Hétvégi horoszkóp (augusztus 16-17.) - Az elengedés hétvégéje következik

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén nagy valószínűség szerint elengedsz valamit az életedből. A búcsú fájdalmasnak tűnhet ugyan, de tartsd szem előtt, hogy amikor becsukódik egy ajtó, mindig kinyílik egy másik. Ám hogy mit engedsz el magad mellől, és mire nyitsz új ajtót, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el neked. 

Pénteken még volt benned némi feszültség, de ez szombat reggelre tovaszáll, nyoma sem marad semmilyen békétlenségnek vagy elégedetlenségnek, helyette teljes kiegyensúlyozottság ölel körbe. A hétvége minden pillanata örömforrásokat tartogat neked, boldoggá tesznek a különféle események, találkozók, adódik alkalmad társaságba menni, bulizni, pihenni egyaránt. Könnyen megtalálod a közös hangot mindenkivel, akivel csak összehoz a sors. Még olyanokkal is egy hullámhosszra kerülsz, akikkel eddig csak vitákba gabalyodtál, vagy egyszerűen nem vetted komolyan őket.

Váratlan események sorozatára kell számítanod ezen a hétvégén, semmi sem alakul úgy, ahogy eltervezted, viszont összességében mégis minden a kedvedre lesz. Már szombat reggel kezdetét veszi valami új, valami különleges, ami biztosan mosolyt csal az arcodra és még elégedettséggel is feltölt. Légy egész hétvégén éber, figyeld az embereket, a reakcióikat, az események alakulását, és mindig épp ott és akkor szállj be bizonyos folyamatokba, amikor az szükséges. Ezen a két napon lényeges lesz, hogy mindenre gyorsan reagálj, ugyanis a belső hangod azonnal megsúgja neked, mi a helyes irány, csak figyelj!

Ezen a hétvégén sok minden megfordul a fejedben, kicsit elmerülsz a múltban, képes leszel meglátni a hibáidat, és nagyszerűen ráérzel arra, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy az ne csak neked, hanem másnak is elnyerje a tetszését. Észre fogod venni, hogy emberi kapcsolataid fókuszba kerülnek. Időt kell szánnod a baráti viszonyok átértékelésére, és el kell döntened, vajon mindegyikre szükséged van-e. Szaturnusz arra ösztökél, hogy gondold át az eddigi eseményeket, és csak azokat a kapcsolatokat tartsd meg, amelyek minden esetben a te javadat szolgálják. Ha bármely baráti szállal összefüggésben kételyeid adódnak, azt inkább zárd le!

A hét dolgosabbik részében felmerült kérdések a hétvégén is foglalkoztatnak, bár jó lenne, ha megpróbálnád ezeket mellőzni, és önmagaddal, családoddal, barátaiddal foglalkoznál. Többször megeshet, hogy messzire kalandoznak a gondolataid, szárnyal a fantáziád, nem is akárhogyan - ez utóbbi nem baj! Azért persze nem árt, ha odafigyelsz a szeretteidre is, mert ha észreveszik, hogy csak testben vagy jelen, nemtetszésüket fejezhetik ki. Legyen helyén a szíved, ráérsz szakmai témákkal foglalkozni a hosszú hétvége után. Tanuld meg, hogy mindent a maga idejében kell csinálni.

Oroszlán létedre ezen a hétvégén képes leszel legyűrni a tüzes, heves, akaratosabbik énedet, s meglepően tudatos leszel, előbb gondolkodsz, s csak utána cselekszel, sokak szemében ez furcsának tűnhet. Ám ha te így érzed jól magad, akkor annak megfelelően cselekedj, és nyugodtan szánj időt a dolgok alapos elemzésére, beszélgetésekre, őszinte megnyilatkozásokra. Magánéleti téren hatalmas áttörést tudsz elérni ezzel a szemlélettel, a kimenetel pedig garantáltan pozitív lesz. Mivel ezen a két napon hajlandó leszel egy adott dolgot több oldalról megközelíteni, az jelentős hasznot hozhat neked. Képes vagy bármire, csupán nem szabad hagynod, hogy bárki bármiről lebeszéljen.

Tennivalók sokasága sorakozik fel előtted, valamilyen formába mind kötődik az otthonodhoz. Viszont jöhet a nagy kérdés, hogy a kötelezettségek vagy a szórakozás mellett rakod-e le a voksod. Természetesen rajtad múlik, hogy otthon töltöd, vagy házon kívül az időt, egy biztos, nem lesz okod panaszra, nagyszerű élményekből akad most bőven. Bárhová menj, bárkivel találkozz, jó dolgok fognak történni veled. Otthonod rendbe tétele fontos, viszont a legjobb az, ha arany középutat keresel, s a rutinfeladatok mellett időt szánsz a tartalmas kikapcsolódásra, bulizásra, mély beszélgetésekre is, nem kell csak takarítással, lomtalanítással, vagy épp tanulással töltened ezt a hétvégét.

