Hétvégi horoszkóp (november 22-23.) – Engedj teret a vágyaidnak!

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati újhold energiái minden jegyre másképp fejtik ki a hatásukat. Míg az Ikrek csendre és magányra vágynak, addig a Szüzekből előbújik gyermeki énjük, a Kosoknak pedig a kommunikáció terén gyűlhet meg a bajuk. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok a hétvégére!

A szombati napod kissé zűrösen alakulhat, és a kommunikációd sem lesz zökkenőmentes. Új dolgokat próbálnál ki, de lesz, aki látványosan meg akar majd ebben akadályozni. Ne hagyd magad! Nem baj, ha nem találod meg minden pillanatban a közös hangot szeretteiddel, és egy-két vita átmenetileg beárnyékolhatja a jó hangulatot. Próbáld a különféle dolgokat más oldalról megközelíteni, keresd az egyensúly és a béke lehetőségét. Ezen a hétvégén nem az a kérdés, hogy vajon igazad van-e, hanem az, hogy másoknál mikor szakadhat el a cérna... Az együtt töltött idő most ne munkával és különféle dolgok felhánytorgatásával teljen, hanem beszélgetéssel és élményekkel!

Bika vagy, van benned kurázsi – itt az ideje, hogy megmutasd, mennyi is! Csinálj olyasmit, amit csak ritkán, vagy még sosem próbáltad. Igaz lehet, hogy a téli sportok csupán csekély része tartozik a kedvenceid közé, ám ezen a hétvégén kedvet kaphatsz a korcsolyázáshoz vagy a bobozáshoz. Bátran tedd próbára most magad valami új sportágban, főleg, ha egy ilyen lehetőség kellős közepén találod magad a hétvégén. Bármilyen kihívás elé állítson a környezeted, fogd fel úgy a dolgot, hogy az együtt töltött percek úgyis bearanyozzák a napodat. Ezeket a pillanatokat nem lehet elfelejteni.

A hétvégén – leginkább a csodás újhold fantasztikus energiái miatt - leginkább magányra és csendre vágynál. Rosszul fogod viselni a tömeget, a tumultust, olyan dolgok vagy épp emberek is zavarhatnak, akik máskor sosem. Inkább próbáld meg kerülni azokat a helyeket, ahol sok ember gyűlhet össze egy időben. Ne feledd, hogy közeleg az advent, és lassan mindenki kezd picit megbolondulni a karácsonyi előszelektől. Kerüld tudatosan a konfliktusokat és a jelentős döntéseket.

Ha nem vigyázol magadra, szeleburdi leszel, az egészségedet háttérbe tolod, akkor bizony könnyen megfázhatsz, vagy bonyolult helyzetekbe kerülhetsz. Ezek egyike sem valami jó kilátás a hétvégére, és alaposan keresztbe tehet a jövő heti terveknek is. Vedd észre, hogy a szervezeted le van merülve, aminek egyik legfőbb oka a fogyóhold utóbbi pár napos kellemetlenkedése volt. Persze remek hír, hogy szombaton fordul a kocka, itt az újhold, de csak akkor tudsz feltöltődni általa, ha figyelsz, és tudatos döntéseket hozol. A friss levegő és a mozgás kiváló hatással lesz rád, fontos, hogy találkozz számodra kedves emberekkel.

A hétvégét még véletlenül se töltsd munkával! Otthon elvégezhetsz pár sürgős tennivalót, amitől jobb lehet a közérzeted, de elsődleges célod a kielégítő pihenés legyen! Jövő héten kifejezetten mozgalmas napok jönne, ismét növekedésben lesz a Hold, a feladatok megszaporodnak, így fontos, hogy kellő mennyiségű energiával töltődj fel. Az előtted álló erőteljes pörgést csak úgy fogod tudni gond nélkül átvészelni, ha a most következő két napon teljesen elereszted magad, és csakis olyan dolgokat csinálsz, amelyek jólesnek a lelkednek és a testednek. Arra mondj nemet, amit rád akarnak erőltetni.

Ezen a hétvégén bátran vesd be a praktikáidat azért, hogy megcáfold a rólad kialakult hibás sztereotípiákat. Tény, hogy vannak páran, akik nem mindig voltak kedvező véleménnyel rólad, ám most fordulhat a kocka, s belátják, rosszul vélekedtek, így pedig sokakat a magad oldalára tudsz állítani. Arra is lesz alkalmad, hogy egy kicsit újra gyerek légy, csinálj olyasmit, ami ehhez kapcsolódik, vagy vállalj bébiszitterkedést valamelyik rokonodnál. Keress magadnak olyan társaságot, ahol vannak kiskorúak, totyogók vagy tinédzserek, mert kiválóan szót fogsz tudni velük érteni. Minden bolondozásban légy benne!

