Hétvégi horoszkóp (november 29-30.) – Mondd ki, ha valami bánt!

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent első hétvégéje nagy beszélgetéseket, az őszinteséget és az együtt töltött idő lehetőségét hozza a csillagjegyeknek. A Rákoknak meg kell tanulniuk nemet mondani, a Halak fontos döntéseket hozhatnak, a Bakok pedig az előttük álló két nap minden percét élvezni fogják. Olvasd el, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja! 

Nem számít, hogy hideg van, esik-e vagy fúj, neked házon kívül van a helyed! Ne zárkózz be a négy fal ölelő melegébe, még ha nagyon csábítónak is tűnik a kanapén kucorogni. Öltözz fel, és keress szabadidős programot házon kívül, akár egy kis korcsolyázás is beleférhet az idődbe! Az egészségednek kifejezetten jót tesz, ha szívsz némi friss levegőt. Ha az a gond, hogy nincs hozzá partner, hát keress egy családtagot vagy barátot a kifogások helyett! A szombati napod mindenképp legyen mozgalmas, és jó, ha ismerkedsz! A vasárnapot tervezheted kicsit békésebbre, csendesebbre. Ügyelj arra, hogy aludd ki magad, mert hétfőtől hajtós hét veszi kezdetét.

Nagyon fontos iránymutatás erre a hétvégére, hogy légy türelmes szeretteiddel, barátaiddal, vagy akár a szomszédjaiddal, különben könnyen konfliktus alakulhat ki körülötted! Adj lehetőséget mindenkinek arra, hogy elmondhassa a véleményét, hisz minden éremnek két oldala van. Úgy a fair, ha meghallgatod a másik felet, bárki legyen az, s bármilyen témáról essék szó. Ha kell, hát a békesség kedvéért nyeld le a békát, fogd vissza magad, nem kell morogni és vitába keveredni úton-útfélen mindenkivel, akinek eltérő a véleménye a tiédtől. Talán jót tenne neked az egyedüllét? Pár órát szervezz úgy, hogy sétálj, meditálj, s elmerülhess önmagadban.

Végre itt a hétvége! Nincs is ennél jobb hír, igaz? Amint lehetséges, távolodj el a munka vagy a tanulás mókuskerekétől jó messzire, még gondolatban se közelíts ezekhez! Már péntek este ereszd el magad, szombaton pedig ereszd ki a gőzt, mindegy, hogy ez utóbbira milyen formát találsz. Nem baj, ha környezeted meglepődik azon, hogy eltérsz a megszokott dolgoktól, és ismeretlen terepen is kipróbálnád magad. Az a lényeg, hogy neked kedved legyen elmenni valahová, találkozni valakikkel és egyszerűen érezd jól magad. Ezen a hétvégén semmiképpen se hódolj be mások akaratának! Persze légy nyitott egy beszélgetésre, a karácsony megtervezésére, fogadj be minden új információt, a többit hagyd meg máskorra!

A pénteki nap vegyes hatásai miatt kissé elfáradsz, és egyáltalán nem biztos, hogy a megígért programokra mind el akarsz majd menni a hétvégén. Ha valamivel kapcsolatban meggondolod magad, szólj az érintetteknek, ne érezzék, hogy cserbenhagyod őket! Fel kell töltened energiatartalékaidat, amihez szükség van sok pihenésre, alvásra. A szombat reggeled kissé feszülten indulhat, ám ha nem teszel ellene semmit, további konfliktusokra számíthatsz. Beszéld meg szeretteiddel, barátaiddal a kételyeidet, gondjaidat! Ne várd meg azt, hogy elárasszanak a megválaszolatlan kérdések, járj utána függőben lévő ügyeidnek. Ezzel magadnak teszel jót, ne feledd!

Készülj fel egy olyan hétvégére, ahol nem lesz idő a láblógatásra. Érdekes programokra, mozgalmasságra, sőt, alkalmanként izgalomra van kilátás, és attól se ijedj meg, hogy néha drámai gyorsasággal változnak körülötted a dolgok, vagy akár az emberek is! Összességében két remek nap áll előtted, amikor kiélvezheted az élet örömeit, és boldoggá tesz az is, ha apró élvezetekben lehet részed. Emellett majd azt is észreveszed, hogy sokan most találnak meg kéréseikkel, igényeikkel, vagy akár bánatukkal, és megpróbálják rád zúdítani gondjukat-bajukat. Ne hagyd, hogy darabokra szedjenek, ha kell, mondj nemet azoknak, akik elsősorban a te tapasztalataidra és tudásodra apellálnak, nem pedig barátilag közelednek feléd.

