asztrológia ezoterika havi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit ígérnek az égiek a nyár utolsó hónapjára? A legfontosabb iránymutatás az, hogy ha le kell mondanod valamiről, azt tedd meg önként, így kevésbé fog fájni! Amit viszont szeretnél elérni, azt kívánd tiszta szívből és minden erőddel!

Húztad és halasztottad a szabadságodat egészen mostanáig? Nos, akkor ez a továbbiakban nem jó taktika! Itt és most hozd meg azt a döntést, hogy mikor és hová mész, s persze, kikkel… intézd is el gyorsan, mert neked is szükséged van arra, hogy a nyár utolsó, meleg havában feltöltődj és örömöt lelj. Kifogások helyett cselekedj, különben lehet, hogy teljesen leapasztod energiatartalékaidat. Tudd, hogy az augusztus 10-i telihold környékén nagyon sok jó dolog történhet veled, olyan ügyek is belendülhetnek, melyek régóta mozdulatlanul álltak. Ha hódítani lenne kedved, most ne fogd vissza magad, ha még szingli vagy, biztos, hogy rád talál a szerelem a hónap második felében.

A hónap elején váratlan konfliktushelyzetekbe, meddő vitákba bonyolódhatsz, viszont jó hír, hogy türelmednek és kitartásodnak köszönhetően minden nehézségen hamar túllépsz, sőt, akár másokat is kibékítesz egymással. Augusztus 9. és 11. között felfokozott leszel, mindenre azonnal reagálsz, s elhamarkodottá válhatsz. Figyelj arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz, mert az biztos, hogy jelentős kérdésekben kell majd döntened, viszont a kapkodás, az elhamarkodottság hibás döntésekre késztethet! Ha az igenek és nemek előtt elszámolsz tízig, lesz időd arra, hogy felmérd a helyzetet, és jó irányba lépj. Kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy kipihend magad, és sok időt tölts a családoddal, barátaiddal.

Vegyes hatásokra kell számítanod augusztusban, lesz részed örömben, fáradtságban és alkalmanként kedvetlenségben is. Szinte folyamatosan lesz rajtad egy fura nyomás, és azt érezheted, le kell zárnod valamit ahhoz, hogy egy másik dolgot elkezdhess. Ez azért van, mert gyakorta túlvállaltad magad, s egy nap neked is csak 24 órából áll, az eddigieknél több nem fér bele. Ne félj szelektálni a munkák, feladatok közt, sőt barátok között se! Összességében mégis pozitív lesz az, hogy folyamatosan fel tudsz töltődni energiával, ugyanakkor könnyen szétszórttá válsz, s ha nem abba fekteted az erődet, ami igazán fontos lenne, akkor nem jutsz el a célszalagig. Szerelmi téren szenvedély vár, ami a hónap második felében megnyugtatóan hat majd rád.

Környezeted egész augusztusban elégedett lesz veled, hisz nekik is feltűnik, milyen jókedvű és elégedett vagy. Ha történik is valami negatív dolog, azt is könnyen és gyorsan kezeled. Általában nagyon kedvező energiák ölelnek körbe, ha elakadsz, gyorsan találsz segítséget, hogy folytathasd az utadat. Óriási eltökéltség és hatalmas akaraterő jellemez, sok jó ötlet születik meg a fejedben, nagy dolgokba tudsz belekezdeni. Kreatívvá válsz, új ötleteiddel képes leszel feljutni a csúcsra, s mások elismerését is kivívod. Szerelemben ösztönösség és szenvedély lesz úrrá rajtad, akár elkötelezett vagy, akár nem, igényeid kielégítésre találnak.

A meleg idő jót tesz neked, ráadásul még jó ideig a te jegyedben jár a Nap, így energia-utánpótlásból nem lesz hiány. Ne húzódj háttérbe, inkább mutasd meg a nagyvilágnak sokoldalúságodat, kreativitásodat és rugalmasságodat. Ezek együttesen most jelentős lehetőségeket nyitnak meg előtted, olyan embereket is megszólíthatsz, akik eddig nem vettek téged komolyan. Kiemelt szerepet kapnak az anyagiak, mindenképpen pozitív irányú változásokat várhatsz, ne utasítsd vissza semmilyen új munka vagy másodállás lehetőséget. Ha 23-a és 26-a között külföldre invitálnak, arra azonnal mondj igent!

A lelked kissé összekuszálódhat a hónap elején, amitől persze feszültté, és akár szétszórttá is válhatsz. Ám most se feledd, hogy semmi sem történik véletlenül, talán épp azért kell átgondolni a helyzetedet és változtatnod néhány dolgon, hogy könnyebbé tedd az életedet, hátrahagyj néhány kellemetlen ügyet, lezárd a függőben lévő dolgaidat. Feltétlenül figyelj arra, hogy ne válj túl makaccsá, és hallgasd meg mások tanácsait is. Ha teret engedsz az önfejűségnek, azzal sokat árthatsz magadnak. Találj arany középutat! Ha kész vagy egy feladattal, jutalmazd meg magad. A hónap végére letisztul minden előtted, és új lehetőségeid is adódnak, addig is tarts ki.

