Heti horoszkóp (szeptember 1-7.) - Az önbecsülés útjára léphetsz

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önismeret, önfejlesztés, önbecsülés: ez a három rendkívül fontos elem köszön be ezen a héten az életedbe. Elindulhatsz egy olyan úton, amely a helyes önismeretből kiindulva a bölcs önbecsülésig vezethet. Ám hogy melyek lesznek a kezdő lépések, azt a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el neked. 

Szakmai és tanulmányi téren jelentős sikerre számíthatsz, bár az is igaz, hogy ez sok odaadást és figyelmet kíván majd tőled. Persze az, hogy most kezdődik szeptember hava, nagyszerű hatással lesz rád, újat akarsz csinálni és alkotni, esetleg nyelvet tanulni, más emberekkel, idegen kultúrákkal ismerkedni. Egy biztos: bármit tégy ezen a héten, minden jó hatással lesz rád, hosszú távon pedig hasznodra lesz. Fontos, hogy ne futamodj meg a kihívások elől, mert szükséged van a változásra, új élményekre. Ez a hét akár egyfajta vízválasztó is lehet, előmeneteled, állásváltoztatásod, vagy akár vállalkozásod elindítása biztos eredményt fog hozni. Magánéleti téren is fontos döntést kell tenned, ebben segít Szaturnusz!

Ez a hét alaposan le fog terhelni, mind szellemileg, mind pedig fizikálisan, így ha majd a hétvégén úgy érzed magad, mint egy kifacsart citrom, az nem lesz véletlen. Zsúfolásig telik minden napod feladatokkal, s képtelenség lesz kiugrani a mókuskerékből. Az egyhangúság máshol keres magának menedéket, mert nálad tele lesz a naptár. A gondolataid és a fantáziád jó, ha együttműködnek, minden ötletet azonnal vess be a cél érdekében. Ha nincs, aki segítsen, akkor jusson eszedbe, hogy egymagad is képes vagy bármire! Az égiek minden terved megvalósításában támogatnak, sőt, ami nem neked jut eszedbe, abban is látsz perspektívát, vagy legalább pár jó tanáccsal szolgálsz majd másoknak.

Ne lepődj meg azon, és ne is keresd az okát annak, hogy ez a hét problémák, viták és galibák nélkül telik majd. Egyszerűen csak örülj annak, hogy minden megy, mint a karikacsapás. Ha kérdezel, lesznek válaszok, ha elakadsz, biztos lesz, aki segít. Ha hibázol, gyorsan meg tudod oldani, ha pedig eleve sikerre viszel valamit, sokan fognak neked gratulálni. A szerencse már hétfőn melléd szegődik, a legkülönfélébb formában tapasztalhatod meg, milyen jó a mázlisták táborát gyarapítani. Még az is lehet, hogy elkerülsz egy balesetet, megtalálsz valamit, amiről azt hitted, elveszett, vagy egyszerűen csak szembetalálkozol mások problémáival, amelyek arra világítanak rá, hogy neked milyen szerencséd van.

Az előtted álló napok jóval kedvezőbben alakulnak, mint reméled. Szakmai téren nagyot léphetsz előre, tanulmányi téren konkrét célokat tudsz kitűzni magad elé, így a megvalósítás is könnyebbé válik. Folyamatosan alkalmad adódik a szellemi fejlődésre, akár egy tanfolyam vagy egy továbbképzés által. Tágíthatod a horizontot, s végre bezsebelheted az elmúlt időszakban elmaradt dicséreteket. A rengeteg tennivaló mellett ne feledd, hogy a családod vagy kedvesed támogatása nélkül nem jutottál volna ilyen messzire, úgyhogy szentelj időt magánéleted szebbé tételére is. Most megtapasztalhatod, milyen jólesik szeretteidnek a figyelmed.

Vegyes hatások jellemzik az egész hetet, folyamatos növekedésben lesz a Hold, s bár mindig fel tudsz töltődni energiával, ugyanakkor fel is használod azt, így lesznek pillanatok, amikor igencsak fáradttá és nyűgössé válsz. Könnyen megeshet, hogy alkalmanként a pokolba kívánsz mindent, de hidd el, hogy az események mélyén húzódó pozitív áramlatok a te javadra fordítanak hamarosan mindent. A látszólag legkellemetlenebb dolgokból alakulnak ki a legsikeresebb eredmények. Lesz a következő napokban nehézkes, leterhelő és mosolyra fakasztó történés egyaránt, s akkor tudod ezekből a legtöbbet kihozni, ha semminek nem szabsz határt, semmire nem mondasz nemet. Ha elfogadod a változást, akkor a sors kegyes lesz hozzád!

Többször is kényszerhelyzetbe kerülsz, mert a körülmények arra kényszerítenek, hogy nehéz kérdéseket válaszolj meg. Olyan dolgok kerülnek központi helyre, melyekről általában nem szívesen beszélsz, de most elkerülhetetlen lesz. Többször is előkerül a becsületesség, az őszinteség, a figyelem témaköre, mások tisztelete. Ha egyenes válaszokat adsz másoknak, persze annak megfelelően, ahogy legbelül azt jónak érzed, akkor minden helyzetből győztesen kerülhetsz ki! Emellett egy régóta halogatott ügy sem tűr további halogatást, meg kell oldanod, hogy tovább tudj lépni, így pedig fejlődhess, és lezárhasd a múltat. Csakis előre nézhetsz, a hátrafelé tekintgetés gátol és időt vesz el.

