Hétvégi horoszkóp (augusztus 23-24.) - A szexi kalandok hétvégéje jön

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexuális energiák erőteljes hatása érdekes helyzeteket teremthet, készülj fel minden eshetőségre. Ám hogy mit hoz pontosan a hétvége, azt a Life.hu  horoszkópja árulja el neked.

Gyorsan ugorj ki a mókuskerékből, és add át magadat a hétvége pozitív hangulatának. Élvezd a nyarat, ameddig még tart! Az energiatartalékaidat felőrölted az elmúlt napokban, így a szórakozás és aktív kikapcsolódások mellett pihenj is, találd meg az arany középutat! Jó hír lehet, hogy senki nem akar majd céljaid elérésében gátolni, sőt, szeretteid támogatnak abban, amit programként tűzöl ki magad elé. Jót fog tenni, ha emberekkel találkozol, de a láblógatásról se feledkezz meg, nehogy hétfő reggel szembesülj azzal, hogy fáradt és nyűgös vagy.

Jó ideje készülsz egy őszinte vallomásra? Ugyanakkor eddig sem az idő, sem a helyszín nem volt megfelelő? Sebaj, ami eddig késett, annak remek terepet ad ez a hétvége, semmilyen probléma rendezését nem érdemes tovább halogatni - különösen azért, mert hétfőn jön az újhold, amikor már az építkezés vár rád. Épp ezért mindazt, ami zűrös, problémás, kellemetlen, ideje a helyére tenni, hogy a lelked is megnyugodhasson. A kommunikáció legyen tiszta, hogy senki ne érthessen félre. Légy őszinte ezen a hétvégén mindenkihez, így ugyanezt fogod visszakapni.

A hátad mögött tudhatod végre a mindennapos problémákat, a leterheltséget, a nyűgöket, és magadévá teheted ennek a csodás hétvégének a nagyszerű energiáit. Sok érdekes és izgalmas pillanatban lesz részed, hagyd magad kicsit sodortatni az árral, s hidd el, nem fogod megbánni, hogy új dolgokat próbálsz ki. Foglalkozz a magánéleteddel, azokkal az emberekkel, akiket szeretsz, de nem jutott rájuk annyi idő mostanság, mint amennyit szerettél volna. Átmenetileg felejtsd el a kötelezettségeidet, s csak a hétvégének megfelelően keress magadnak programokat. Lógasd a lábad bátran!

A hétvége programjai közül űzd messzire a munkát, és az otthoni teendőket se mostanra zsúfold össze. Csakis a pihenésé, a kikapcsolódásé legyen ez a két nap! Ne keress kifogást! Lehet, hogy vannak függőben lévő ügyeid, de akkor is told el azokat hétfőre, nem ezen a hétvégén fogod megtalálni a megoldókulcsokat. Ha kibírod, akkor most kerüld el a zajos és túlzsúfolt helyeket. Legyen ez a két nap a csendes visszavonulás ideje, amikor jut idő a gondolkodásra, a következő időszak terveinek átgondolására.

Ez a hétvége azért lesz kedvedre, mert minden olyan dologra jut időd, amit fontosnak tartasz. Semmit nem kell elhalasztani, csupán egyetlen lényeges tényező van: mindig csak egy dologra fókuszálj. A mély gondolatok, az őszinte beszélgetések, az emberi kapcsolatok ápolása kiemelt helyre kerülnek. Az elmúlt időszak hibáinak és pozitív eredményeinek alapos kiértékeléséhez kérd olyan személyek segítségét, akik kívülállóként mondhatják el neked, esetlegesen hol hibáztál. Lesz időd és kedved eltűnődni mindenféle ügyes-bajos dolgon, melyek által a terveidet pontosíthatod.

Valami újdonságra vágysz, a szokásostól eltérő élményre? Egy különleges hétvégét szeretnél megélni? Semmi akadálya, és ehhez nem is kell messzire menned! Úgy kívánod eltölteni ezt a két napot, hogy abban legyen hevesség, ritmus, mozgalmasság és izgalom egyaránt? A lényeg, hogy szervezd meg magad a programokat, és ne hagyd, hogy abba bárki belekotnyeleskedjen. Tedd azt, ami jólesik, ott és azokkal, akikkel szeretnél együtt lenni, ne hagyd magad visszatartani semmitől! Olyan emberekkel légy együtt, akik örömöt adnak, nem pedig elszívják az energiáidat.

