Heti horoszkóp (december 15-21.) – Neked mit ígérnek a csillagok?

asztrológia karácsony heti horoszkóp december horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Téged is elkapott a karácsonyi láz? Nem baj, de figyelj a Mars hatásaira, mert könnyen túlköltekezésre vehet rá, ami egyáltalán nem feltétele az örömteli karácsonynak. Helyezd inkább a szeretetet a középpontba! A Life.hu horoszkópja elárulja, mit tartogatnak neked a csillagok erre a hétre.

Ezen a héten többször is azt fogod érezni, hogy környezeted egyes tagjai akadályoznak, pórázt akasztanak a nyakadban, és a saját érdekük miatt megpróbálnak visszatartani a haladásban. Nehezen fogsz tudni a saját dolgaidra koncentrálni, s komoly harcok árán tudsz csak a magad ura lenni. Fontos, hogy nem hagyhatsz másoknak döntési jogot a saját életeddel kapcsolatban. Nem hagyhatod, hogy bárki kihasználjon, mégiscsak egy Kos vagy, mondj nemet mindenre, ami kényelmetlen számodra. Merülj bele a saját feladataidba, adj ezekhez több kreativitást, és vonj be másokat is a megvalósításba, így a közös munka remek feszültségoldó lehet a karácsonyt megelőző héten.

A következő napok meglehetősen fárasztóak lesznek számodra, így a kedélyállapotod nem kiszámítható, alkalmanként fent, aztán meg lent leszel, közben érezni fogod, hogy kissé vontatott leszel és legszívesebben idejekorán visszavonulnál az újév kezdetéig. Még nem teheted meg ezt, bőven vannak még elintézendő ügyeid, szerdán és csütörtökön egyfolytában rohanásban leszel, és segítségre sem igazán számíthatsz másoktól. Péntekre besokallsz, ugyanakkor büszke is lehetsz magadra, mert semmit nem hagysz félbe, így végtelen nyugalommal rakhatod le a lantot, - persze, ha megteheted. Hétvégén az őszinteség sokat segíthet, tisztázd mindenkivel, ki és milyen igényeket támaszt a másikkal szemben, így békességben telhet az ünnep.

Egy olyan csodás, majdhogynem varázslatos arcodat mutatod a világ felé ezen a héten, ami bizony sokak tetszését el fogja nyerni. Különösen szerdán és csütörtökön fogsz sziporkázni, sokakat le is nyűgözöl, és ha meg akarsz valakit győzni valamiről, akkor erre most keríts időt. Persze fontos, hogy minden veled szemben támasztott elvárásnak megfelelj, de a saját igényeidet is elégítsd ki, hisz mostanság volt rá példa, hogy háttérbe szorítottad önmagadat! Ha nem muszáj, akkor ne ígérgess most semmit, hanem a felszabaduló időt tested és elméd karbantartására fordítsd. Hirtelen több olyan válaszút is utadba kerül, amik nagyon csábítóak lesznek, de nem biztos, hogy megérik a túlzott befektetést az alig látható eredményekért cserébe.

Úgy futsz neki a hétnek, hogy semmi izgalmas nem fog történni? Rosszul gondolod, úgyhogy figyelj, mert karrier terén valamilyen új lehetőség nyílik meg előtted, amire most kell igent mondanod, januárban garantáltan késő lesz. Könnyen lehet, hogy egy jelentős üzleti ajánlatot kapsz, esetleg új munkát kínálnak, vagy saját vállalkozás indítása is szóba kerülhet. Jupiter gondoskodik az izgalmakról és a mozgalmasságról, Merkúr inspirál, örülj ezeknek a pozitív energiáknak. persze, közben érthető, hogy már egészen mással szeretnél foglalkozni, mégse feledd, hogy van benned kellő erő, energia és ambíció ahhoz, hogy sikert arass, hát cselekedj! Az élet rejt kockázatokat, most pedig kifejezetten jól jönne, ha új fába vágnád a fejszédet.

