Heti horoszkóp (október 27.-november 2.) - Becsüld meg azt, ha melléd állnak

asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnehezebb azoknak a szeretetét és segítségét értékelni, akik ezt önzetlenül, természetesen adják. Pedig ezek a legértékesebb emberi kapcsolatok az életben, vedd észre te is, amikor "észrevétlen" támogatást kapsz valakitől. Ám hogy milyen segítség vár rád a héten, azt a Life.hu heti horoszkópja árulhatja el.

A hét első felében gyakran válhatsz bizonytalanná, akár fura kételyek is gyötörhetnek, ám, ne aggódj, ezek a kellemetlen égi konstellációk csütörtökre tovatűnnek. Persze, addig is alaposan összezavarják a gondolataidat, és mindaz, amit még múlt héten elterveztél, szinte teljesen jelentőségét veszti, egy csomó más intéznivaló kerül hirtelen fókuszba. Lehet, hogy ez egyfajta jel arra, hogy új dolgok felé kellene kacsintgatnod? Vedd észre időben, hogy több alkalommal is rossz oldalról közelíted meg tennivalóidat, vagy épp emberi kapcsolataidat! Tartsd szem előtt azt, hogy nincs szükség mások manipulálására ahhoz, hogy valamiben sikeres lehess. Hagyd, hogy azért becsüljenek és szeressenek, aki vagy, és amit elértél és elérsz jelenleg.

A következő napokban meglepően jól alakulnak a dolgok, olyannyira, hogy eleinte mindenben a csapdát és a trükköt keresed, hisz túl látványos minden, és akadályok sem gördülnek eléd. El sem akarod hinni, hogy az égiek mindenben támogatnak? Pedig így van, fogadd ezt el, örülj neki, no, és persze légy hálás a sorsnak az extra segítségért! Aligha akad olyan körülmény vagy élethelyzet, ami letörhetné remek kedélyállapotodat. Egész héten megingathatatlan lesz a jó kedved, az elégedettség tartósan költözik be mindennapjaidba. Elemedben leszel, teli erővel, energiával, tettvággyal, ambícióval, tántoríthatatlan vagy, kitartóan törekszel egy régi célod megvalósítása felé. Csak így tovább!

Vedd kezedbe a kezdeményezést! Ha van egy jó ötleted, ne várj másokra, egyedül vágj neki, és valósítsd meg az álmod! A legnagyobb sikereket mindenki egymaga éri el, ráadásul Merkúrtól is megkapsz minden segítséget, a Hold pedig folyamatosan feltölt energiával. Kivételesen ne pazarold az idődet arra, hogy csapatban tevékenykedj, ez a hét kifejezetten kedvez az egyedüllétnek, a magányosan megalkotott, csodás végeredményű feladatoknak. A hét első fele igen lendületesen telik, a lehetőségek száma a sokszorosára nő, már a múlt héten is érezted, hogy a sors a te malmodra hajtja a vizet, - de most az a nagy különbség, hogy senki nem akarja megnehezíteni az utadat. Rengeteg pozitív hatás ér, munkád, magánéleted terén is láthatatlan segítség érkezik.

Az ősz és a borongós idő biztosan nem lesz ínyedre, ugyanakkor és szerencsére ügyeid egészen jól alakulnak, utoléred magad, új kihívásokra bólintasz rá. Lehet ugyan, hogy még hétfőn vissza tud vetni egy kicsit a munkádban Mars kellemetlen hatása, ám keddtől ismét lendületet veszel, és dupla annyi munkát tudsz majd elvégezni. Aktivitásoddal, tettvágyaddal sokakat le fogsz nyűgözni, és még ennél is több dicséretet tudsz bezsebelni. A kedved töretlen lesz, és az új kihívások egyenesen vonzanak. Csütörtökre elfáradsz, de ez ne lombozzon le. Lehet, hogy fizikailag és szellemileg elgyötörtnek fogod magad érezni, de vasárnapra teljesen feltöltődsz.

A most következő napokban több kellemetlen hatás érvényesül egyszerre, Mars megnehezíti a dolgodat, Szaturnusz pedig komoly próbatételek elé állt. Egyet tehetsz! Igyekezz optimista maradni, megtalálni a nehézségek közepette is az apró örömforrásokat, és őrizd meg a méltóságodat, ha épp vesztésre állsz. Ami most nem sikerül, majd összejön jövő héten, ez adjon erőt a kitartáshoz! A hét első felében sok időbe és energiába fog kerülni, hogy egy-egy feladatot elvégezz, ám épp ez ösztönözhet arra, hogy új munkametódusokat dolgozz ki, amelyek lerövidíthetik később a teendőidet. Csütörtökön fordul a kocka, s minden szebbnek fog tűnni. Jó ötletek pattannak ki a fejedből, amiket gyorsan a magad javára fogsz tudni fordítani.

Az előtted álló napokon szinte csak és kizárólag akkor érhetsz el komoly sikereket, ha teljes mértékben önmagad leszel, a saját akaratod érvényesíted, nem pedig másoknak kívánsz megfelelni! A vágyott cél a te akaratod, álmod legyen, alkoss csodát úgy, hogy a hozzá vezető utat is magad járod ki. Gondolj bele, ha esetleg el is buksz, tudni fogod, hogy azt magadnak köszönheted, és rá fogsz tudni jönni a probléma okára, aztán pedig javítani is képes leszel. Biztasson a tudat, hogy képes vagy végére járni a kitűzött feladatok sokaságának, de csak a saját szabályaid betartásával. Ne hagyd magad semmiről lebeszélni! Ha beleesel abba a hibába, hogy háttérbe szorítod a saját akaratodat, akkor tulajdonképpen lemondasz a céljaidról.