Ez a hétvége egyszerre lesz békés, érdekes, mozgalmas, izgalmas, de összességében mindenképp kedvedre való. Lesz sok móka, rohanás, tennivaló, de ha bejön egy bulimeghívás vagy egy randifelkérés, azokra is kötelező igent mondani. Ne visszakozz semmi elől, bátran hagyd magad sodortatni az árral. Az elmúlt időszak állandó kapkodással telt, így erre a hétvégére elég sok minden felhalmozódott otthon, de nem ítélheted magad szobafogságra, a mosogatószivacs és a vasaló társaságában. Ezeket a feladatokat majd elvégzed jövő héten, most inkább menj társaságba és bulizz.

A szeretet, a másikra való odafigyelés és az összetartozás lesznek a kulcsszavai ennek a hétvégének. A hangulatod jó lesz, az újhold energiái feltöltenek, ami végül kiválóan biztosítja majd a maximális testi-lelki energetizálódást. Az időjárás lehet bármilyen, te akkor is megtalálod a módját annak, hogy remekül érezd magad, sőt, még másokat is képes leszel felvidítani, mosolyra és tettekre sarkallni. Érezd magad szerencsésnek azért, mert a kellemetlenségek közt is meglátod a jó dolgokat, ráadásul környezeted jelentős része szeret, és bizony sokan nem mondhatják el ugyanezt magukról.

Pénteken minden reményed az volt, hogy a béke és a csend fog körülvenni a hétvégén, ám a szombat délelőtt nyugalmát felboríthatja egy furcsa hír. Az információ azonnal lázba hoz, felvillanyoz, és cselekvésre késztet. Nagy eséllyel egy előre nem várt társasági eseményre kapsz meghívást. Rendkívül jónak és érdekfeszítőnek ígérkezik a lehetőség, így ha igent mondasz, teljesen biztos, hogy vasárnap előtt haza sem érsz. Ha átadod magad a spontaneitásnak, minden jól fog alakulni, hagyd magad sodortatni az árral. A vasárnap délután és este legyen a pihenésé, csipetnyi lustasággal fűszerezve.

Végre megérkezett a hétvége! Ne tagadd le, hogy nagyon vártad. Persze, nem véletlenül, igaz? A szombati újhold segítségével lesz kellő energiád arra, hogy egy kicsit kényeztesd magad, testedet és lelkedet felszabadítsd a hét közben összegyűlt stressz nyomasztó terhe alól. Szeretteidet is bevonhatod minden tervezett és spontán programba, fontos, hogy olyanokkal vedd körbe magad, akikkel jól érzed magad. Jót fog neked tenni a társasági élet, a beszélgetések. Ha teheted, menj el egy wellness-hétvégére, de csak olyasvalakivel, aki teljesen biztosan kiváló partner lesz minden jópofa ötlet megvalósításában.

Szombaton kifejezetten jó választás az, ha a ház vagy a lakás körüli, felhalmozódott teendőkkel foglalatoskodsz, és ezen feladatok elől most tényleg nem érdemes megfutamodni. Ne húzd ki magad semmilyen tennivaló alól! Keress társakat, oszd meg a munkát és röpülni fog az idő, közben pedig látványosan szebb lehet a környezeted. Sok minden felgyűlt, ezért nem sokat fogsz pihenni, viszont tetteidért cserébe a lelked, sőt, a gondolataid is megtisztulnak. Mindent végezz el, ami csak belefér az idődbe, ne told tovább a takarítás, mosás, vasalás, főzés, szelektálás velejáróit. Még jól is fog esni, hogy újra pozitív energiák vesznek körül. Vasárnap mindenképp töltsd házon kívül az időt!

Nem titok, hogy akadnak dolgok, amiket nem szeretsz, igaz? Ezen a hétvégén különösen ellenállsz a nemszeretem dolgoknak, többek közt a háztartás körüli teendőknek, bevásárlásnak. Ugyanakkor mégis érdemes lenne erre időt szánni, ugyanis újhold lesz, ami kifejezetten kedvező pillanat ahhoz, hogy szebbé varázsold az otthonodat. Vannak dolgok, amiket meg kell tenni, cserébe viszont tiéd a hétvége összes többi része. Egy-két kellemetlenebb óráért cserébe lesz sok örömöd, aminek alapvető feltétele, hogy kimozdulj a négy fal közül és jó társaságba menj! Légy te a középpont, jól fogod érezni magad ebben a szerepben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.