arra készülnöd, hogy lazsálásnak, láblógatásnak most nem lesz helye. Kiélezett versenyhelyzettel kell számolnod, örökké ugrásra késznek kell lenned, csak így lehetsz első, egyetlen és különleges. Ha lépést akarsz tartani másokkal, akkor mindenre figyelj, és legyen B terved! Bármin dolgozz is jelenleg, gőzerővel tedd azt, ne csak ímmel-ámmal. Elérheted a célod, de semmiképpen se taposs át másokon, hisz ez nem a te stílusod! A babér akkor is megterem, ha tisztességesen játszol.

Fontos időszak következik, be kell bizonyítanod, hogy több van benned, mint azt sokan gondolják. Rejtett tartalékaidat vedd elő, ötletelj, s oszd meg ezt másokkal. Biztos, hogy hirtelenjében sokan fel fognak figyelni kreativitásodra, ez pedig hamarosan sikert hoz neked. Új dolgok szökkennek szárba, ne félj az ismeretlentől, a bizonytalanságtól, a kételyeket űzd messzire, semmi mást ne tegyél, minthogy szívből és őszintén cselekedsz. A most induló dolgok alapjaiban változtathatják meg eddigi életedet, anyagi és erkölcsi lehetőségeidet kitágítják. Ne futamodj meg az új feladatok elől!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.