A hét első felében rengeteg tennivalód akad, és bizony érezni fogod, ahogy napról napra fogy az energiád, no és a lendületed is. Ám, te egy belevaló Oroszlán vagy, s tény, hogy bárkinek sok lenne ennyi feladat, de végül mégis bírni fogod a strapát, sőt, még másoknak is besegítesz, amivel sokak tiszteletét elnyered. Őszinte odaadásodért a sors tálcán kínálja számodra a jobbnál jobb lehetőségeket, főleg az emberi kapcsolatok terén tudsz sokat tenni azért, hogy mindenki jó véleményt alkosson rólad. Ezek a napok kedveznek új barátságok, érdekes üzleti kapcsolatok, esetleg szerelmek kialakulásának, vagy régebben megromlott kapcsolatok estén a békülésnek.

Érzed, hogy közeleg az év vége, s reméled, hogy lazíthatsz egy picit ezen a héten? Olybá tűnhet, hogy már semmi fontos – szakmai ügyekkel összefüggő - dolgod sincsen idén? Ne ringasd magad illúziókba, bőven akad tennivaló, s nagyon lényegessé válik, hogy megpróbáld rendezni lezáratlan ügyeidet. Jó lenne, ha semmit nem vinnél át a 2015-ös esztendőre, és erre a körülmények is alkalmasak lesznek. Főleg az emberi kapcsolatok terén kell sepregetned egy picit, békülni, barátkozni, kiengesztelni másokat, - ez mind ennek a hétnek a feladata. Bárkivel is volt nézeteltérésed mostanság, keresd meg, és próbáld tisztázni az ügyet, akár annak a kockázatát is felvállalva, hogy Ő nem fogad majd kitörő örömmel. A lényeg, hogy a te részedről meglegyen a jó indulat, a szándék a közeledésre.

Összességében egy egészen jó év áll mögötted, s bár nem szabad elfeledni, hogy maradt pár megoldatlan kérdés és rendezetlen ügy, viszont még mindig van benned tartalék, fölös energia, s képes vagy a karácsonyi előtt hajrában jó dolgokat létrehozni. Ha hajlandó vagy tenni valamit önmagadért, fejlődésedért, akkor a sors nem lesz hálátlan hozzád. Ezekben a napokban remekül fog működni az ösztönösséged, könnyen ráérzel arra, mit akar hallani vagy éppen látni a környezeted, mi az, mi örömmel töltené szeretteidet, ami mosolyt csalna az emberek arcára. Képes leszel olvasni szeretteid gondolataiban, és ez által olyan apró örömforrásokat tudsz nekik biztosítani, melyre régóta nem volt példa.

Szinte még fel sem ocsúdsz a hétkezdésből, máris egy igen érdekes lehetőség kopogtat az ajtódon. Engedd be, elemezd ki, aztán vágj bele! Bár tény, hogy lélekben és fejben is távolodnál a munkahelyedtől, a sulitól és legfőképpen az új kihívásoktól, ám, mivel nagyszerűek a konstellációk a szakmai sikerekhez, eredményes üzleti ügyek, tárgyalások lebonyolításához, ezt érdemes lenne mégis beleölni ebben az életterületbe némi időt. Emelkedett hangulatodat sikerülhet átragasztani másokra is, öleld át az egész világot! Bármit elérhetsz most, sikert sikerre halmozhatsz, csak rajtad múlik, „mennyi az annyi"!