Új dolgokat szeretnél megvalósítani? Igazad van, sosem késő belekezdeni valamibe, és az se gátoljon meg, hogy augusztust mutat a naptár! Változásra vágysz? Helyes! Cselekedj is ennek megfelelően, bárhová is sodorjon az élet, mindenben keresd a lehetőséget, a tanulnivalót, mert lehet, hogy egy olyan ötlettel rukkolsz elő, amin ugyan sokan meg fognak lepődni, de annál is többen irigyelnek majd a kreativitásodért. Legyen szó új munkalehetőségről vagy épp érzelmekről, te csak azt tedd, amit jónak és fontosnak vélsz. Kiemelkedően jó időszak vár rád, végre a szerencse is társadul szegődik. Anyagilag is megerősödhetsz, ám fontos, hogy ne légy rugalmatlan, ez most csak hátráltathat a lehetőségek kiaknázásában.

Augusztus első napjai leterhelőek lesznek, néha azt sem fogod tudni, hogy hol áll a fejed, mibe kezdj bele, merre indulj, vagy épp kitől kérj tanácsot. Sok nehéz pillanatban lesz részed, régi, szőnyeg alá sepert problémák kerülhetnek elő, s ezek lezárása nem tűr további halogatást. Ha ebbe most nem kezdesz bele, később csak még nagyobb bonyodalmakat okoznak. A 25-i újhold környékén viszont sokkal gördülékenyebbé válik szinte minden, és munka valamint szerelem területén is izgalmas fordulatok következhetnek. Különösen a párjukat még kereső Skorpiók kerülnek válaszút elé. Tilos nemet mondani, és még inkább visszahúzódni a biztonságos csigaházba!

Valami történni fog, érzed, viszont nem tudod kiszámítani. Légy nyitott mindenre, fogadd be az új információkat, ne ijedj meg a kihívásoktól. A változás megállíthatatlan, neked pedig mindenképpen örömöt fognak hozni a következő hetek. Ragadj magadhoz minden alkalmat a pihenésre, lazsálásra, bulizásra - mindezt úgy, hogy persze közben ne feledkezz meg a különféle ígéreteidről. Bátran építgetheted a karrieredet tovább, s új lehetőségeket is felkutathatsz. Mindenre találj időt, ami fontos, de most ne helyezz prioritásba semmit, azzal ráérsz szeptemberben.

A nyár java része eltelt, sokat tettél azért, hogy a dolgok rendben menjenek, talán többet is a kelleténél. Ha úgy érzed, kiégtél, ne aggódj! Augusztusban fel tudsz töltődni, hisz odabent, valahol a mélyben bőven vannak még tartalékok, úgyhogy amint adódik fontos tennivaló, lesz rá időd, energiád, sőt, még kedved is. Viszont arra ügyelj, hogy sokan megpróbálnak majd elbizonytalanítani, vagy egyszerűen olyan körülmények adódnak, ahol sok kétség merül fel benned. Ne félj az újdonságtól és a döntések meghozatalától. Légy bátor, vállald fel önmagadat, gondolataidat, adj teret az ötleteidnek, és nem fogsz csalódni.

Augusztus hava sokkal több lehetőséget rejt, mint gondolnád! Kiváló időszak áll előtted, rengeteg alkalmad lesz a fejlődésre, növekedésre, gyarapodásra, bármiről is legyen szó. Ragadd magadhoz a kezdeményezést, amit tudsz, csinálj meg egyedül, de ne ódzkodj a csapatmunkától sem. Régóta vártad már, hogy végre fordulóponthoz érjen az életed, hát itt a pillanat, csak cselekedned kell! Merd kimondani a legvadabb ötleteidet is, vegyél részt különféle eszmecserékben, mert igaz lesz most az a mondás, hogy „Több szem, többet lát!”. Ismerkedj idegenekkel, mondj igent minden meghívásra, és hallgasd meg a fura javaslatokat, ne félj az újdonság varázsától!

Változatosság és mozgalmasság! Ez a két fogalom legyen a mottód egész augusztusban. Ha pihenés után is vágyakoznál, akkor is adódik sok olyan tennivaló, amely nem tűr halasztást. Csak tedd a dolgod, ne futamodj meg az új kihívások elől, és ne félj megvalósítani a legtitkosabb vágyaidat is, függetlenül attól, hogy azok egyszerűek vagy épp bonyolultak. A Zsigereidben érzed majd, hogy jobbá akarod formálni a napokat. Tedd meg ezt úgy, hogy nemcsak önnön magadon, hanem környezeteden is alakítasz egy kicsit, így a külső és a belső harmónia egyszerre tud kialakulni. Jelentős fejlődést érhetsz el, csak rajtad múlik, mennyi időt és energiát fektetsz a dolgokba.

Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Melyik dekádban születtél?http://www.life.hu/horoszkop/20140516-nem-csak-a-csillagjegy-szamit-hanem-az-is-hgy-a-csillagjegyen-belul-melyik-idoszakban-szulettel.htmlAz azonos csillagjegyben születettek személyiségjegyei sem teljesen azonosak, és ennek oka az, hogy a csillagjegyeken belül is rendkívül fontos, melyik dekádra esett a születés.Horoszkóp--Így ismerheted fel az energiavámpírokathttp://www.life.hu/horoszkop/20140524-az-energiavampirokat-nehez-tavoltartani-magunktol-de-nem-lehetetlen.htmlSzinte biztos, hogy a te közeledben is vannak olyanok, akik pillanatok alatt meg tudják csapolni az energiádat.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.