Szerelmi horoszkóp novemberre - Engedj szabad utat a szenvedélynek

asztrológia szerelmi horoszkóp ezoterika horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába érkezik fagyos lábakkal a november, te maradj forró, és ne félj megélni a neked ajándékozott szexi pillanatokat. Ám hogy mi vár rád novemberben, azt a Life.hu szerelmi horoszkópjából tudhatod meg.

Páros: Viszonylag nyugalmas lesz a szerelmi életed, bár amikor épp szükséged van némi izgalomra, biztos megtalálod a módját annak, hogy jól érezd magad kedvesed társaságában. Ha épp kitör köztetek a harc, lesz mit megoldani, lesz miért összebújni, kibékülni.
Páratlan: Még mindig keresed a másik feled? Ne add fel, a helyzet nem reménytelen! Ha a hónap eleje inkább a béke és a vágyakozás ideje, akkor tudd, hogy november 22-e után fordul a kocka. Könnyen lehet, hogy egy kolléga, egy régi barát vagy a szomszéd srác közeledik majd feléd!

Páros: Érzelmi életed sok izgalmat tartogat, tele leszel életkedvvel, sokat mosolyogsz, s ez már önmagában is elég ahhoz, hogy kedvesed szívét megdobogtasd. Biztos lehetsz abban, hogy szereti, ha vidám vagy, s netán még akad pár ötleted arra, hogyan dobjátok fel a kapcsolatotokat.
Páratlan: A magány szót most azonnal töröld a szótáradból! Itt az ideje annak, hogy gyökeresen változtass az életeden. Nyílj ki, hódíts, s bolondítsd meg a férfiakat. Nem vagy egyedüllétre kárhoztatva, november havában pedig különösen nem!

Páros: Ha azaz érzés lesz úrrá rajtad, hogy minden jó, akkor az töltsön el örömmel! Ugyanakkor fontos, hogy légy képes újat nyújtani kedvesednek. Ne ringasd magad abba az álomba, hogy ő a tiéd és már semmit nem kell tenni a megtartásáért. Vigyél a mindennapokba újdonságot!
Páratlan: Mozdulj ki a komfortzónádból! Menj olyan helyekre, amelyek ismeretlenek, így természetesen az ott fellelhető hímnemű egyedek is sok érdekességgel szolgálhatnak. Csatlakozz egy idegen baráti társasághoz, mondj igent minden férfi randifelkérésére!

Páros: Csábító, vonzó és tüzes leszel, éld meg a nőiességedet, ne félj megmutatni rejtett vágyaidat. Élj azzal a lehetőséggel, hogy valami újat mutatsz magadból. Mutasd meg kedvesednek, hogy micsoda lehetőséget kapott a sorstól, hogy veled lehet!
Páratlan: Vénusz inspiráló energiákkal ölel körbe, ám az elsődleges feladatod mégis az, hogy megértsd, mi az, amit eddig nem tettél jól. Változtass az elvárásaidon, hisz valamilyen hibás berögzöttség miatt vagy egyedül. Lépj ki a biztonságot nyújtó négy fal közül, és hódíts!

Páros: Érzelmek téren rövid időre összekuszálódnak a szálak, egy megmagyarázhatatlan kétely nyugtalanná tesz. Gyötrő gondolataidat eleinte nem mered megosztani kedveseddel, pedig nagyon kellene ahhoz, hogy megnyugodj, minden rendben van, sőt!
Páratlan: Vége a magányos időszaknak, viselkedj hát bátrabban, légy nyitottabb és befogadóbb a férfiak közeledésére. Ne fuss el a szerelem elől, mert az ajtón fog kopogtatni, neked pedig nem kell különösebben erőfeszítéseket tenni azért, hogy megleld az igazit.

Páros: Felemelő pillanatokban lesz részed, az intimitás új formáit ismerheted meg novemberben. Kedvesed a tenyerén fog hordozni, szeretete, rajongása téged is átformál. Csak sóhajtanod kell, garantáltan lesni fogja a kívánságaidat, és teljesíti is azokat.
Páratlan: Ideje kiverni a fejedből azt a hibás frázist, hogy jobb egyedül! A szerelemmel, ez által pedig egy társkapcsolattal együtt járó pozitív érzések és gondolatok nagyon is hiányoznak az életedből. Ismerd be ezt magadnak, és nyisd ki a szíved a világnak!

