Heti horoszkóp (július 28. - augusztus 3.) - Ezen a héten miattad ragyognak a csillagok!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten legfeljebb az önbizalomhiány állíthat meg. Érdemes ezen gondolkodnod és dolgoznod, hiszen csak azt kaphatod meg, aminek ajtót-ablakot kitártál. Ám hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu  heti horoszkópjából tudhatod meg.

A Nap az Oroszlán jegyében tölti idejét, de ez rád is kiváló, egyben energetizáló hatással lesz. Minden pillanatban sziporkázol, jó lesz a társaságodban lenni, az időt veled tölteni. Sok gondolatot megosztasz másokkal, és nem félsz semmilyen kihívástól. Sok érdekességet, fordulatot hozhat számodra ez a hét. Leginkább arra lesz alkalmad, hogy ismereteidet szélesítsd, új emberekkel találkozz, elmélyítsd velük a kapcsolatodat, meghallgasd mások véleményét, különleges eszmecserékben vegyél részt. Semmire ne mondj nemet! Ha úgy alakul, hogy valaki szívességet kér tőled, ne utasítsd vissza!

A hét elején semmihez sincs kedved? Ez furcsa, hisz a Hold növekvőben van, sok energiát biztosít jó dolgok megtételéhez, új ügyek elindításához. Talán az a baj, hogy nem találsz olyan feladatokat, amik lekötnek, vagy épp némi izgalmat hoznak az életedbe? Ha úgy érzed, hogy nehezen indul ez a hét, akkor inspiráld magad valahogyan. Tűzz ki új célokat, rakd magasra a mércét és csinálj olyasmit, amit eddig sosem. Valahogy energetizáld magad, ne hagyd, hogy az unalom erősebb legyen nálad. Lehet, hogy szabadságra kellene menned? Ha ez nem megoldható, akkor légy türelmes, aggodalomra nincs ok, szerdára sokat javul a közérzeted, a hétvégre pedig teljesen kivirulsz.

Nem leszel könnyű helyzetben a következő napokban, ugyanis Mars sok kellemetlenséget tud majd okozni neked, szakmai és magánéleti téren egyaránt. Épp ezért lényeges, hogy légy toleráns, bárhol légy, bárkivel találkozz, vagy épp dolgozz együtt. Ezen a héten gyakori vendég lesz a kapkodás és a fejetlenség, sőt, néha olyasmire is rábólintasz, amiről tudod, hogy nem szolgálja az érdekeidet, viszont mások elvárják tőled. Akkor jársz jól, ha most nem kezdesz új dolgokba, hanem inkább a függőben lévő ügyeidnek próbálsz a végére járni. Most ne a gyorsaságra, hanem az alaposságra építs! Végezz el kevesebb tennivalót, de abban ne legyen hiba! Az átgondolatlan döntések, az elsietett lépések problémát okozhatnak.

Jelentős változásokra van szükség ahhoz, hogy ismét jól érezd magad a bőrödben. Ismerd be, hogy rengeteg apró-cseprő ügyed van függőben, s bizony ezek visszafognak az új dolgok megvalósításától. Minél tovább húzod az időt, annál nehezebb lesz bizonyos ügyek végére járni. Tény, hogy a nyár eddigi részében nem feltétlenül alakultak úgy a dolgaid, ahogy azokat eltervezted, viszont most fordulhat a kocka, amihez arra van szükség, hogy elhidd, igenis szebbé tudod formálni az életedet néhány apró dolog megtételével. Felejtsd el a pesszimizmust, tűzz ki új célokat, mosolyogj sokat, örülj a meleg időnek.

Energikus, minden szempontból ösztönző napok állnak előtted, sikeres és eredményes lehetsz munkában és magánéleti téren egyaránt, viszont nem ülhetsz a babérjaidon! Ha épp jelenleg vakációzol, akkor életed egyik legjobb élményében lehet részed, adj bele mindent, semmire ne mondj nemet! A hét első felében tele leszel tetterővel és energiával, ötleteid hasznosak lesznek, sokakat lenyűgözöl. Sok elvégzendő feladatod akad, könnyen lehet, hogy a hétvégére kifáradsz. Aggodalomra nincs ok, majd kipihened magad. Jó hír, hogy mindent elérhetsz, amit csak terveztél. A hétvégén szánj időt a szórakozásra, így újult erővel kezdheted a következő hetet.

Szűz létedre légy a következő napokban alapos, körültekintő és megfontolt. Semmit ne bízz a véletlenre, és ne hagyd, hogy mások döntsenek a fejed felett! Lényeges, hogy megőrizd a békét és a harmóniát a lelkedben, ha kell, inkább próbálj kissé eltávolodni a világ zajától. Kerülj el jó messzire minden olyan helyzetet, ami összezördülésekre adhat okot. Ha kell, légy megbánó! Ha jogi ügyek kerülnek szóba, azokat kellő odafigyeléssel kezeld, szükség esetén kérj szakértői segítséget. Ne lépd át a szabályokat, se közlekedésben, se magánéleti terén. Ne kezdj peres ügyekbe, ne sérts meg senkit, tudatosan keresd az örömöt, kedveskedj az embereknek.

