Heti horoszkóp (augusztus 25-31.) - Az őszinteség időszaka közelít

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezzel a héttel új holdhónap indul, amely nagyon jó energiákkal erősíthet téged. Még ha valami balul sül el, azt is tudod majd orvosolni. Éppen ezért ezen a héten minden pillanatban légy őszinte! Mondd ki a véleményedet, ezzel ugyanis sokak tetszését elnyered majd. Ám hogy egészen pontosan mit kínálnak neked a csillagok, azt a Life.hu horoszkópja árulhatja el neked. 

Erről a hétről összességében az mondható el, hogy nyugodtan telik, a szerdai napot kivéve, ami bizony tartogat pár kellemetlen meglepetést. Szakmai téren összerúghatod a port valakivel, egy fontos terv vagy megbeszélés nem jön össze, vagy félresikeredik, esetleg egy régóta halogatott családi probléma ekkor éleződik ki igazán. Sebaj, tartsd azt szem előtt, hogy a többi napon igen jó energiák vesznek körbe, csak az nem fog sikerülni, amibe bele sem kezdesz. Kerüld el messzire a konfliktusokat, a problémás embereket, a banális vitákat, ne hagyd, hogy bármibe belerángassanak. Egyetlen dolgot tehetsz, méghozzá azt, hogy végtelen bölcsességgel és nyugalommal állsz hozzá a különféle ügyekhez.

Az égi hatások nagyszerűek lesznek, a hétfői újhold ösztönöz, változásokra sarkall, bevonzhatsz sok új, egyben izgalmas dolgot az életedbe. Lehet, hogy elkövetsz pár bakit is, de alapvetően jól végzed a dolgod, s minden kérdéses ügyre találsz megoldást. Az egyetlen igazán jelentős hiba, amit elkövethetsz az, hogy ha túlvállalod magad, mert könnyen lehet, hogy nem lesz elég időd az összes kötelezettséged teljesítésére, vágyaid véghezvitelére. Ne aggódj, ez az állapot nem tart örökké, bár tény, hogy egyetlen szabad perced sem lesz, ráadásul még környezeted, családod hirtelen támadt igényeinek is eleget kellene tenned.

Az ősz egyre közeleg? Szerencsére téged ez a tény nem zavar, s lehet bármilyen az időjárás, a maximumot tudod kihozni önmagadból és a lehetőségekből. A kedved egy csipetnyit sem romlik attól, hogy vasárnap lezárul augusztus, sőt! Inkább inspirál az, hogy újra tanulásba kezdhetsz, vagy átformálhatod a környezetedet. Minden és mindenki érdekel, örömmel meghallgatod mások gondolatait, ötleteit, és szívesen hozzáteszel ezekhez valami kis pluszt. Ugyanakkor most is fontos, hogy fordíts arra energiát és időt, ami saját hasznodat szolgálja, és bátran hagyd ki a számításból saját környezetedet, és túlzott elvárásaikat.

A legjobb tulajdonságaid kerülhetnek felszínre a következő napokban, amelyben sokat segít a hétfői Újhold, majd a Növőhold ereje. Sokakat el fogsz kápráztatni, s még a rejtett oldaladat is megmutathatod a világnak. Kevesen ismernek igazán, ám most ezen változtatni fogsz, jól is teszed, hogy kissé nyitottabbá válsz. Ugyanakkor légy logikus és előrelátó, ne fedj fel minden lapot, nehogy valaki megláthassa gyenge pontodat, amivel akár vissza is élhet. Épp ezért csak az erős, ambiciózus tulajdonságaidat helyezd előtérbe, inkább hátráljanak meg sokan, minthogy egyvalaki is kihasználjon. Mindig járj egy lépéssel előbbre másoknál.

A hétfői Újhold pozitív energiákkal tölt fel, épp ezért szánj időt arra, hogy alaposan átgondold függőben lévő ügyeidet. Ne dönts elhamarkodottan ezen a héten. Ha kell, kérj szakértői segítséget, mielőtt komoly döntésre szánnád el magad. Ha nem érzel feltétlenül kényszert arra, hogy titkaidat másokkal megoszd, inkább ne beszélj senkinek terveidről, vagy gyenge pontjaidról. Lássanak téged az emberek erősnek, kitartónak, elszántnak, - legyen ez a titkos taktikád. Mindenben Te mondd ki a végső döntést úgy, hogy később se bánd meg! Anyagiak terén visszafogottság javasolt, ha lehet, ne költekezz feleslegesen, sőt, inkább tartalékolj.

Ezen a héten rengeteg dolog történhet körülötted… ha hagyod! Sok váratlan esemény is megesik veled, de figyelned kell arra, hogy nem szabad mindent kézpénznek venned! Maradj reális, láss a dolgok mögé, elemezd a részleteket, a megszerzett információkat, s ha kételyeid vannak, semmire ne bólints rá, - ugyanis valaki megpróbálhat a közeledbe férkőzni, esetleg ki is használni! Mindegy, hogy régi vagy új ismerősről legyen szó, kezeld óvatosan ezt a hirtelen mutatkozó, erőteljes érdeklődést. Csak azt hidd el, ami kézzel fogható, megmagyarázható, és érthető. Légy diplomatikus mindenkivel, ne kertelj, ha ki kell mondani valamit, hát tedd meg!

