Heti horoszkóp (szeptember 15-21.) - Mérd fel az anyagi lehetőségeidet!

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hűvösödnek a nappalok, úgy lehet egyre fontosabb pénzügyeid rendezése. Ez természetes, a biztonság érzésének megteremtésével van összefüggésben, hiszen félre kell rakni fűtésre, meleg ruhára, ajándékokra. Ám hogy pontosan mit hoznak eléd a csillagok, azt a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el neked.

Nehéz feladataid lesznek ezen a héten, s legfőképpen azok a tennivalók tolakszanak előre a sorban, melyek régóta húzódnak. Ez a hét a tettek ideje, szinte semmi nem tűr további halogatást, és kollégáid vagy családtagjaid sem fogják jó szemmel nézni, ha téblábolsz. Ne vívd ki környezeted rosszallását! Tény, hogy a múlt héten voltak előtted akadályok, de ezek szertefoszlanak, nyomuk sem marad, tehát a tétovázásnak sincs többé helye! Hozd meg a fontos döntéseket, különösen abban az esetben, ha azok anyagi ügyekkel is összefüggenek. A feladatokat azért kapod, hogy megoldd azokat és okulj belőlük. Mars kellemetlen, valamint Szaturnusz tanítói hatása miatt sok mindent halogatnál, de a továbbiakban ne tedd.

A hét első felében új kihívások és fontos válaszutak elé kerülsz, légy megfontolt és ne vállalj fel mindent! Dönts okosan, inkább kevesebb terhet vegyél a nyakadba, de legyél biztos abban, hogy mindennek a végére tudsz járni. Az égi energiák többször is kizökkentenek majd a megszokott ritmusból, teszik mindezt azért, hogy biztosan el tudd dönteni, jó irányba haladsz-e. Könnyen elvesztheted a vezérfonalat, nehéz dolgod lesz, sőt, akár a bizonytalanság is eluralkodik rajtad, de épp ez által leszel rákényszerítve arra, hogy kreatívabb megoldásokat találj ki egy-egy feladat megoldására. Tarts ki, csak előre nézz, mert minden a helyére kerül csütörtökre, utána pedig egy remek hétvégére van kilátás.

A szívedet megdobogtatja néhány jó hír, a lelked pedig harmóniába kerül. Az elmúlt hetekben tanúsított odaadásod és szorgalmad, ebből eredően pedig pozitív eredményeid végre gyümölcsözőre fordulnak, learathatod a neked járó babérokat. Magánéleti téren fontos lépéseket kell tenned azért, hogy ami bonyolult az rendeződjön. Rengeteg válaszút kerül eléd, és meglepően jól fogsz dönteni minden egyes alkalommal. Szaturnusz segíti a tisztánlátást. A hét közepén megnő az esély arra, hogy egy régi álom kézzel fogható közelségbe kerüljön. Természetesen a sült galamb nem jön magától, de mivel az inspirációd nagy lesz, biztos, hogy a megfelelő helyen és időben megteszed a kellő lépéseket, hogy a célszalagot átszakítsd.

Némi megtorpanást tapasztalhatsz hétfőn és kedden, de ne izgulj, mert felkészülhetsz a hét második felére, amikor rengeteg dolgod lesz. Gyűjts energiát és inspirációt a szerdán érkező új feladatokhoz. Ezen a héten még a megszokottnál is légy alaposabb, és figyelj oda minden égi jelre. Szánj időt arra, hogy megtervezd a következő hetek, vagy akár hónapok pontos menetrendjét, ugyanis ez a te érdeked, és sokat segít abban, hogy mikor és mit kell előkészítened, hogy a saját dolgodat megkönnyítsd! Ha kell, hát állj meg, gondolkodj, ötletelj, kérj tanácsot másoktól, hisz tudod, hogy több szem többet lát.

