Life.hu hétvégi horoszkóp (október 18-19.) – Add át magad az élvezeteknek!

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a Bikákra és a Halakra bulimeghívások és csupa izgalmas ismerkedési lehetőség vár, addig a Szüzek a bennük megbúvó gyereket csalogatják elő, a Vízöntőknek pedig sok pihenést és az oly régóta áhított nyugalmat hozza el ez a rövid hétvége. A nehéz munkahét után a Life.hu hétvégi horoszkópja segít minden jegynek a lazításban - még ha csak a többségnek mindössze egyetlen napja is marad rá.

Rég nem volt időd szeretett tevékenységeidre, hobbidra, esetleg elhanyagoltad a barátaidat? Mikor olvastál utoljára úgy, hogy közben nem valami elvégzendő feladat járt a fejedben? Keveset foglalkoztál házi kedvenceddel? Igyekezz arra koncentrálni, hogy hétvége van, s az egyetlen igazán komoly feladatod, hogy békét teremts magad körül és a lelkedben. Szánj időt a dolgaidra és csinálj olyasmit, ami jó ideje mellőzött helyzetbe került. Családod, barátaid, állatod, de még az autód is megérdemli a törődést - hisz az odafigyelést valamilyen formában mindig visszakapod, ezt te is tudod! Lepd meg egy barátodat vagy a kedvesedet egy jó programmal, hisz a lelki kapcsolatok ápolása igenis fontos.

Ezen a hétvégén remek élményekben lehet részed, ha hagyod magad sodortatni az árral. Mosolyogj, légy jókedvű és mondj igent az első bulimeghívásra! Mozgalmasság és izgalom, kell ennél több? Ne ücsörögj otthon, és nehogy unatkozásra add a fejed! Igyekezz minél több új élménnyel gazdagodni, ismerkedj és fedezz fel újabb és újabb helyeket. Minden program egy újabb lehetőség az élményekben való dúskálásra – ne tagadd meg magadtól ezt az élvezetet! Központi szerepet játszhatsz ezen a hétvégén, minden turpisságban vegyél részt, legyen a vicc és a humor az egyik legfőbb mozgatórugód.

Azon tűnődsz, hogy munkával töltöd a hétvégéd? Felejtsd el! Ez a hétvége szóljon a pihenésről, a munkahelyi dolgaidat pedig hagyd magad mögött, amint felálltál az asztalodtól. Ugorj ki időben a mókuskerékből, és találd meg a számodra megfelelő, felemelő, izgalmas és aktív programokat, lehetőleg a természetben, a családod, barátaid, szeretteid körében. Most biztos nem származik abból előnyöd, ha még otthon is a karrieredet helyezed előtérbe a magánéleti ügyek rendezése, no és a kikapcsolódás helyett.

Hatalmas mennyiségű tennivalót összegyűjtöttél magadnak hétvégére? Rendben, szükség van persze erre is, ám azért szabj határt, ne csak abból álljon a pihenésre szánható idő, hogy otthon robotolsz! Találd meg az egyensúlyt úgy, hogy előre megtervezel mindent, és nem hagyod magad kizökkenteni ebből! Jó dolog a családod igényeit kielégíteni, de szánj időt magadra is. Közben hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek veled: ha úgy adódik, ne mondj nemet egy jó kis karaoke bulira és ne utasítsd vissza, ha egy ismeretlen közelít feléd egy beszélgetés erejéig. Használd ki és élvezd, hogy a Merkúr támogat minden új lehetőséget!

Milyen terveid vannak a hétvégére? Hangos legyen vagy csendes? Jó hír, hogy az égiek mindenben támogatnak, így bárhová mész, akárkikkel találkozz, jól fogod érezni magad, mert meglátod az apróságokban is az örömöt. Ha azt a nemes feladatot tűzöd ki célul, hogy rendbe teszed az otthonodat, az is jó irány, hisz fogyóhold van, ilyenkor könnyebb a szelektálás. Persze tedd mindezt okosan, mert könnyen lehet, hogy már szombat estére alig marad majd energiád. Hagyj időt a pihenésre, ne zsigereld ki magad és találd meg az egyensúlyt! Ha szombaton dolgoznod is kell, a vasárnapodat mindenképp nyugalomban töltsd.

Vissza tudsz arra emlékezni, mikor voltál egy kicsit gyerek utoljára? Mikor jártál az állatkertben, a vidámparkban, netán a Csodák palotájában? Ez a hétvége szóljon a benned élő kisgyerekről: iktass be csupa ilyen jellegű programot és szakadj ki a hétköznapok szürkeségéből – erre bizonyára a családod sem fog tudni nemet mondani. Azért ne felejts el magadra is időt szánni: egy kellemes őszi séta a természetben már elég is ahhoz, hogy kicsit kiszellőztesd a fejed. Adj teret új gondolatoknak, érezned kell ennek a szükségességét! Ha az időjárás engedi, látogass el egy olyan helyre, ahol ismét önmagad lehetsz, mindenféle megkötés és elvárás nélkül.

Ezen a hétvégén pörögsz, jössz és mész, tüsténkedsz, nem tudsz megülni a fenekeden egy helyben. Ne is tedd, hiszen energiáid tobzódnak, az adrenalin szinted megugrik, fel akarod használni valamire a belőled kikívánkozó kreativitást, és mindebben az égiek nem hátráltatnak, csakis támogatnak! Gondold végig, milyen terveid vannak, de csak olyanokat valósíts most meg, melyek szórakozást is kínálnak neked a kihívás és a felfedezés lehetősége mellett. Ne pazarold energiáidat olyasmire a hétvégén, ami nem érdekel, vagy csak valaki más érdekében tennéd meg.

