Mindig is kíváncsi voltál rá, most kiderül: miről árulkodik az anyajegy az arcodon

Forrás: Thinkstock -
jóslás ezotéria arc anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyajegyek mindenkin vannak, nincs "hibátlan" bőr. Sokan azonban nem esztétikai elváltozásnak tekintik a bőrön megjelenő barna foltocskákat, hanem a sors üzenetének, mások pedig az anyajegyek segítségével kódolják az illető személyiségét. A "beavatottak" szerint az anyajegy formája, mérete, de különösen az elhelyezkedése a testen erős tartalmakkal bír.

- A torkon található anyajegy hatalmas szerencsére utal.

- A bal halánték közelében felbukkanó anyajegy viszont éppen ellenkezőleg azt üzeni, az illető életében lesz egy nehéz, váratlan, szerencsétlen fordulat, amire jó előre felkészülni, de költekezésre való hajlamra is utalhat, főleg, ha bele is nő egy-két hajszál az anyajegybe.

Forrás: Thinkstock

- Egy anyajegy az orrhegyen azt jelenti, hogy őszinte és becsületes ember a viselője.

- Az orrnyergen megjelenő anyajegy az illető vidám természetét jeleníti meg.

- Az ajkakon megjelenő anyajegy azt jelenti, hogy az illető keveset beszél, nehezen nyílik meg. Inkább szemlélődő típus, aki jóindulatú és segítőkész.

- Az állra nőtt anyajegy esetében öntudatosságra, határozottságra és bölcselkedésre hajlamos viselője. Esetleg művészi hajlammal is rendelkezik.

- Akinek a tarkója bal oldalára, a haja vonalára nőtt anyajegy, azt erős képzelőerővel áldotta meg a sors - híres mesemondók válhatnak belőlük. Okosságra, meleg szívre, spirituális erőre, de féktelenségre is utalhat.

- A tarkó jobb oldalán az anyajegy azt jelenti, hogy az illető erős érdekérvényesítő. Ha a maga sorsát elrendezte, hajlandó másnak is segítő kezet nyújtani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.