Messze nem úgy alakultak az elmúlt hetek, ahogy azt eltervezted, épp ezért most más technikákat kell alkalmaznod céljaid eléréséért. Szívd fel magad, és határozd el, hogy mindent véghezviszel! Összességében a te akaratodon és kitartásodon múlik minden! Kapcsolj magasabb fokozatra, és ne várj másokra! Egy Oroszlán kiváló döntéseket tud hozni, főleg, ha nem hallgat mások praktikus tanácsaira! Légy bátor, merész, és ne félgőzzel haladj előre! A mottód legyen az, hogy „mindent vagy semmit!” Az égi konstellációk kedveznek neked, és bár lesz mit csinálnod, az elismerés, a dicséret és a látványos eredmény nem marad el. Lesz minek örülni, és a saját sikereiddel másokat is tudsz majd inspirálni.

Hétfő és kedd kifejezetten nehézkes, akadályokkal zsúfolt lesz, ugyanakkor rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, s legközelebb ezek a problémák már biztos nem fogják az utadat állni. Egy biztos: nem futamodhatsz meg! Ne zsörtölődj, akkor se, ha jogosan tennéd! Mindent fogadj el olyannak, amilyen! Ne azt nézd, mi nem sikerült, mi nem elég kerek vagy tökéletes, hanem azt, hogy mi sikerült, s minek lehet örülni! Szerdára jobbak lesznek a kilátások, csütörtökre pedig sokat javul a hangulatod. Képes leszel ismét első nekifutásra elvégezni a feladataidat. Hirtelen olyan témák is előtérbe kerülhetnek, melyekre nem sok időt szántál mostanában - ez leginkább az emberi kapcsolataidra vonatkozik.

Mérleg jegyedről igen is elmondható, hogy néha felületes vagy, és alkalmanként a látszatra adsz. Ám ezen a héten megcáfolod a rólad kialakult - nem minden esetben pozitív – képet, és sok ember véleményét megváltoztatod. Odafigyelnek rád, a véleményedet kérik, vagy épp együtt akarnak majd veled dolgozni - semmit ne utasíts vissza! Kövesd nyomon azt, hogy milyen változások történnek körülötted, ugyanis ha kapva kapsz az adódó alkalmakon, akkor jelentősen tudod befolyásolni az elérhető sikerek számát. Az e heti történések közül több is hozhat számodra pozitív eredményt, viszont most kell lépned, nem a jövőben! Új dolgokat fedezhetsz fel, érdekes embereket ismerhetsz meg, bővítheted szellemi tudásodat!

Hétfőn tele vagy erővel és energiával? Az nem a véletlen, hanem bizony az égiek műve, és kitart egész héten ez az állapot, mert mindig újra tudsz töltekezni. Senki nem állhat az utadba, hisz a benned rejlő különleges erőt remekül tudod alkalmazni a mindennapok során. Képes leszel nap mint nap úgy útnak indulni, hogy töretlen a jó kedved, káprázatosak az ötleteid, és meg is leped a környezetedet néhány különlegességgel. Meglepő könnyedséggel ugrod át az akadályokat, extra gyorsan válaszolsz a hozzád érkező, bonyolult kérdésekre, és meggyőzöd ügyességedről, tehetségedről környezetedből azokat, akik eddig nem sokra tartottak. Akik téged figyelnek, azok kiemelkedő teljesítménynek lehetnek tanúi.

Nagyszerű eseménysorozatnak leszel résztvevője a héten, ezek veled és körülötted történnek, de mindegyikből profitálhatsz valamilyen módon. Örülni fogsz annak, hogy részt vehetsz új ötletek megvalósításában, mások támogatójává válhatsz, összességében pedig bezsebelheted a neked járó elismeréseket is. Vidámságra és mosolyra folyamatosan lesz okod, gondolkodásod napról napra pozitívabb lesz, ezáltal másokra is jó hatást gyakorolsz, úgy tudod az embereket inspirálni, hogy azt talán észre sem veszik, mégis a te tanácsaiddal jutnak egyről a kettőre. Felemelő napok várnak rád, legyen szó szakmai előmenetelről, tapasztalatszerzésről, vagy épp új tudásanyag befogadásáról. Mindenképpen pozitív irányba fordul a sorsod!