Szombaton délelőtt ugyan nem keresed magadnak a bajt, mégis egy meglehetősen furcsa élethelyzetbe keveredsz, azt tapasztalhatod, hogy valaki gátlástalanul megpróbál sarokba szorítani, csak azért, hogy a saját akaratát rád erőltesse. Szerencsére most elemedben leszel, észre fogod venni időben, mi a célja, és vita nélkül fogod tudni lerendezni ezt a nehéz szituációt. S ha ezen túl vagy, akkor a hétvége olyannyira nagyszerűen telik majd, hogy ezt a kis affért gyorsan el is felejted. Bármi adódjék ezen a két napon, helyén lesz az eszed, s mindent megoldasz pikk-pakk. Vasárnap akadnak majd olyanok, akik szeretnének hozzád közelebb kerülni, megismerni, légy nyitott erre!

Ez a hétvége nagyszerűen indul, s bizony a vége sem lesz rossz! Egy dolog teljesen biztos, hogy végigkísér, ez pedig a jókedv! Ugyanakkor többször is ki kell állnod önmagadért, igazadért, véleményedért, s ha egyszer kimondtál valamit, azt ne másítsd meg a többiek kedvéért. Be kell bizonyítanod, hogy kreatív ötleteid sokat érnek, és igenis figyeljenek oda ezekre mások is! Ne hagyd, hogy bárki felül akarja írni a döntéseidet. Szerencsére végül mindenkit magad mellé állítasz, mindenre jut időd, a lehetőségek száma pedig végtelen. Minden törekvésed sikerrel jár, Merkúr támogat a jó döntések meghozatalában.

A szombati napot elronthatja némi feszültség, esetleg egy összetűzés, keresnéd a jót, de tele leszel kérdésekkel, kételyekkel, nem találod a helyed, valahogy nem leled azokat a dolgokat, amiktől jobban tudnád magad érezni a bőrödben. Lehet, hogy egyszerűen csak hagynod kellene magad sodortatni az árral? Úgy bizony! Ne tervezz előre, légy spontán, és élj a mának, így pedig a vasárnap is jól alakul! A lényeg, hogy ne akarj pontos időbeosztást, és csak olyan helyekre menj, olyanokkal találkozz, akikkel biztos jól érzed magad.

Rengeteg izgalmas élményben lesz részed ezen a hétvégén, mindent csinálj
úgy, ahogy kedved tartja. Ha valahová nem mennél, akkor azt közöld másokkal. Minden döntésed a hasznodra lesz, a legjobb bulikra jutsz el, ismeretlenekkel találkozol, akik kiváló társaságoddá válnak. Néha egyenesen kapkodni fogod a fejed, hisz annyi minden történik majd körülötted. Persze az események nem az otthonod négy fala közt fognak zajlódni, így feltétlenül mozdulj ki otthonról! Szükséged van vidám társaságra, sok nevetésre, lazításra, a szomorúságot pedig felejtsd el!

A hétvége indulása pontosan azt jelzi, hogy hagyd magad mögött a hétköznapi gondokat, nyűgöket, a befejezetlenül maradt feladatokat. Úgysem tudod azokat megoldani hétfő előtt, hát legyints egyet, s foglalkozz önmagaddal és a terveiddel. Egy igazi Vízöntő ezen a hétvégén kirúg a hámból - csatlakozol a társasághoz? Adj te tippeket a többieknek, hová menjetek, mit csináljatok. Mutass irányt annak, aki bajba került, s hozzád fordul segítségért. Vasárnap kreatív leszel, sok kiváló eszme születik meg a fejedben, írd fel ezeket, a megvalósítással ráérsz még pár napot. Szánj időt beszélgetésre, kérj tanácsot, rágd át magad a nálad tapasztaltabbak bölcs tanácsain.

Pénteken is tele voltál pozitív, éltető energiákkal, s ez a hétvége további részében sem csökken, sőt, inkább a sok élmény hatására még vidámabb leszel. Még az is lehet, hogy egyfajta újjászületést élsz meg, már-már úgy fogod érezni, hogy rátaláltál valami különlegesre, ami eddig benned volt, de sosem tudott előbújni. Igazi kis energiabomba leszel. Rengeteg örömteli hír érkezik hozzád, és bármit csinálj, az jól sül el. A különféle hatások folyamatosan mosolyt csalnak az arcodra, s napi rutinfeladataid egyáltalán nem fognak neked gondot okozni. Sőt! Segítséget nyújtasz a környezetednek, kiváló ötletekkel látod el azokat, akik elakadtak az élet sűrűjében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.