Élményekben gazdag napok állnak előtted, hozd ki ezekből a maximumot! Energiából és jókedvből nem lesz hiány, pörgesd fel magad! Mozdulj ki otthonod négy fala közül, mert az izgalom nem ott vár! Ne fogod vissza magad semmilyen téren, tombolj, légy egy kicsit őrült, és ha kell, lépj át határokat, melyeket eddig sosem mertél! Ez a hétvége a bulin és a féktelen szórakozáson kívül arra is remek lehetőséget kínál, hogy tárgyalóasztalhoz ültesd a családodat, s meggyőzd őket valamiről, ami fontos neked! A meggyőzőképességed most nagyszerű lesz!

Nyisd ki a szemed, hegyezd a füled, és csapj le a kínálkozó lehetőségekre, ugyanis egy titkos vágyad végre megvalósulhat. Tökéletes ez a hétvége arra, hogy a kezedbe vedd életed irányítását, s valami nagyszerű dolgot tégy önmagadért, s csak másodsorban a többi emberért. Néha igenis kell egy kis önzőség, mert csak ez által valósíthatod meg a legtitkosabb vágyaidat. Tégy meg mindent a sikerért, és természetesen ne hagyd, hogy bárki keresztülhúzza a számításaidat. A kilátásaid nagyszerűek, s még segítőkre is lelsz, ha szükséged lenne rájuk.

Minden bizonnyal remek terveid vannak a hétvégére, ám a sok szuper program mellett feltétlenül ügyelj az egészségedre! A Hold most nem kedvez neked, s kissé talán le is gyengíthet, esetleg elkedvetleníthet. Könnyen megeshet, hogy emésztési zavarok, hasi fájdalmak léphetnek fel, viszont ezeket könnyen megakadályozhatod, amennyiben eleve figyelsz arra, mit viszel be a szervezetedbe, mennyit, milyen minőségben. Ne terheld le magad nehéz ételekkel, alkohollal! Pihenj eleget, egyensúlyozd ki a lelked és a tested. Tisztítótea és alvás - sokat segíthetnek!

Ugye szereted, ha kényeztetnek, és csakis rád figyelnek? Nos, akkor ezen a hétvégén minden a kedved szerint alakul, sok olyan ember vesz majd körül, akik szívesen lesik a kívánságaidat. Könnyen lehet, hogy lesz egy konkrét személy, aki mindent meg fog tenni azért, hogy jól érezd magad a társaságában. Általa és a kellemes hétvégi programok segítségével feltöltődsz energiával, sőt, pár új ötlet is megfogalmazódik a fejedben. Ugyanakkor lényeges momentum lesz, hogy ne csak elvárd, hogy szeressenek, hanem adj is vissza a feléd áramló érzelmekből!

Ha tartalmas, szórakoztató bulira és fürdőzésre vágysz, akkor most kell cselekedned, hisz vészesen közeleg a nyár vége. Lehet, hogy más nyári hétvége esetén a pihenés jelentősebb szerepet kapna, mint most, ám légy bátor és engedd szabadon a vágyaidat, csináld azt, amit akarsz! Bontakoztasd ki a kreativitásodat, javasolj te bulizásra alkalmas helyeket a barátaidnak! Az otthonoddal leghamarabb vasárnap délután vagy este foglalkozz, addig önmagadat tartsd a középpontban. Itt az ideje, hogy kitalálj valami újat, s hagyd magad sodortatni az árral!

Mindenképpen mozdulj ki otthonról ezen a hétvégén! Ne foglalkozz azzal, ki tart veled és ki nem, a lényeg, hogy ereszd el magad, s akár egy kis féktelenséget is megengedhetsz magadnak! Űzd messzire az egyhangúságot, ne tápláld magadat negatív gondolatokkal, csak a vidámságnak és az örömöknek élj. Kihagyhatatlan kellékei ennek a hétvégének a fesztiválok, zenés, táncos mulatságok és a kedves emberekben bővelkedő társaságok. Ne keress kifogást a bulira, a barátaiddal való találkozásra, jót fog tenni neked! Semmi nem lehet elég messze, ha érdekel az adott hely, az emberek, a program - igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.