Leterhelő napokon vagy túl, ugyanakkor jó hír az, hogy nem problémákból, hanem feladatokból volt sok. Vedd figyelembe, hogy épp az előbbiek miatt meg is csappantak az energiatartalékaid, és ezt csak a hétvégén tudod pótolni. Könnyen lehet, hogy a pénteki nappal marad benned némi feszültség, ám a tudat, hogy itt a pihenés lehetősége, fel is oldódik benned néhány óra alatt. Szombat reggel fitten és jó kedvvel ébredsz majd, s már azt sem fogod bánni, ha éppen az időjárás nem mindenben lesz ínyedre. Mi az, amire mostanában egyáltalán nem jutott időd? Eljött az idő, hogy a tettek mezejére lépj!

Mivel egész héten rohamtempóban tetted a dolgod, ezért a hétvégén csak és kizárólag magaddal kell foglalkoznod. Helyezd a középpontba a saját vágyaidat, terveidet, ötleteidet, míg másokét told a háttérbe. Lehet, hogy ez egyesekből nemtetszést vált ki, ám aki így gondolja, az nem a barátod! Idődet és energiáidat olyanokra áldozd, akik örülnek neked és őszintén támogatnak mindenben, amit kitaláltál. Ezen a hétvégén lehullhat a lepel, s rájössz, van olyan ember a közvetlen környezetedben, akitől érdemes lenne búcsút venni. Pihend ki magad, így a környezetedben senki sem fog rád ismerni hétfőn.

Hívd el egy jó helyre a családod minden tagját - köztük időseket és kicsiket egyaránt -, és töltsetek el együtt egy igazán szuper és emlékezetes hétvégét. Mindenképp mozduljatok ki otthonról, lehetőleg minél messzebbre a megszokásoktól. Ha belefér az időbe és a költségvetésbe, hívd a barátaidat is, minél nagyobb a társaság, annál izgalmasabb lesz a kikapcsolódás. Már rég nem volt alkalom egy ilyen jó kiruccanásra, nem igaz? Ne foglalkozz az időjárással, akármit ígérjenek az időjósok, induljatok útnak! A buli mellett ne feledjétek az őszinte beszélgetéseket – pár kellemes meglepetésben lesz részed, az biztos.

Valld be és ne takargasd senki elől sem, hogy elfáradtál. A lezárt munkahét nem volt könnyű, hiszen bővelkedett eredményekben. Ha kialszod magad péntek éjjel, akkor sem biztos, hogy szombat reggel vagy délelőtt kellően fitt leszel. Ám ne aggódj, keress olyan kikapcsolódást, amely energiával tölt fel. Lehet, hogy a feltöltődés lassacskán halad, ám ami késik, nem múlik! Ne habozz egy percig sem megvalósítani az otthonoddal vagy a családoddal kapcsolatos terveidet!

Ne tiltakozz a társasági élet ellen: szükséged van erre, akár ismeretlenekről, akár régi barátokról legyen szó. Ezen a hétvégén csakis emberek között fogod tudni igazán jól érezni magad, ezért tilos begubózni és otthon ücsörögni! Örülj az ősznek, a változó környezetnek, hisz ennek is megvan a maga szépsége, a jó szervezés kulcsa pedig légy te magad! A társaság középpontja lehetsz és learathatod a gyümölcsét annak, ha okos programjavaslatokkal állsz elő. Vesd bele magad a találkozások örömeibe, a beszélgetések lehetőségébe, meglásd, megéri a fáradozást minden tetted!
Hope-gyémánt, a megátkozott drágakőhttp://www.life.hu/horoszkop/20130211-hopegyemant-a-vilag-legveszelyesebb-dragakove.htmlA gyönyörű, zafírkék Hope-gyémánt a világ egyik legismertebb drágaköve. Értékét nem méretének köszönheti elsősorban, hiszen jóval nagyobb gyémántok is léteznek, hanem különleges színének és még különlegesebb történetének. Eddig ugyanis szinte minden tulajdonosát romlásba taszította, ezért sokan arra gyanakodnak, hogy a követ megátkozták. A Life.hu a titok nyomába eredt.HoroszkópÁztasd be az ametisztet - mit tud a drágakővíz?http://www.life.hu/horoszkop/20141002-a-viz-atveszi-a-vele-kapcsolatba-kerult-anyagok-asvanyok-rezgeseit-es-informaciokat.htmlTöbb kutatás is foglalkozott már a víz különös természetével: a víz átveszi a körülötte lévő anyagok rezgéseit, azokat információként kezeli, elraktározza és a megfelelő időben és módon képes hatékonyan alkalmazni is azokat.Horoszkóp--Szerelmi horoszkóp októberre - Légy furfangos, nőies és titokzatos!http://www.life.hu/horoszkop/20140923-a-life-hu-szerelmi-horoszkopja-2014-oktober.htmlCsak rajtad múlik, hogy lerombolod-e a falakat, vagy sem. Merj új útra lépni, ha a kapcsolat átalakításáról vagy megépítéséről van szó! Ám, hogy mit ígérnek pontosan a csillagok, azt a Life.hu szerelmi horoszkópjából tudhatod meg.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.