Az élet ismét megmutatja neked különböző formákban, hogy mindig annyit kapsz, amennyit magad is adsz. Ne feledkezz meg erről az igazságról! Gondot okozhat az, ha nem vagy nyitott mások problémáira, és az önzőséget is kerüld el messzire. Lehet, hogy észre sem veszed magadon ezeket a jeleket, ám most az égi hatások felerősítik benned ezeket. A heti konstellációk igen vegyesek lesznek, kellemetlen és pozitív pillanatok akadnak bőven, így akár összezördülések is előfordulhatnak körülötted, de okos kompromisszumokkal mindet kezelni tudod. Fontos, hogy mindenkivel próbálj egyformán bánni, így visszakapod majd mindazt a jót, amit te magad adsz.

A heti bolygóállás kedvező lesz számodra, általánosságban kijelenthető, hogy a bajok elkerülnek, s jó döntéseket tudsz hozni. Vénusz szinte simogatja majd a lelkedet, és végre foglalkozhatsz a sok munka és családi elkötelezettség mellett önmagaddal, lelkeddel, szellemi horizontod tágításával is. Vedd észre, hogy megnyílik előtted a művészetekhez való közelebb kerülés lehetősége, amikor csak tudsz, menj múzeumba, időszaki kiállításra, színházba, vagy egyszerűen csak otthon alkoss valami szépet. Hagyd repdesni a gondolataidat, pezsegni a kreativitásodat és az alkotókészségedet. Feldobhatod egy kicsit környezetedet, és talán a családod, vagy akár a barátaid is besegítenek valamilyen elképzelés megvalósításába.

Vágj bele a nagy kalandba! Csinálj valami formabontót, ne félj igent mondani az ismeretlenre, a nagy kihívásokra. Ne várj csodára, az nem jön magától! Te teremted meg a jó dolgokat a saját életedben, hát cselekedj! Ez a hét nagyon mozgalmas lesz, ráadásul egy régóta dédelgetett álmod megvalósításának kedvez Jupiter és Szaturnusz erős hátszele. Megnő az esély arra, hogy a megalapozott, jól kidolgozott tervek végre megvalósíthatóak legyenek, bár előfordulhat, hogy valamilyen lépéshez külsős segítséget kell igénybe venned. Ne kezdj megoldásokon töprengeni, ha tudod, hogy mások kezében ott a kulcs! Kérj iránymutatást, hisz Te is meg szoktad ezt tenni másoknak, igaz? Másokkal összefogva biztosan többre jutsz!

A következő napok akár vízválasztóak is lehetnek számodra, ugyanis olyan élethelyzetekbe kerülsz, amelyek megkövetelik maguknak azt, hogy változtass! Változtass a berögzöttségeken, mindennapi szokásokon, újíts meg bizonyos dolgokat, különben a sikerek egyszerűen nem fognak megérkezni hozzád. Csak figyeld az égi jeleket, és ne dugd homokba a fejed, ha friss szelek fújnak! Lesznek kényelmetlen helyzetek, amikor a megszokásokhoz nyúlnál, de bátran próbálj ki ismeretlen dolgokat, helyeket, munkametódusokat. Lehet, hogy az eddig jól működő fogaskerekek egyszer-egyszer beakadnak, de magukkal hozzák a tanulás lehetőségét, ami számodra egyenlő a fejlődéssel.

A múlt hét alaposan leterhelt, nagyon sok energiát felemésztettél a különböző feladatokkal, ugyanakkor cserébe hétvégén kellően kipihenhetted magad, feltöltődhettél, így ez a hétkezdet nem lesz problémás vagy döcögős. Hatalmas lendülettel futsz neki a pillanatnyi tennivalók elvégzésének, és az új kihívások elől sem fogsz megfutamodni, sőt, majdhogynem keresed is ezeket. A gondok jó messzire elkerülnek, képes leszel mosolyogni, még az esetleges nehezebb feladatok megoldása közben is. Mozgalmas, dolgos, intenzív hét áll előtted, otthon és munkahelyeden egyaránt lesz feladatod, és persze nem ártana a szellemi horizontot is tágítani.

Érzelmek terén adódhatnak gondjaid ezen a héten, összekuszálódhatnak a szálak, nehezebben érteted meg magadat illetve a céljaidat másokkal, de lehet, hogy te leszel alkalmanként értetlenkedő. A betervezett feladatok nem mennek zökkenőmentesen, ez pedig nem csak a gondolataidat zavarja össze, hanem a lelked nyugalmát is felborítja. Ám, ha képes leszel egyik este csendben leülni és végiggondolni mindent, akkor gyorsan rá fogsz jönni, hogy most épp te magad keverted meg túlzottan a szálakat, nem másvalaki. Ezen a héten különös erővel akarod kimutatni, aztán pedig ki is mondani gondolataidat. Törekedj a jó és diplomatikus kommunikációra, ne titkold, hogy mi rejlik a szívedben, mit szeretnél adni, illetve kapni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.