Hétvégi horoszkóp (augusztus 2-3) - Találd meg az aranyutat!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén érdemes megtalálnod az arany középutat a szórakozás és a pihenés közt, így hétfő reggel nem érzed majd magad erőtlennek.

Rengeteg energia van benned, és örömteli lesz környezeted számára az, hogy csakis jó és pozitív dolgokba szeretnéd ezt befektetni. Olyan inspirációkat kapsz, melyek a kreativitásodra lesznek ösztönző hatással, sok érdekes ötlet pattanhat ki a fejedből, melyek a későbbi életedre lesznek nagyszerű hatással. Feltétlenül mozdulj ki az egyhangúságból, a rutinból, vagy épp a megszokott környezetedből. Tény, hogy környezeted általában tudja, mire számíthat veled kapcsolatban, de most lepd meg őket. Feszegesd a saját határaidat, s fény derülhet arra, hogy milyen rejtett tartalékokkal bírsz.

Ezen a hétvégén rengeteg izgalmas és érdekes élményben lesz részed, ám, ehhez feltétlenül ki kell mozdulnod a komfort-zónádból. Új emberek jönnek, régiek mennek életedből, - mindent fogadj el úgy, ahogy történik. Valamilyen régi titokról is fellebbenhet a fátyol, s akárkiről, vagy akármiről legyen szó benne, rosszul fog érinteni az információ. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy semmi nem történik véletlenül, s bizony nagyon is jó, hogy végre tisztán látsz! Ha valami nem hagy nyugodni, akkor annak járj a végére! Ráadásul, hogy tudnál úgy bulizni, hogy közben a gondolataid máshol járnak?

Légy ezen a hétvégén más! Térj el a megszokásoktól, ha van egy jó terved, hát cselekedj bátran, és menj szembe a társadalmi elvárásokkal! Nem kell másoknak megfelelni, csakis olyasmit tégy, ami számodra fontos és esetleg még hasznos is! Erődet, energiádat, és az ezekből táplálkozó ötleteidet meg tudod valósítani, meglepően sokrétűen felhasználhatod képességeidet, például rendet rakhatnál, szelektálhatnál, olyan helyeken is kitakaríthatnál, ahová ritkán nyúlsz. Szabadulj meg pár fölösleges tárgytól, és add oda olyanoknak, akiknek hasznos lehet.

Ha azt tervezted, hogy csendben és békében töltöd ezt a hétvégét, hát felejtsd el! Mondj igent, ha hívnak valahová, egy jó buli ad okot a vidámságra és az esetleges frusztráció levezetésére. Képes leszel felhőtlenül mosolyogni, idegenek előtt megnyílni, és másokat is pozitívabb gondolkodásra bíztatni. Segítségedre lehet, ha beszélsz esetleges gondjaidról bizalmasaidnak, hátha ők össze tudják rakni a kirakós apró darabkáit, s meghallgatva véleményüket, túl tudsz lendülni a gondjaidon. Olyan emberekkel is összehozhat a sors, akik új kapukat nyithatnak meg előtted szakmai téren.

Tüzes oldaladat mutatod a világnak, és most bizony ez sokaknak tetszeni fog. Meggyőzöd az embereket arról, hogy a sok ötlet vagy javaslat közül a legjobb a tiéd, hogy oda menjetek a családdal vagy a barátokkal, ahová te szeretnél. Mint általában máskor, most is kijárod magadnak azt, hogy neked legyen igazad, te kerülhess a középpontba. Azért figyelj arra, hogy senki ne érezze, hogy uralkodni akarsz rajta, rendben? Fogalmazz diplomatikusabban, teljesen egyértelműen, és mellőzd a sértéseket! Úgy add át a gondolataidat, hogy senki ne tudja azokat félreértelmezni, vagy a szavaidat kiforgatni. Kár lenne banális dolgokkal elrontani ezt a nagyszerű hétvégét.

Ne nézz visszafelé, ne abból indulj ki, milyen volt a hét eddigi része. A hétvégédet formáld kedved szerint, legyen olyan, amit szeretnél, ne hagyd, hogy bármilyen külsős körülmény rányomja a bélyegét. Akármi történjék is, a legjobb, ha mindent humorral és szeretettel kezelsz, de mindenképpen találj jó módszert arra, hogy az esetleges frusztrációdat levezesd, és mindezt ne a szeretteiden. A sport, a mozgás, a pakolászás, a szelektálás, egy kiadós kirándulás, vagy egy kis otthoni barkácsolás jó levezető lehet… Szerencsére a hétvégéd nagyobb része boldog és vidám, mosolyogni pedig ne felejts el! Vasárnapra minden visszatalál a harmonikus kerékvágásba, terveid úgy alakulnak, ahogy reméled.