Ezen a héten érdekes kettősséggel találod szembe magad. Lesznek remek pillanataid, amikor csakis előre tekintesz, új célokat tűzöl ki magad elé, és megállíthatatlannak lát a környezeted. Máskor viszont elesettnek tűnsz, s mintha nem látnád a kiutat. Nem leszel topon, hullámvasúton ülsz, egyszer fenn, máskor lenn, - fontos lesz odafigyelni egészségi- és lelki állapotodra. Mérlegként persze ez az állapot nem is annyira idegen tőled, mégis jó lenne, ha megpróbálnád kezedben tartani az irányítást. Hagyd, hogy szeretteid segítsenek, támogassanak, ötletekkel lássanak el, lehet, hogy mindösszesen erre van szükséged, és semmi többre.

Ha úgy véled, kifárasztott az elmúlt két hét, és semmihez sincs eleinte kedved, akkor jól teszed, ha mégis esélyt adsz a hétfői napnak, hisz Újhold lesz, szuper jó energiákkal, új kapuk kinyílásával és érdekes lehetőségek megjelenésével. Kedden és szerdán a különféle dolgok maguktól is jól fognak alakulni, nem is kell nagyon erőlködnöd. Tény, hogy csütörtökön és pénteken több időre és energiára lesz szükség, hogy bizonyos feladatokat elvégezz, ám lesz kedved majd ahhoz is, hogy a megszokott munkametódusokat kissé átformáld, így pedig hosszú távon a saját dolgodat fogod megkönnyíteni. A sors most arra akarja felhívni a figyelmedet, hogy egy-két apróságon változtatnod kell!

Remek ismerkedési lehetőségek sorakoznak előtted, szakmai, iskolai, baráti téren egyaránt gyarapíthatod a hasznos, tartalmas kapcsolatok számát. Alkalmad nyílhat arra, hogy új oldaladat mutasd meg másoknak, magadhoz vonzd az embereket, és mindenkivel megtaláld a közös hangot. Ne félj rálépni az ismeretlen útra, attól pedig különösen ne tarts, hogy olyan embereket is közel engedj, akiknek eddig kerülted a társaságát. Csak nyerhetsz azon, ha nyitott és befogadó leszel! Fontos tudnod azt is, hogy a rutin, és a megfeszített tempó alkalmanként elkedvetleníthet, ám mégis tudsz erőt és inspirációt meríteni valahonnan.

Valaki alaposan felbosszanthat a hét elején, Te pedig meg is sértődsz ezen. Még szerencse, hogy amilyen gyorsan zajlódnak az események, a megbékélés sem húzódik soká. Szerdától hirtelen kisüt a nap a fejed felett, eltűnnek a felhők, és minden nagyszerűen fog alakulni körülötted. Képtelenség lesz téged kihasználni, becsapni, megvezetni, - ugyanakkor bárki nyerhet azzal, ha együtt dolgozik, gondolkodik és tervez veled. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják, ne avatkozz bele idő előtt semmibe! Ha ügyes vagy, s hagyod, hogy mások megmutassák, hol vannak a csapdák, te mindet ki tudod majd kerülni.

Hétfőtől egészen szerdáig kiváló energiák ölelnek körbe, - köszönhetően a hétfői Újholdnak. Rengeteg feladatot el tudsz jóval többet, végezni, mint egy átlagos hétkezdés során. Számos pozitív esemény követi egymást, ráadásul egy-két régóta húzódó problémád szinte magától megoldódik, pedig te már letettél arról, hogy rendezz bizonyos ügyeket. Lehetőségeidhez mérten esténként tedd szabaddá magad, ezáltal pedig segítheted fantáziádat újra szárnyalni, vagy épp a szerelmet engedheted magadhoz közel. Tegyél meg mindent azért, hogy te is, és környezeted is visszanyerje jó kedvét, életszeretetét, csütörtöktől pedig picit lazább lehetsz, s előállhatsz új ötletekkel.

A problémák ezen a héten elkerülnek, az alapvető tendenciák jó dolgokat és új lehetőségeket ígérnek neked. Ha akad is valami galiba, akkor az legfeljebb csütörtökön vagy pénteken képzelhető el, viszont az is borítékolható, hogy gyorsan találsz ötletes megoldást mindenre. Összességében kijelenthető, hogy minden menni fog, mint a karikacsapás! Ha esetleg azt érzed, hogy átmenetileg hiányzik belőled a kitartás és az ambíció, akkor az csak azért lesz így, mert nincs új kihívás az életedben. Ötölj ki egy jó tervet, amire alapozni lehet, és odafigyelést, valamint koncentrációt kíván tőled. Ha elakadsz, ne félj segítséget kérni környezetedtől!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.