Nagyszerű napok állnak előtted, panaszra nem lehet okod, sőt, próbáld a remek körülményekből a lehető legtöbbet kihozni! Ne lébecolj, ne húzd az időt, csak tedd a dolgod, és fogadd el az új lehetőségeket is. Ne csóváld a fejed azért, mert tele leszel feladatokkal, vagy azért, mert a szabadidőd nullára redukálódik. A múlt héten sem voltál tétlen, de ez a mostani talán az év legmozgalmasabbjának ígérkezik. Minden életterületen nőnek az esélyeid, szaporodnak a lehetőségeid - erre vágytál, nem? A környezetedben élő és dolgozó emberekre jó hatással leszel, de persze ők is szívesen irányt mutatnak, ha egy pillanatra elvesznél az élet sűrűjében.

A hét elején nem találod a helyed, egyszerűen nem leled meg azt az inspirációt, amire szükséged lenne a továbblépéshez. Ennek egyik legfőbb oka az lesz, hogy semmi sem akar a kedved szerint alakulni, bármihez nyúlsz, az nem halad, mintha megállt volna az óramutató. Légy türelmes, ez a fura helyzet csak szerda reggelig tart, utána hirtelen minden lendületbe kerül, s a dolgok könnyebbé válnak. Hétvégére eléred a csúcspontot, bármire kapható leszel. A hét második fele nagyszerű, mozgalmas és izgalmas lesz, mindaz, ami nem sikerült hétfőn vagy kedden, szinte magától megoldódik később. Egy kellemes családi esemény csak tovább fokozhatja a jó hangulatot.

A hét első felében úgy tűnhet, hogy pár feladat jóval több erőfeszítést kíván tőled, mint máskor, ám épp a többletidő által gyűjthetsz érdekes tapasztalatokat. Összességében elég vegyesek lesznek a heti konstellációk, ám aggodalomra azért nincs ok, csupán annyi a feladatod, hogy jóval körültekintőbbnek, figyelmesebbnek, no és persze toleránsabbnak kell lenned a különféle élethelyzetekben. Tüzes Nyilasként néha szeleburdi vagy, de a most következő héten ez nem megengedhető! Mivel rengeteg kérés és ajánlat érkezik hozzád, ezért fontos lesz, hogy ne mondj elhamarkodottan igent vagy nemet semmire! Alaposan fontold meg a döntéseidet.

Ezen a héten szinte állandóan kétségek gyötörnek, rendszeresen elbizonytalanodsz, vajon jó úton jársz-e, vagy változtatnod kellene a körülményeiden. A kérdésre a válasz nem nehéz, igaz? Döntsd el azt, hogy ismét belevágsz-e egy már igen unalmas, számodra csak kényszerűségből végzett tennivalóba, vagy bátor leszel, s odafigyelsz Szaturnusz instrukcióira? Ez a planéta ezen a héten segítségedre lesz, arra tud sarkallni, hogy továbblépj, s néhány dolgot alaposan megreformálj magad körül. Jó helyen vagy? Nem? Ha megérett benned az igény a változtatásokra, akkor ezen a héten fantasztikus esélyt kapsz arra, hogy továbblépj!

Kiváló égi konstellációk világítják meg utadat, egészen a célig! Nem kell sötétben tapogatóznod, mert mindig akad valaki, aki válaszol a kérdésedre, vagy fényt gyújt neked, így pedig könnyebben megérted azt is, mi a jó, s mi az, ami csak feltart a haladásban. Jön valaki az életedbe, akinek a segítségével meg fogod érteni, mi és miért történik körülötted. Jelentős áttörést érhetsz most el, mert ha eddig hagytad, hogy mások belekotnyeleskedjenek az életedbe, mostantól ez másképp lesz, ne engedd, hogy mások döntsenek a fejed felett! A jótékony növőhold segítségével biztosan tele leszel erővel, energiával, minden feladatot meg tudsz oldani, amibe csak belekezdesz.

A hét eleje döcögősen indul, kisebb-nagyobb akadályok sokaságát kell leküzdened, de biztos, hogy sikerülni fog, hisz a növőhold pozitív energiáiból folyamatosan tudsz majd töltekezni. Átmenetileg akár azt is érezheted, hogy sokan ki akarják használni jóindulatodat, kedvességedet, odaadásodat, ám az idő múlásával ezek a furcsa hatások sorra elmúlnak, s egyre jobban fogod magad érezni a bőrödben. Csütörtökig állnod kell a sarat, és nem szabad minden apróságot magadra venned, aztán pénteken és hétvégén már-már zavarba ejtően jól alakulnak a dolgaid. Teljesen lenyugszol, sőt vidámság jellemzi mindennapjaidat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.