A hétfői és a keddi napok elkerülhetetlenül válaszút elé állítanak, s bár megpróbálhatod húzni az időt, de csak önmagadnak ártanál vele. Vedd észre és fogadd el, hogy azért nyílnak meg előtted új kapuk, hogy lehetőséged legyen a fejlődésre. Nem vágysz erre? Hát dehogynem! Akkor fogadd el, hogy most komolyabb küzdelem nélkül jutsz át az akadályokon, és ne kételkedj önmagadban! Bátran vállalj új feladatokat, ugorj bele az ismeretlenbe, most nem hibázhatsz! A gond, a baj - vagy nevezhetjük balszerencsének is - messzire elkerül. Kifejezetten sikeres lehet számodra, ha merész leszel, annál nagyobb a lehetőség, és a bezsebelhető siker mértéke, amennyire gyorsan haladsz előre.

Ne érezd magad azért eredménytelennek, mert elsőre nem sikerül azonnal az, amibe belekezdesz. Nyugalom! Ezen a héten a megfontoltság lehet a jó barátod, és a tudatos lassulás vihet ténylegesen előrébb. Ha rohansz, kapkodsz, azzal többet ártasz, mint használsz. A kevesebb néha több - szól a mondás! Legyen ez a heti mottód! Ha figyelmes vagy, akkor időben észre fogod venni a nagyobb buktatókat, így pedig ki is tudod kerülni azokat. Ez a Plútó által okozott, nehézkesnek titulált állapot csak pár napig tart, majd fordul a kocka csütörtök magasságában, így pedig minden jóra fordul! Ne szomorkodj, ha valami nem sikerül, mert tapasztalatokat mindig gyűjthetsz.

Ez a hét minden szempontból kedvezőnek ígérkezik, sok babért learathatsz, csak tedd a dolgod, és ne hagyd magad semmiről lebeszélni! Ugyanakkor arra is készülj fel, hogy leterhelő és zsúfolt napok állnak előtted, ezért feltétlenül oda kell figyelned arra, hogy a sok munkát kellőképpen kompenzáld kielégítő pihenéssel! Ne várd meg, míg teljesen kifulladsz! Akár az egészséged is bánthatja, ha magadat háttérbe tolod, és csak a munkát vagy épp mások problémáit tartod szem előtt. Köss kompromisszumokat és keress mindig arany középutat - így jut is, marad is, a bajt pedig okosan el tudod kerülni. Sok pozitív hírt kapsz a hét első felében, melyek a következő hetek, sőt, akár hónapok sikerességét is előrejelzik.

Őszi szexhoroszkóp 2014-ben - Felejtsd el a gátlásokat!http://www.life.hu/horoszkop/20140825-life-hu-oszi-szexhoroszkop-2014.htmlHódítás? Csábítás? Megtartani vagy elengedni? Meddig mehetsz el ezen az őszön? Vajon szabad feszegetni a határokat? A Life.hu szexhoroszkópja elárulja neked.HoroszkópThinkstockSzerelmi horoszkóp szeptemberre - A finom nőiesség megélésének időszaka jöhethttp://www.life.hu/horoszkop/20140822-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-szeptemberre-2014.htmlLégy kacér, de ne kirívóan kihívó! Éld meg a nőiségedet, de figyelj az arányokra és arra, hogy csak annak mutasd meg rejtett énedet, aki azt valóban megérdemli. Ám hogy mit és kit hoznak eléd a csillagok, azt a Life.hu szerelmi horoszkópja árulhatja el neked.Horoszkóp--A lélek lepkeszárnyai - mit üzen neked a pillangó?http://www.life.hu/horoszkop/20140818-csodalatos-makrofotok-lepkeszarnyakrol.htmlA pillangót szinte minden ember kedveli, és a nők különösen rajonganak érte.Üde, változékony színei, megfoghatatlansága, törékenysége és az átalakulásra való képessége miatt a nőiesség szimbóluma is lehet.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.