Hétvégi horoszkóp (augusztus 30-31.) - A tisztánlátás hétvégéje jöhet

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén a Hold és a Vénusz segíthetnek abban, hogy a körülötted élő emberek szándékait és a helyzeteket is a maguk igazságában ismerd fel. Nem takarja többé fátyol, félelem vagy önámítás a szemed. Még az is lehet, hogy most ébredsz rá, ideje valakitől végleg búcsút venned. Ám hogy mi vár rád pontosan, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulhatja el neked.

Remek hétvége vár rád, az égi energiák felvidítanak, ösztökélnek, biztos nem fogsz egy helyben ücsörögni. Élményekre és mozgalmasságra vágyakozol, éld is meg mindkét napot ebben a szellemben. Ne gondolj arra, hogy itt van szeptember, meg a nyár vége, csak azt lásd magad előtt, hogy miben leled örömöd. Örülj a jó kedvnek, tele vagy vitalitással, ez megadja a hétvége pozitív hangulatát. Senki nem képes letörni a hangulatodat, még a morcos szomszédot, a kedvetlen eladót is fel tudod vidítani. Tulajdonképpen igazi kihívás lehet most számodra mások hangulatának javítása. A gondolataid vasárnap viszont már egy konkrét ügy körül járnak, egy nagyszabású dolog megvalósítása kerül előtérbe. Ne futamodj meg!

Ezen a hétvégén nagyon érzékenyen reagálsz a külvilág impulzusaira, erős igényed lesz a romantikára és a kedvességre. Szerencsére nem egyoldalúan képzeled el ezt a helyzetet, hanem adsz is, ha kapsz. Kiválóan ráérzel arra, mire vágynak mások, és szívesen teljesíted szeretteidnek vagy barátaidnak a kívánságait. Használd ki ezt a hétvégét arra, hogy jót tegyél, meglepetéseket okozz az embereknek, pozitív gondolataidat oszd meg másokkal, akik biztos hálásak lesznek figyelmedért. Természetesen fontos, hogy keresd a lehetőségét annak, hogy pihenj, lazíts egy kicsit, s elmélkedj, biztos jó úton jársz-e, vagy kellene-e valamin változtatnod mostanság?

Nincs komoly terved erre a hétvégére? Valószínűleg, csak arról van szó, hogy még nincs, ám biztos lesznek szuper javaslatok, és akad olyan, amire igent is mondasz. Persze, ha csak úgy lazsálnál egy jót, azt is megteheted, de tudd, az égi energiák aktivitásra ösztökélnek. Menj társaságba, ismerkedj, mondj igent egy randira, és biztos nem fogod megbánni! Ne elmélkedj a múlton, ne tűnődj az elkövetett hibákon, hanem tervezd meg a közeli jövőt, hisz maholnap itt van szeptember hava. Közeleg az ősz, több lesz a tennivalód, amire érdemes felkészülni.

Ez a hétvége lehet csendes, békés, szólhat a pihenésről, a lazsálásról, a hobbidról, esetleg a szeretteidről. Ám a legfontosabb, hogy leginkább rólad szóljon, a te igényeidről. Milyen titkos vágyaid vannak? Egyet most teljesíts magadnak, mintha te lennél a jó tündér! Egyáltalán nem baj, ha szeretnél kicsit önmagaddal és álmaid megvalósításával foglalkozni. Tedd ezt úgy, hogy arany középutat találsz, s közben a családodat sem szorítod háttérbe. Meg tudod csinálni! Találd meg az aktív és a passzív szórakozási formákat, és élvezd a augusztus utolsó hétvégéjét.

Már rég tervbe vetted, hogy egy különleges hétvégével leped meg magad? Itt az alkalom, hogy a kivitelezésre is sort keríts! Augusztus végén járunk, sokat tettél azért, hogy jutalomban részesülj. Bármit találj ki magadnak, ne hagyd, hogy arról mások lebeszéljenek. Jó lesz a ridegebb őszi napokon visszagondolni erre a két napra. Nem az a lényeg, hogy hol töltöd ezt a hétvégét, hanem az, hogy olyan közeget válassz, olyan társasággal, mely teljes mértékben megfelel terveidnek és elvárásaidnak. Az ismerkedés kötelező, vegyél részt izgalmas eszmecserékben, és a jó ötleteket később építsd be a mindennapjaidba.

Régóta foglalkoztat egy bizonyos kérdés, s erre a hétvégén megleled a választ. Sokan sietnek segítségedre akkor, amikor fel kell lebbentened a fátylat egy titokról, ám érdemes ezzel foglalkozni, mert valamilyen formában hasznot húzhatsz belőle. A tisztán látás fontos, s végre túllendülsz egy holtponton. Az az életterület, amely megrekedt, most hirtelen felélénkül, izgalmas események sora okoz örömöt, te csak használd ki azt, hogy könnyen változtathatsz életeden, megszokott mindennapjaidon. Nem utolsó sorban olyan emberekkel hoz össze a sors, akik sok ötletet adhatnak ahhoz, hogy hol tudod a képességeidet maximálisan kamatoztatni.

A monoton hétköznapok iszonyatosan untatnak? A túlhajszoltság ezen a héten sem került el, bár az is igaz, hogy mindig újra tudtad tölteni energiatartalékaidat, s minden nap új lendülettel tudtál nekifutni a teendőknek. Ilyen lesz a hétvége is, egyszerűen nem fáradsz el, mindig jön egy új programötlet, egy izgalmas javaslat, és semmire ne mondj nemet. Mindenhova menj el, ahová hívnak, és élvezd annak a lehetőségét, hogy alkalmanként a társaság középpontja lehetsz. Ha még keresed a Nagy Őt, akkor a tettek mezejére lépve bátran nézz körül a szingli férfiak közt, mert bizony akad majd valaki, akit behálózhatsz!