Az időjárás nem lesz túl kegyes hozzánk, ám neked, a tüzes Nyiladnak ez meg se kottyan! Tele leszel szeretettel, őszinte odaadással, melegséggel, másra sem vágysz, mint adni, ellenszolgáltatás nélkül. Egyáltalán semmit, vagy csak nagyon keveset vársz el másoktól, örömmel tölt el, ha mosolyt tudsz más emberek arcára csalni. A karácsonyt megelőző hét tökéletes idő arra is, hogy minden alkalmat megragadj az őszinteségre, s elmond a környezetedben élőknek, mit érzel irántuk, így az emberi kapcsolataid sokat javulhatnak. Kezdeményezz beszélgetést, ha kell, békülést, s ha vannak rendezetlen ügyeid, akkor azokat mihamarabb hozd helyre!

Figyelj a külvilág változásaira, a változásokat jelző impulzusokra, a hozzád eljutó hírekre, ugyanis ezen a héten mindennek, még a látszólag apró dolgoknak is kiemelten fontos jelentéstartalmuk lesz! Rajtad múlik, hogy mindent befogadj, elemezz, feldolgozz, aztán pedig a magad javára fordíts. Váratlan anyagi gyarapodás lehetősége tárulhat fel előtted, s csak akkor nem veszed észre, ha tudatosan behunyod a szemed! Olyan javakról, esetleg egy vagyontárgyról lehet szó, amely sokkal szilárdabbá teheti az egzisztenciádat, vagy meglepő könnyességgel mutat utat egy jobb világ felé. Ugyanakkor fontos, hogy kerüld el a felesleges költekezést, fontos, hogy találd meg ennek az extra bevételnek a legjobb helyet!

Ha jelentős akadályok nehezítik hirtelen az utadat, akkor ne rémülj meg, és ne fuss el ezek elől! Ez a hét nem lesz könnyed, épp ezért, nincs mit tenni, mint bevetni a személyes vonzerődet is üzleti vagy éppen magánügyeid intézése során. Bár rád, Vízöntőre igaz, hogy szereted a tiszta, egyenes ügyeket, és bizony most is eszedbe fog jutni, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni azzal, hogy rokonszenves vagy valakinek, ám kifejezetten javallott mindent bevetni a siker érdekében. Mutasd meg, milyen különleges és egyedi vagy, hogy épp te vagy alkalmas valamilyen tennivaló, esetleg egy pozíció ellátására. Ha előnyöd származik egy kedves mosolyból és gesztusból, hát vesd be magad!

Már jó ideje érlelődik benned egy jelentős elhatározás, ismerd be, ne titkold tovább! Ugyanakkor az eszed a hét elején még azt súghatja, hogy told el ezt 2015-re? Ám, a hét közepére már másként fogsz véleményt alkotni ugyanerről a helyzetről, s a belső hangod arra sarkall, hogy cselekedj! Hidd el, lesz elég erőd, energiád és kedved a megvalósításhoz. Hiába van már nyakadon a karácsony, ráadásul mindenki gondolata másfelé jár, te még ne tedd le idejekorán a lantot, hanem dolgozz kedved szerint! Ha most érzed azt, hogy át kell lépned egy határvonalat, tedd meg, és helyezd új alapokra életedet, megéri bátornak lenni és kockáztatni.

Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockSzexi szülinapos sztárok decemberrehttp://www.life.hu/intim/20141128-ian-somerhalder-brad-pitt-jake-gyllenhaal-ralph-fiennes-es-jude-law-is-decemberi-szuletesuek.htmlSzeptemberben, októberben és novemberben is összegyűjtöttük és köszöntöttük már a legvonzóbb szülinaposokat, és így teszünk most is. Ebben a hónapban is sok kedvencünk ünnepel, lássuk hát, hány évesek lettek idén.Intim--Most jöhet a nagy Ő - Szerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/horoszkop/20141126-a-life-hu-havi-szerelmi-horoszkopja-decemberre.htmlAz év utolsó hónapja senkit sem hagy magányosan: sokasodnak a bulimeghívások, a randik és ezzel együtt az esélye is megnő annak, hogy végre betoppan a nagy szerelem. A csillagok a párban élőket is elkényeztetik romantika terén. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu havi szerelmi horoszkópja! HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.