Kiváló időszak áll előtted, csakis rajtad múlik, hogy turbóra járatod-e a lehetőségeidet, vagy csak hagyod magad sodortatni az árral. Jó hír, hogy egyik választással sem jársz rosszul, bár ha nem lustálkodod el az időt, akkor hosszú hetekre, vagy akár hónapokra előre sokat tehetsz azért, hogy sikeres légy, és másokat is meggyőzz arról, hogy téged válasszanak, veled dolgozzanak, neked adjanak egy különleges munkát. Szellemileg és érzelmileg is topon leszel, kreativitásod, aktivitásod folyamatosan nő, csak némi plusz kitartásra van szükség ahhoz, hogy átszakítsd a célszalagot. A problémák vagy elkerülnek, vagy ha akad is belőlük egy-kettő, azokon könnyedén átlendülsz.

Kreativitásoddal minden nap megleped környezetedet, sőt, még önmagadat is. Beindulnak a fogaskerekeid, s a bonyolult dolgokat kibogozod, az egyszerűekbe pedig olyan többletet viszel, ami széppé, varázslatossá teszi azokat. Rengeteg új ötleted születik ezekben a napokban, és támogatókat lelhetsz ezek megvalósításához. Bár eleinte azt fogod érezni, hogy folyamatosan gátakba ütközöl, de ne aggódj, ami késik, nem múlik, mert lehet, hogy csak azért nem sikerül valami elsőre, hogy másodjára szuper lehessen. Legyen kellő kitartásod véghezvinni elképzeléseidet, most minden lehetőséget megkapsz ahhoz, hogy learasd a babérokat.

Változatos hatásokkal lesznek teli a következő napok, ha dolgozol vakációzás helyett, akkor karriered, vállalkozásod terén tudsz most nagyot alkotni, érdemes kihasználni még a furcsa, alkalmanként nyakatekert lehetőségeket is. Valami egészen különleges feladatban tudsz részt venni, így pedig új tapasztalatokra szert tenni. Végre befut egy pimaszul jó ajánlat, amit tilos visszautasítani. Éld meg azt, ami adódik, Jupiter mindenben támogat. Megmutathatod rejtett képességeidet, melyeket környezeted eddig még nem ismert, vagy csak nem volt alkalmad sziporkázni. Új, érdekes emberekkel hoz össze a sors, ismerkedj bátran.

Egész héten tele leszel energiával, tettvággyal, megvalósítható ötletekkel, hát cselekedj! Sőt, most érdemes másokat is bevonnod a mindennapi feladatokba, mert a különféle ötleteket, ha bedobjátok egy közös kalapba, akkor óriási eredményre juthattok. Komoly kihívások várnak rád életed különféle területein, ugyanakkor ne vállald túl magad, csak annyi dologra bólints, amelyeket teljes biztonsággal el is tudsz végezni. Csütörtökön és pénteken adódhat pár galiba, de ezek csak látszólag nehezítik az életedet, sokkal inkább arra jók, hogy tapasztalatokat szerezz, ezáltal pedig a kijelölt célhoz még közelebb kerülj. Anyagiak terén gondold meg, mibe fekteted most a pénzed, ha valami túl fényes és csillogó, annak nézd meg az árnyoldalait is.

A heti bolygóállások erőteljes hatásai sok mozgalmasságot hoznak mindennapjaidba, erőt és energiát nem szabad kímélned, ha sikereket és eredményeket akarsz elérni. Ha elakadsz, akkor ne félj tanácsot kérni tapasztaltabbaktól. Ez nem ciki, hanem része az életnek. Ha nem vakációzol, hanem dolgozol, akkor akár kiemelkedő sikereket is elkönyvelhetsz, minden lehetőséget megkapsz ahhoz, hogy új dolgokba vágd a fejszéd, és meglepő gyorsasággal arathasd le a babérokat. Környezetedből olyan emberek elismerését is magadénak tudhatod, akikkel eddig szinte sosem sikerült közös hullámhosszra kerülnötök. Ha most indulsz nyaralni, sok izgalomban és pozitív élményben lesz részed.

Az égi hatások hétfőn és kedden lehet, hogy megnehezítik a dolgodat, mert nagyon fogsz ragaszkodni valamihez, pedig nem biztos, hogy kellene. Akár olyan formában is érzékelheted mindezt, hogy kicsit legyengülsz, kedvetlen leszel, nem vonz az újdonság varázsa, a szokásosnál jobban és gyorsabban kifáradsz. Az se okozzon meglepetést, ha a komoly megterheléseket nem viseled jól. Ne aggódj, ez az érzés nem tart örökké, sőt, szerdára úgy eltűnik, hogy már az öröm és a jó kedv költözik a lelkedbe. Ha régebb óta húzódó ügyeid ismét felszínre kerülnek, azokat ne húzd tovább, láss nekik, járj utánuk, zárd le azokat! A hét második felében már minden megy újra, mint a karikacsapás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.