Úgy tervezted, hogy a hétvégét pihenéssel, lazsálással töltöd? A terveket az élet néha felülírja… így lesz ez most is! A nyár utolsó hétvégéjét maximális sebességre kapcsolva kell megélned, hozd ki magadból és a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet. Sok szerető családtag és barát inspirál majd, s aktivitásra ösztökélnek. Váratlan lehetőség híre fut be hozzád, s ha ezzel nem élsz most, akkor hétfőn már nem lesz rá lehetőséged, ez amolyan „most vagy soha” alkalom. Lehet, hogy be kell segítened valahol, esetleg egy elrontott ügyet Te tudsz jóvátenni, a lényeg, hogy ami adódik, azt csináld.

A kedélyállapotod folyamatos emelkedésben van, nem fárasztott ki a hét nehézkesebb, dolgosabb része, sőt! Egyenesen feltöltötted magad energiával, így végre olyan dolgokhoz is lesz kedved, melyekre régóta ácsingóztál. Meg találod hozzá a megfelelő időt, a jó társakat, a szuper helyet, és a maximumot tudod így kihozni ebből Ezen a hétvégén megnyílik előtted egy új kapu, lépj hát át a küszöbén. Csak a bátortalanságod lehet ellenfél abban, hogy új szerelemre lelj, belevágj egy utazásba vagy egy érdekes programban vegyél részt.

Sok bizonytalanságot meg kellett élned az elmúlt napokban, de a hétvégén megtalálod a lelki békét, örömöt lelsz apró dolgokban is. Persze nem baj, ha egyáltalán nem vagy abban biztos, hogy tényleg helyes döntéseket hoztál magánügyeiddel kapcsolatban, ez esetben keresd a lehetőségét annak, hogy elmerülhess a gondolataidban. Jól teszed, ha sokat töprengsz, s tűnődj el bátran a számodra lényeges dolgokon. Igyekezz meglátni végre az élet naposabbik oldalát is, a pesszimizmus nem túl jó mulatság. Egy Baknak ne legyenek negatív gondolatai, csakis a jót lásd meg a különféle élethelyzetekben és az emberekben!

Ezen a hétvégén tégy mindent a saját kedved szerint, s ha épp nem akarod az időt hangos társaságban, vagy az otthonodtól messzire eltölteni, hát az sem baj! Nem gond, ha nem történnek átütő erejű dolgok, a lényeg, hogy jól érezd magad. Jól döntesz, ha inkább passzív, pihenős órákat szánsz magadnak, és meg is éled a lelki és szellemi békét. A csend és a béke kiegyensúlyozottá tesz, örömödet leled a semmittevésben is. Ha pedig úgy alakul, hogy mégis érkezik egy érdekes meghívás, hát mondj rá igent, de csak akkor, ha az nem kényszerből, hanem önnön elhatározásodból születik.

Két dolgot száműznöd kell a fejedből és a lelkedből, ha jó hétvégére vágysz! Az egyik a kedvetlenség, a másik a féltékenykedés, - legyen az kicsi vagy nagy. Mindkettő meglehetősen kellemetlen hatásokkal jár együtt, s Halakként az arcodra is kiül, ha valamivel elégedetlen vagy. Ne rontsd el a saját kedved ilyesmivel, örülj mások sikerének, még akkor is, ha a Te hátadon jutott fel valaki a csúcsra. Ne feledd, hogy mindennek oka van, ráadásul környezeted sem fogja díjazni, ha a már említett tulajdonságok jeleit mutatod. Találj örömforrásokat magadnak, biztos van olyan program, ami felvidít, vagy a szeretteid társasága is segítség lehet.

Pénzhoroszkóp szeptemberre - az aktív teremtés időszaka következikhttp://www.life.hu/horoszkop/20140822-a-life-hu-penzhoroszkopja-2014-szeptember.htmlSzeptember hava minden jegynek jót hoz, viszont a plusz munka, a különleges ötlet és természetesen a megvalósításba beleölt idő arányában részesül mindenki a pozitív eredményekből. Ám hogy milyen erőfeszítések várnak rád, azt a Life.hu horoszkópjából tudhatod meg.HoroszkópThinkstockHavi horoszkóp szeptemberre - Jó irányba indulhat az életedhttp://www.life.hu/horoszkop/20140822-a-life-hu-szeptember-havi-horoszkopja-2014.htmlMerkúr és Vénusz ebben a hónapban kétszer is jegyet vált, s elkerülhetetlen, hogy megpróbáld jobb irányba fordítani az életedet. Ehhez mindent biztosítanak az égiek, neked csak meg kell tenned az első lépést. Ám hogy mi a feladatod pontosan, azt a Life.hu havi horoszkópja árulhatja el neked.Horoszkóp--Szerelmi horoszkóp szeptemberre - A finom nőiesség megélésének időszaka jöhethttp://www.life.hu/horoszkop/20140822-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-szeptemberre-2014.htmlLégy kacér, de ne kirívóan kihívó! Éld meg a nőiségedet, de figyelj az arányokra és arra, hogy csak annak mutasd meg rejtett énedet, aki azt valóban megérdemli. Ám hogy mit és kit hoznak eléd a csillagok, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el neked.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.