Ez a hétvége minden szempontból sokkal jobb, izgalmasabb, sőt, mozgalmasabb lesz, mint tervezted. Komoly hatással lesz rád minden esemény, szerencsére csakis pozitív értelemben! Jó híreket kapsz, nagyszerű eszmecseréket folytatsz okos emberekkel, sok jó dolgot adsz másoknak, a mosolyt pedig nem lehet letörölni az arcodról! Rengeteg érdekes emberrel hoz össze a sors, de rég elfeledett barátok is keresztezhetik váratlanul az utad. Fontos, hogy építsd emberi kapcsolataidat. Ha még keresed életed nagy szerelmét, a mindent elsöprő érzelem szele megérinthet.

Ezen a hétvégén feltétlenül ügyelj az egészségedre. Helyezd középpontba a megfelelő táplálkozást, a mozgást, új információk szerzését. Fontos, hogy javíts fizikai állapotodon. Nem kell sietned sehová, ne vállalj plusz munkát, és kerüld a túlzott evést vagy italozást. Légy mértékletes! Ne hagyd, hogy bárki kihozzon a sodrodból, - különösen ne banális dolgok miatt! Csak engedd el magad, pihenj, meditálj, vagy akár jógázhatsz is, ne csinálj semmi olyat, amihez nincs kedved. Terveidet tudasd környezeteddel, így nem adhatsz okot konfliktusra, hisz tudni fogják, mire vágysz.

A hétvége legyen a pihenésé, a láblógatásé, kedvenc programjaid megéléséé. Legyen ebben a két napban mindenféle dolog, öröm, nevetés, aktív és passzív tennivaló, tánc, szerelem vegyesen! Jó, ha pihensz, de minden percet ne tölts semmittevéssel, kell némi izgalom. Tegyél valamit önmagadért, otthonodért, a közeli rokonokért. Mozogj, sportolj is egy kicsit, csábítsd el a barátaidat egy strandröplabda meccsre. Tele leszel energiával, s akár egy hegyet is képes lennél megmozgatni, csak rajtad múlik, mire használod fel az erődet és pillanatnyi kreativitásodat.

Ez a két nap jelentősen másképp alakul, mint ahogy eltervezted. A béke és a harmónia messzire elkerülnek, viszont ezzel szemben többször is érezni fogod a feszültség jeleit. Ha úgy érzed, összecsapnak a hullámok a fejed felett, az nem véletlen! Légy őszinte önmagadhoz, s ismerd be, hogy mostanában elhanyagoltál pár dolgot egy különös cél érdekében, aminek ugyan meglesz végre az eredménye, ám ideje az apróságokkal is foglalkozni, a családodat sem hanyagolhatod tovább. Készíts könnyű ételeket, két napig kerüld a szénhidrátbevitelt.

Jó hangulattal indul a hétvége, kedélyállapotod szuper, ha adódik is valami bonyodalom a környezetedben, az sem ingatja meg az elégedettségedet. Rég nem voltál ennyire pozitív és derűlátó. Terveidben megingathatatlan vagy, mosoly, vidámság, és öröm vesz körül, ráadásul sokakra leszel jó hatással. Gondolataid a jövő felé irányulnak, és másoknak is nagyszerű tanácsokkal szolgálsz, ha hozzád fordulnak segítségért. Mindenre lesz frappáns válaszod, élmény lesz a társaságodban lenni.

Attól, hogy augusztus elejét mutat a naptár, még ne gondold azt, hogy bátran költekezhetsz! Óva intenek az égiek a felesleges kiadásoktól, ezen a hétvégén! A Növőhold ezen szakaszában hajlamosabb lehetsz olyan dolgokra pazarolni a pénzed, melyekre nincs is igazából szükséged. Légy körültekintő, hidd el, ha elszámolsz tízig, rá fogsz jönni, mi is fontos, és mi teljese lényegtelen. Inkább írj listát a kötelezően beszerzendő dolgokról, és uralkodj magadon, amikor meglátsz egy sokadik ruhát vagy káprázatos cipőt. Keress inkább olyan programot, ahol nincs szükség a pénztárcádra.

Szerelmi horoszkóp augusztusra - A vonzás időszaka jöhethttp://www.life.hu/horoszkop/20140721-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-augusztus.htmlSok izgalmas dolog vesz körül, a változás szele valamilyen formában mindenképpen megérint, még az is lehet, hogy szerelmi háromszögbe bonyolódsz, még akkor is, ha ennek egyébként ellenére vagy.Horoszkóp--Pénzhoroszkóp augusztusra - most alapozhatod meg a jövődet!http://www.life.hu/horoszkop/20140721-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-augusztus.htmlAz Oroszlánban ragyogó Nap társául szegődik a Merkúr, a Vénusz és a Jupiter is egy-egy időre, s így sok szempontból megkönnyítik a pénz bevonzásának lehetőségét. Ami eddig akadozott, az most lendületbe jöhet. Horoszkóp--Havi horoszkóp augusztusra - a hulló csillagok havahttp://www.life.hu/horoszkop/20140721-a-life-hu-havi-horoszkopja-2014-augusztus.htmlMit ígérnek az égiek a nyár utolsó hónapjára? A legfontosabb iránymutatás az, hogy ha le kell mondanod valamiről, azt tedd meg önként, így kevésbé fog fájni! Amit viszont szeretnél elérni, azt kívánd tiszta szívből és minden erőddel!Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.