Páros: A hónap legeleje érzelmi téren kissé egyhangú lehet, mivel a munkád nagyon lefoglal, így könnyen lehet, hogy nem igazán fogod tudni sem magadat, sem kedvesedet meglepni valamilyen újdonsággal. Ám a 22-i újholdat követően eldől, hogy az a szerelem mindhalálig tart!
Páratlan: Megnyílik egy kapu, amin a szerelem fénye lassacskán bekúszik az életedbe. Új társaságban fogod megismerni a kedvest, ha épp munkahelyváltásban vagy, akkor az is kínálhat erre alkalmat. Nagy szerelem indul most útjára, és még csak nem is viszonzatlan!

Páros: Valószínűleg te is érzed, hogy akad pár bizonytalan pont a közös életetekben, s ha tisztán akarsz látni, akkor ezt most kell rendezni. A másik fél zárkózottságát neked kell feloldanod, légy bátran körmönfont, vess be pár női praktikát, és ösztönözd őt is őszinteségre.
Páratlan: Az égiek figyelnek arra, nehogy belefuss valamilyen kelepcébe, s egy viszonzatlan szerelem törje össze a szívedet még november elején. Igyekezz reálisan tekinteni a lehetőségeidre, ha pedig túl rózsaszín minden, az épp elég ok a hitetlenkedésre. 22-e után fordul a kocka!

Páros: Érzelmi téren légy méltó önmagadhoz! Tűz, szenvedély és egy csipetnyi vehemencia irányítsa lépteidet! A maximumot nyújtsd, szerencsére megvan hozzá a befogadó oldal is! Sok figyelmet igényelnek a mindennapok, legyenek közös programok, összebújós esték.
Páratlan: Ha magányos vagy, akkor megteheted ugyan, hogy homokba dugod a fejed a világ felől érkező, izgalmas, szerelmi impulzusok elől, vagy pedig sürgősen kinyitod a szemed, s észreveszed, hogy akad bizony jó pár helyes fickó, akik szívesen randiznának veled.

Páros: Szívügyeid jelentős átalakuláson fognak átmenni, ne riadj meg ezektől a folyamatoktól! Tudnod kell, hogy nagy döntések ideje november hava, és mindenképpen előnyöd fog származni a döntéseidből. Mész? Maradsz? Igent mondasz? Épp úgy lesz jó, ahogy azt elhatározod!
Páratlan: Egy olyan szerelem fog kopogtatni az ajtón, ami gyors ütemben vesz le a lábadról, magasra emel, elkápráztat és körbeölel. Egy olyan férfit ismersz meg, aki komoly kapcsolatot akar, aki nem kertel, de őszinteséget vár el. Ugye tudsz az lenni és még mellé szeretni is?

Páros: Kedvesed nyitott a javaslataidra? Hát, ez szuper, akkor most mondd el neki, hogyan és min szeretnél változtatni. Örül ő is annak, ha új energiákat viszel a mindennapokba, különösen a szex terén. Ezen túl is mindenben támogat, sőt, banálisnak tűnő ötleteidet is elfogadja.
Páratlan: Nyisd ki a szemed, emeld fel a fejed, ne írd ki a homlokodra, hogy bánatos vagy. Húzz magadra olyan ruhát, ami eddig kissé idegen volt tőled, újítsd meg a fizimiskád, mert kell ez az átalakulás ahhoz, hogy valaki észrevegyen, aki egyébként régebb óta a közeledben van.

Páros: Érzelmi életed nyugalma átmenetileg megszűnik, adódhat köztetek némi feszültség a hónap első felében, ám te nagyon okos leszel, mert átadod az irányítást és a döntés lehetőségét kedvesednek, aki megnyugszik, s örömmel konstatálja, ő az úr a háznál. A látszat a lényeg!
Páratlan: Az égi konstellációk most inkább megnehezítik a párkeresést, sok randi és flört után sem érzed azt, hogy bárkihez közelebb kerültél volna. 22-e után egyszerűen csak hagyd magad sodortatni az árral. Flörtölj, randizz, kalandozz, kötelezettségek nélkül. Bármi megtörténhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.