A felelősség és az ígéret fontos dolgok. Ha valakinek felajánlottad az idődet, az energiádat vagy a tudásodat, most ne visszakozz. Felelj meg az elvárásoknak, akkor is, ha hirtelen azt érzed, nincs is kedved besegíteni... A szavadat adtad, úgyhogy ezt a problémát már át kell hidalni! Gondolj arra, hogy nem akarsz senkinek csalódást okozni. Sokan bíznak benned, ne rombold le mindazt, amit eddig felépítettél, amiért szeretnek és tisztelnek téged. Ez a hétvége megmutatja, hogy mi az, amit ne csinálj legközelebb, jó kis tanulópénz lesz. Lódulj neki a tennivalóknak, és vasárnap reggelre tiszta lelkiismerettel adhatsz magad egy nap totális szünetet.

A munkahét elég mozgalmas volt, így nem csoda, ha nem vágysz zsúfolt, programokkal teli hétvégére, de bizony a szombatod mégis tele lesz tennivalókkal, ígéretek teljesítésével. Rengeteg lesz a tennivalód, ráadásul pár családi ügy is asztalra kerül, amit hirtelen rendezni kell. Aztán az is bevillan, hogy hamarosan itt a karácsony, hiszen vasárnap már advent első hétvégéje van. Mivel az utóbbi hetekben igen sok félbehagyott dolog gyűlt fel, jobban teszed, ha sürgősen nekikezdesz ezeknek és sorrendet állítasz fel. A hétvége munkás részét zsúfold össze szombatra, a vasárnap pedig legyen a pihenésé!

Picit engedned kellene a szorításból, mert túl kemény tempót diktálsz magadnak. Ha nem akarsz teljesen kifulladni, akkor dobd el pénteken a tollat időben, és vissza se nézz a munka irányába hétfő reggelig! Nem dolgozhatsz örökké, nem lehetsz mindenki lelki szemetesládája, és nem vállalhatsz annál is többet, mint ami belefér az idődbe. Ezen a hétvégén engedd el a görcsösséget, hidd el, te jársz ezzel jól! Folyamatosan nyüstölöd önmagadat, így pedig a saját környezetedet is. Akadhat olyan ember, aki ezt nem fogja tolerálni! Ne akard összeakasztani a bajszod senkivel. A legjobb az, ha legalább hétvégére átadod az irányítást másvalakinek, s hagyod, hogy a dolgok megtörténjenek.

Az elmúlt időszakban nem mindig alakultak kedved szerint a hétvégék, ám most fordul a kocka, s ami eddig hiányzott, most bepótolhatod. Alkalmanként unatkoztál, vagy épp túlzásokba estél? Sebaj! Tedd fel a kérdést önmagadnak, mire vágysz valójában, s mi az, amit a most következő két napon mindenképpen meg akarsz valósítani, ahová el szeretnél jutni! Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy feldobd és kiszínesítsd ezt a hétvégét, akkor ne várj csodákat. A sült galamb nem repül a szádba, rajtad múlik minden!

Az előtted álló hétvége garantáltan úgy fog alakulni, ahogyan azt reméled. Csendre, békére, aprócska örömökre vágyakozol? Ezt most meg is kapod, ugyanis azok, akik a környezetedben lesznek, meg fogják érteni indíttatásodat. A nagy hétvégi nyugalomban még egy isteni szikra is kipattan a fejedből, s alig bírsz majd magaddal, hisz legszívesebben azonnal cselekednél. Ne tedd! Ez a feladat megvár, különben sem tudnál hétfő reggel előtt jelentősen előrehaladni - ezt te is tudod! Bátran lógasd a lábad, s majd a jövő héten sziporkázol. Ha feleslegesen túlhajtod magad, nem lesz időd elmélkedni, és az ideát alaposan kidolgozni!

Erő, energia, jó kedv - ennyi kell egy remek hétvégéhez! Számos ember látja majd benned a lehetőséget arra, hogy vidámabbá tedd őket, így nem véletlen, hogy meglepően sok barát, ismerős csatlakozik hozzád, bárhová menj, bármilyen tervvel állj is elő. Oszd meg környezeteddel a pozitív életérzéseket, s a hála sem marad majd el. Ne fukarkodj tanácsokat adni, mosolyogni, útbaigazítani az embereket, aki bizalmat szavaz neked. Örülj annak, ha a középpontban lehetsz, mert senki nem akar kihasználni, csupán felhasználni a benned lévő jó gondolatokat, segítőkészségedet. Már szombat reggel érezheted, hogy lendületben vagy, s ez vasárnapra sem csökken.

Már nagyon vártad a hétvégét, de talán az advent az, ami igazán vonzott? Nos, bármi volt is az indok, itt van, megérkezett, örülhetsz neki! Használd ki azokat a pozitív változásokat, amelyek otthonodhoz kapcsolódnak, illetve szerelmi életedben kezdenek megmutatkozni. Ha elkötelezett vagy, most fontos döntést hozhattok, mely mindkét fél számára elégedettséget jelez. Ne azt nézd, hogy az adott pillanatban mit érzel, hanem elemezz, mert a helyzet vége mindenképp neked kedvez! Ha keresed az igazit, tudd, hogy ott somfordál körülötted, csak ki kell mozdulnod a négy fal biztonságából!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.